Οι τάσεις στα κουρέματα και hairstyles για το 2017

tape hair extensions μαλλιών

Καθώς μπαίνουμε στο Φθινόπωρο, είναι ένα καλό σημείο να αναλύσουμε τις τάσεις της μόδας σε ότι αφορά τα χρώματα των μαλλιών και τα χτενίσματα που θα κυριαρχήσουν αυτό το χειμώνα. Πάμε αρχικά να ρίξουμε μια ματιά στα χρώματα.

Η τάση της μόδας στα χρώματα για φέτος είναι τα μαλλιά να είναι φυσικά, είτε μιλάμε για ξανθό είτε για αποχρώσεις καστανού. Πιο αναλυτικά:

Ξανθά hairstyles και αποχρώσεις

Ξανθά hairstyles και αποχρώσεις

Φέτος λοιπόν είναι αποδεκτές όλες οι αποχρώσεις του ξανθού. Δεν χρειάζεται να καταστρέψετε το μαλλί σας με ντεκαπάζ κλπ ώστε να το ανοίξετε πάρα πολύ. Ακόμα και πιο σκούρες αποχρώσεις είναι στη μόδα, οπότε επιλέξτε μια κοντινή στο μαλλί σας άφοβα.

ντεκαπάζ

Επίσης μια πολύ καλή επιλογή είναι και το silver ξανθό και για το ανδρικό αλλά και για το γυναικείο μαλλί.

ανδρικό ντεκαπάζ

Το ίδιο πολύ ανοιχτό ξανθό έως πλατινέ χρώμα και hairstyle με φυσικό μούσι θα επικρατήσει και στους άντρες για το 2017 το οποίο αν και λίγο extreme είναι αυτό που επιτάσσει η μόδα!

Καστανά hairstyles

Καστανά hairstyles

Όπως και με τα ξανθά μαλλιά, οι καστανές γυναίκες μπορούν να φτιάξουν τα μαλλιά τους όπως επιθυμούν, καθότι άσχετα με τις διάφορες αποχρώσεις που θα συναντήσετε, η βασική σας έννοια πρέπει να είναι να κρατήσετε και πάλι μια φυσική απόχρωση στην εμφάνισή σας.

Μαύρα hairstyles

Μαύρα hairstyles

Τα μαύρα μαλλιά θα λέγαμε ότι είναι η τελευταία επιλογή για φέτος χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι το ίδιο ελκυστικά με τα ξανθά και τα καστανά.  Κάντε μια πλαϊνή χωρίστρα και μάζεψτε τα μαλλιά σας πίσω, έτσι θα έχετε μια Must gothic εμφάνιση για φέτος.

Αντίθετες αποχρώσεις σε ρίζες και άκρες

Αντίθετες αποχρώσεις σε ρίζες και άκρες

Μπορεί τα χρώματα που επικρατούν στις πασαρέλες να είναι το ξανθό και το καστανοκόκκινο, η μόδα όμως επιτάσσει τη μεγάλη αντίθεση αποχρώσεων μεταξύ ρίζας και άκρης. Για παράδειγμα ανοιχτόχρωμη ρίζα με σκούρες άκρες ή και το αντίστροφο.

Ίδια σημαντικότητα θα έχει και το ombre για φέτος βασική ιδέα του οποίου είναι ίδια με την παραπάνω αλλά με πιο κοντινές αποχρώσεις. Η καλύτερη επιλογή λοιπόν για το ombre σας είναι το σκούρο ξανθό – καστανό στην κορυφή το οποίο θα ανοίγει σε ένα απαλό ξανθό όσο κινείσαι προς τις άκρες.

ombre

Αφού είδαμε τα χρώματα είναι απαραίτητο να δούμε και τις τάσεις στα χτενίσματα. Ξεκινώντας λοιπόν ως νούμερο ένα επιλογή θα τοποθετήσουμε τον όγκο στα μαλλιά το οποίο θα είναι μία από τις πιο περιζήτητες εμφανίσεις για αυτό το χειμώνα. Δεν είναι λίγοι οι οίκοι μόδας που προτίμησαν αυτό το look για τα μοντέλα τους είτε με μεγάλους κυματισμούς, είτε με μια χωρίστρα στο κέντρο και ρίχνοντας τα μαλλιά κάτω με πολύ έντονες μπούκλες.

Μια τάση η οποία βλέπουμε να κάνει την επιστροφή της είναι το γνωστό  το χτένισμα finger waves. Αυτό το ρετρό χτένισμα του 1920 εμφανίζετε και πάλι στις πασαρέλες, αλλά σε πιο ήπια μορφή σε σχέση με το παρελθόν.

finger waves

Η αλογοουρά είναι μια τάση που καλά κρατεί και μάλιστα πολύ βολική για τις γυναίκες που δεν έχουν πολύ χρόνο να ασχοληθούν με το look τους. Συγκεκριμένα για εσάς τις φουλ εργαζόμενες γυναίκες, μια χαμηλή αλογοουρά θα σας κρατήσεις μέσα στη μόδα χωρίς να αφιερώσετε πολύ χρόνο.

Τέλος, βασική θέση θα έχουν για φέτος και οι κότσοι μπαλαρίνας και οι κόμποι στα μαλλιά. Απλώς η κύρια ιδέα είναι να υπάρχει όγκος στο μαλλί. Είτε αυτό λέγεται μπούκλες, είτε σπαστό μαλλί με τοστιέρα είτε οτιδήποτε άλλο χτένισμα που χαρίζει όγκο στο μαλλί σας. Οπότε για φέτος το χειμώνα τουλάχιστον, αποφεύγουμε όσο μπορούμε το ίσιο μαλλί αν θέλουμε να είμαστε in.

Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού στα κομμωτήρια Ρωμύλος στην Αθήνα και δοκιμάστε ένα νέο haistyle που ταιριάζει με τον τύπο σας!

Δείτε περισσότερα για τις τάσεις στο hairstyling:

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν