Συνδυάστε Μανικιούρ Πεντικιούρ και Χτένισμα στα Κομμωτήρια Ρωμύλος!

manicure - pedicure

Εκμεταλλευτείτε τις εκπληκτικές προσφορές των Κομμωτηρίων Romylos All about hair!

Πολλές γυναίκες που επισκέπτονται τα κομμωτήρια μας, μας παραπονιούνται πως δεν έχουν αρκετό χρόνο για την περιποίηση των άκρων τους. Όμως εκτός του γεγονότος ότι τα περιποιημένα και όμορφα χέρια και πόδια τραβούν τα βλέμματα, είναι και πολύ σημαντικό για την υγιεινή.

Η σύγχρονη γυναίκα σήμερα έχει πολύ λίγο χρόνο στη διάθεση της και πρέπει να μπορεί να συνδυάσει τα πάντα γρήγορα και σε οικονομικές τιμές!

Έτσι τα κομμωτήρια Ρωμύλος All about hair σας φροντίζουν και σας προσφέρουν μανικιούρ και χτένισμα στον ίδιο χώρο μόνο 19€!

manicure

Ο συνδυασμός των δύο υπηρεσιών μαζί είναι ότι καλύτερο μπορεί να σας συμβεί για να φτιάξτε τη μέρα σας! Συνδυάστε το χτένισμα σας ταυτόχρονα με ένα μανικιούρ ή πεντικιούρ ή συνδυάστε το μανικιούρ με ένα πεντικιούρ.

Σε 30 λεπτά θα είστε έτοιμες να καταπλήξετε τους άντρες αλλά και τις φίλες σας!

Τι θα πρέπει να προσέξετε για να κάνετε ένα σωστό μανικιούρ;

manicure 2

Το καλό μανικιούρ δεν φτάνει να είναι γρήγορα μόνο, θα πρέπει να είναι και σωστό και να γίνεται από επαγγελματία. Το μανικιούρ θα πρέπει όταν γίνεται από επαγγελματία του είδους να έχει μεγαλύτερη διάρκεια και να μην είναι επιβλαβές για το δέρμα σας.

Πρωταρχικό ρόλο για ένα σωστό μανικιούρ παίζει η κατάλληλη αποστείρωση των εργαλείων πριν ξεκινήσει η διαδικασία περιποίησης των νυχιών.

Στη συνέχεια θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε προϊόντα χωρίς ασετόν γιατί είναι επιβλαβές για το δέρμα.

Όταν θέλετε να κάνετε έντονα χρώματα προστατέψετε τα νύχια σας απλώνοντας δύο στρώματα από βερνίκι βάσης.

Μην ξεχνάτε ότι στα εύθραυστα νύχια θα πρέπει να αποφεύγονται βερνίκια που διαρκούν πολλές ημέρες, παρόλο που μπορούν να μας δώσουν ωραίο αποτέλεσμα γιατί κατά την διάρκεια της αφαίρεσης τους με ασετόν ταλαιπωρούν τα νύχια και τα εξασθενούν.

Τα πετσάκια θα πρέπει να κόβονται προσεχτικά και να μην αφαιρείται το υγιές δέρμα που προστατεύει τη βάση των νυχιών από διάφορες μολύνσεις.

Μανικιούρ Πεντικιούρ μόνο 25€!

pedicure

Άμα δεν θέλετε να χτενιστείτε, μπορείτε μόνο να επιλέξετε τις δύο υπηρεσίες πακέτο μανικιούρ πεντικιούρ στην προνομιακή τιμή των 25 ευρώ σε ένα από τα κομμωτήρια Ρωμύλος!

Το πεντικιούρ είναι ένα κομμάτι ακόμα πιο δύσκολο και θα πρέπει ο ειδικός που σας περιποιείται να έχει μεγάλη γνώση του θέματος και μεγάλη εμπειρία.

Ως υπηρεσία υπάρχει το απλό πεντικιούρ που έχει να κάνει καθαρά με τα πετσάκια και το σχήμα των νυχιών, αλλά και ένα πιο ιδιαίτερο κομμάτι που είναι το θεραπευτικό πεντικιούρ.

Στο θεραπευτικό πεντικιούρ χρειάζεται περισσότερος χρόνος και ο ειδικός θα πρέπει να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει κάποιο μεγαλύτερο πρόβλημα των νυχιών και του πέλματος.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, ο ειδικός θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικός καθώς και να έχει άριστη τεχνική κατάρτιση. Για σοβαρότερα προβλήματα απευθυνόμαστε σε ποδολόγο.

Κλείστε ένα ραντεβού σήμερα σε ένα από τα κομμωτήρια μας

romylos all about hair

Φίλες μου για να δείτε την ποιότητα των υπηρεσιών μας δεν μένει παρά να τις δοκιμάσετε και να δείτε τους χώρους μας. Μια δοκιμή θα σας πείσει και σίγουρα θα έρθετε για να μείνετε!

Κομμωτήριο 1

Βαλτετσίου 5 & Υακίνθου 19
15343 Αγία Παρασκευή, Αθήνα
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210-6008937  E-mail: info@romylos.gr  

Κομμωτήριο 2

Αγίας Τριάδος 7
15343 Αγία Παρασκευή, Αθήνα
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210-6397861
E-mail: info@romylos.gr

Επίσης μπορείτε για οποιαδήποτε απορία να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν