Μάθετε τα πάντα για τις βαφές στα μαλλιά σας

υπηρεσίες ομορφιάς

Θέλετε να βάψετε τα μαλλιά σας αλλά δυσκολεύεστε να εξηγήσετε στον κομμωτή σας το look που θέλετε; Μήπως αισθάνεστε ότι δεν σας εκφράζει κανένα look από αυτά που βλέπετε έξω ή μήπως θέλετε να κάνετε μια αλλαγή στα μαλλιά σας και δεν ξέρετε ποια;

Τότε διαβάστε τον παρακάτω οδηγό στα βαψίματα μαλλιών!

Ανταύγειες

Μπορείτε να τις κάνετε λεπτές, μεσαίες ή και πιο φαρδιές ξεκινώντας πάντα από τη ρίζα των μαλλιών σας και χρησιμοποιώντας ένα διαφορετικό χρώμα από το φυσικό σας. Είναι πολύ διαδεδομένη τεχνική γιατί φωτίζει το πρόσωπό σας.

βαφές

Lowlights

Λιγότερο διαδεδομένη λόγω της ιδιαίτερης τεχνικής, στην ουσία πρόκειται για ανταύγειες σε σκουρότερη απόχρωση (θα πρέπει να μοιάζει με τη φυσική σας βάση) που δίνει ένα πολυδιάστατο εφέ. Αν κάνετε ανταύγεις τότε κάθε τρίτη επίσκεψή σας στο κομμωτήριο, ζητήστε lowlights για καλύτερο αποτέλεσμα.

lowlights

Babylights

Το babylights είναι σαν το φυσικό ξάνοιγμα των μαλλιών μας το καλοκαίρι και για να πετύχει δεν χρησιμοποιούμε πάνω από 2 τόνους πιο ανοιχτό χρώμα από το φυσικό μας. Δίνει μεγάλη ένταση στο πρόσωπο βγάζει μια παιδικότητα και σίγουρα μπορεί να εντυπωσιάσει μέσα απο μια αγνότητα άλλα και δυναμική θηλυκότητα.

babylights

Ombre

Η τεχνική ombre μπήκε δυναμικά πριν λίγα χρόνια και σίγουρα θα θέλατε να το δοκιμάσετε έστω μια φορά στη ζωής σας! Για επιτυχημένο αποτέλεσμα πρέπει η βάση μας να είναι σκούρα ώστε να ξανοίγει σταδιακά εώς τις άκρες. Ανάλογα με το χρώμα της επιδερμίδας σας και το στιλ σας επιλέξτε τι χρώμα θα επιλέξετε για την ombre τεχνική.

ombre

Sombre

Παρόμοια τεχνική με το ombre, μόνο που εδώ γίνεται πιο ομαλή η σταδιακή αλλαγή χρώματος των μαλλιών. Έτσι δεν χρησιμοποιούμε παραπάνω από 2 τόνους πιο ανοιχτό από το φυσικό μας χρώμα και θα έχουμε πιο «γλυκό» αποτέλεσμα.

sombre

Smoky Blonde

Εδώ κυριαρχεί το κοντράστ χρώματος της ρίζας με τα υπόλοιπα μαλλιά και αποτελεί ιδανική λύση για κοντά μαλλιά με ασύμμετρο look. θα σας κάνει να ξεχωρίσετε από το πλήθος!

smoky blond

Επισκεφτείτε ένα από τα κομμωτήρια Ρωμύλος στην Αθήνα και αφεθείτε στα χέρια του εκπαιδευμένου μας προσωπικού για να κάνετε το ονειρεμένο σας hair style πραγματικότητα!

Δείτε περισσότερα για το hairstyling

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν