Καρέ μαλλιά και καρέ κουρέματα για το 2018

υπηρεσίες ομορφιάς

Εάν αναρωτηθούμε ποιο είναι το πιο κλασικό γυναικείο κούρεμα που φυσικά το 2018 δεν θα μπορούσε να λείπει από τις τάσεις στα χτενίσματα, σίγουρα η απάντηση είναι το καρέ μαλλί. Κάθε γυναίκα έχει δοκιμάσει έστω μια φορά στη ζωή της αυτό το κούρεμα καθώς είναι ιδιαίτερα κολακευτικό ενώ παράλληλα αναδεικνύει τις γωνίες και τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Μπορεί να πιστεύετε πως λόγω το κοντού μήκους το συγκεκριμένο κούρεμα είναι περιοριστικό, ωστόσο μπορεί να δώσει πολλές εναλλακτικές για χτενίσματα.

Σε περίπτωση που σκέφτεστε να κάνετε αυτή την αλλαγή στα μαλλιά σας μπορείτε να εμπνευστείτε από τα παρακάτω καρέ κουρέματα και να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει στο προσωπικό σας στυλ.

1.Κοντό καρέ μαλλί φιλαριστό

Κοντό καρέ μαλλί φιλαριστό

Μια από τις όμορφες παραλλαγές αυτού του κουρέματος είναι το φιλαριστό καρέ. Το ιδανικό μήκος είναι περίπου μέχρι πάνω από τους ώμους ενώ μπορείτε να επιλέξετε ένα έντονο φιλάρισμα δίνοντας περισσότερο όγκο στο πίσω μέρος και αφήνοντας τα μπροστινά μαλλιά με μύτες. Ένα τέτοιο κούρεμα είναι αρκετά βολικό στο styling είτε έχετε σγουρά είτε ίσια μαλλιά. Δοκιμάστε ένα ελαφρύ σπάσιμο στο καρέ μαλλί σας και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

2.Κούρεμα μακρύ καρέ

Κούρεμα μακρύ καρέ

Για όσες ενδεχομένως δεν επιθυμούν να αποχωριστούν το μακρύ μήκος στα μαλλιά τους αλλά παρόλα αυτά θέλουν να τολμήσουν την αλλαγή μπορούν να καταφύγουν σε μια πιο safe επιλογή, το μακρύ καρέ.

Μια τέτοια επιλογή μπορεί να προσαρμοστεί στα μέτρα σας αφού μπορείτε να επιλέξετε την χωρίστρα στη μέση ή στο πλάι αλλάζοντας τελείως το ύφος του κουρέματος ή ακόμη να ολοκληρώσετε με μία φράντζα. Αυτό που κάνει τη διαφορά στο συγκεκριμένο κούρεμα είναι η κλίση των ακρών προς τα μέσα, αγκαλιάζοντας μοναδικά το πρόσωπο. Ίσιο, σπαστό ή σγουρό, οποιοδήποτε τύπο μαλλιού και να διαθέτετε μπορείτε να αναδείξετε το μακρύ καρέ σας.

3. Καρέ μαλλιά με μύτες

Καρέ μαλλιά με μύτες

Για τις κυρίες που αγαπούν τα πιο κλασικά χτένισμα, ωστόσο χρειάζονται μια ανανέωση, το καρέ μαλλί με μύτες είναι μια καλή επιλογή. Επιλέγοντας το μήκος πιο ψηλά από τους ώμους μπορείτε να αφεθείτε στα χέρια του κομμωτή σας και να επιλέξετε πιο μακριές άκρες στο μπροστινό μέρος. Ομολογουμένως, αυτό το χτένισμα μπορεί  να ταιριάξει στα περισσότερα σχήματα προσώπου.

Επιπλέον, το καρέ μαλλί με έντονες μύτες που σταματά στο τέλος του λαιμού είναι η ιδανική επιλογή εάν θελήσετε να αλλάξετε  το στυλ σας και να δώσετε όγκο και στιλ στα μαλλιά μας. Το συγκεκριμένο χτένισμα είναι ιδανικό σε περίπτωση που δεν έχετε πολύ χρόνο στην καθημερινότητά σας ώστε να τον αφιερώνετε μπροστά τον καθρέπτη με το πιστολάκι για να κάνετε το απαραίτητο styling στα μαλλιά σας.

4. Καρέ ασύμμετρα μαλλιά

Καρέ ασύμμετρα μαλλιά

Προκειμένου να αποφύγετε το κλασικό καρέ, μια σωστή επιλογή είναι τα καρέ ασύμμετρα μαλλιά. Σε περίπτωση που το χρώμα το μαλλιών σας διαθέτει ανταύγειες το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό αφού θα αναδειχθούν όλες οι αντιθέσεις. Προκειμένου να απογειώσετε το συγκεκριμένο κούρεμα δεν έχετε παρά να επιχειρήσετε ένα ελαφρύ σπάσιμο που θα κάνει το λουκ σας να φαίνεται επιμελώς ατημέλητο χωρίς να χρειάζεστε πολύ χρόνο προετοιμασίας.

Οι κομμωτές στα κομμωτήρια στην Αθήνα Romylos είναι στη διάθεση σας για να σας προτείνουν τις κατάλληλες αλλαγές και να σας χαρίσουν ένα μοναδικό καρέ χτένισμα που θα ανανεώσει την εμφάνισή σας.

Δεν έχετε παρά να επικοινωνήστε μαζί μας και να κλείσετε ένα ραντεβού σήμερα κιόλας.

Δείτε περισσότερα για γυναικεία κουρέματα:

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν