Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών τρίχα-τρίχα

υπηρεσίες ομορφιάς

Πλέον, στα κομμωτήρια Romylos εκτός από γυναικεία κουρέματα και γυναικεία χτενίσματα αναλαμβάνουμε και ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών τρίχα τρίχα χαρίζοντάς σας καλοσχηματισμένα και κυρίως φυσικά φρύδια.

Τα σωστά σχηματισμένα φρύδια σε μια γυναίκα κολακεύουν το σχήμα του προσώπου της, αναδεικνύουν τα όμορφα χαρακτηριστικά ενώ κάνουν το βλέμμα ξεχωριστό και ακαταμάχητο. Φυσικά, η μόδα δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστη και την τάση για το σχήμα των φρυδιών αφού τα παλαιότερα χρόνια τα λεπτά φρύδια ήταν μονόδρομος, ενώ τα τελευταία χρόνια βλέπουμε την τάση τα φρύδια να είναι περισσότερο πυκνά και καλοσχηματισμένα.

Τα καλοσχηματισμένα φρύδια, με έντονη γεωμετρία όπου δεν εμφανίζονται περιττές τρίχες ούτε λείπουν οι απαιτούμενες είναι αυτό που θέλει κάθε γυναίκα. Το ημιμόνιμο τατουάζ  τρίχα-τρίχα έρχεται για να λύσει τέτοιου είδους προβλήματα και να κάνει τα φρύδια να φαίνονται περισσότερο φυσικά. Ας δούμε λοιπόν παρακάτω τι ακριβώς είναι η μέθοδος ημιμόνιμου τατουάζ φρυδιών και σημαντικές λεπτομέρειες που θα πρέπει να γνωρίζετε.

Τι ακριβώς όμως είναι το ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών τρίχα-τρίχα;

ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών τρίχα-τρίχα

Για όσες έχουν ασχοληθεί με τα φρύδια τους ίσως ο όρος αυτός να είναι γνωστός, ωστόσο, για όσους δεν γνωρίζουν αλλά παρόλα αυτά προβληματίζονται για το σχήμα των φρυδιών τους ήρθε η ώρα να μάθουν. Για την μέθοδο ημιμόνιμου τατουάζ φρυδιών τρίχα-τρίχα  χρησιμοποιούνται ειδικές HD με τις οποίες ζωγραφίζονται πολύ λεπτές τρίχες μία μία με μεγάλη ευκρίνεια.

Το βασικότερο πλεονέκτημα της συγκεκριμένης μεθόδου είναι πως δίνει ένα αποτέλεσμα τόσο φυσικό που δεν ξεχωρίζει από την αληθινή τρίχα. Ακόμη και σε περιπτώσεις που το φρύδι είναι σχεδόν ανύπαρκτο ή έχει καταστραφεί, με την συγκεκριμένη μέθοδο επιτυγχάνεται ομοιόμορφο και ρεαλιστικό αποτέλεσμα.

Πόσο καιρό διαρκεί το ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών τρίχα-τρίχα; 

Είναι γεγονός πως το τατουάζ φρυδιών μπορεί να διαρκέσει από ένα μέχρι δύο χρόνια αλλά αυτό εξαρτάται κυρίως όχι από τον τύπο του δέρματος αλλά και την ηλικία. Όσο περνάει ο καιρός βέβαια, το αποτέλεσμα αλλοιώνεται αφού θολώνει και καταλήγει μετά από μεγάλο διάστημα να φαίνεται σαν απαλή σκιά μέχρι να εξαφανιστεί τελείως.

Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να γίνει  η κατάλληλη συντήρηση και οι μικρές τρίχες να είναι περισσότερο εμφανείς με αποτέλεσμα τα φρύδια σας να πάρουν ξανά το επιθυμητό σχήμα.

Σε ποιους απευθύνεται  το ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών τρίχα-τρίχα;

ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών τρίχα-τρίχα 3

Η συγκεκριμένη τεχνική βοηθάει εξαιρετικά σε περιπτώσεις όπου θέλετε να ενισχύσετε τα φρύδια σας είτε γιατί είναι σχετικά αραιά είτε επειδή έχουν υποστεί λανθασμένη αφαίρεση. Επίσης, σε ορισμένες περιπτώσεις όπου το φυσικό χρώμα των φρυδιών σας είναι άτονο και θέλετε ένα πιο έντονο βλέμμα τότε σίγουρα η τεχνική αυτή θα σας φανεί σωτήρια.

Επίσης, συχνά μπορούμε να συναντήσουμε κενά στα φρύδια μας που μπορεί να είναι ενοχλητικά και να μην καλύπτονται με ένα απλό μολύβι φρυδιών και επομένως με την μέθοδο του ημιμόνιμου τατουάζ θα δείτε τεράστια διαφορά στο αποτέλεσμα. Τέλος, η συγκεκριμένη μέθοδος έχει εξαιρετικά αποτελέσματα σε περιπτώσεις παθήσεων κατά τις οποίες έχουν μειωθεί οι τρίχες, όπως συμβαίνει με την αλωπεκίαση, αφού έχει φυσική αποτύπωση.

Κλείστε σήμερα κιόλας ραντεβού για ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών τρίχα-τρίχα; 

ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών τρίχα-τρίχα 4

ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών τρίχα-τρίχα 2

Στα κομμωτήρια στην Αθήνα Romylos θα βρείτε τους ειδικούς στο ημιμόνιμο τατουάζ φρυδιών που θα σας ενημερώσουν και θα σας καθοδηγήσουν σχετικά με την συγκεκριμένη διαδικασία. Αν θέλετε και εσείς να δώσετε μια συγκεκριμένη μορφή στα φρύδια σας που θα έχει μεγάλη διάρκεια δεν έχετε παρά να επικοινωνήστε μαζί μας και να κλείσετε ένα ραντεβού τώρα.

Δείτε περισσότερα για φρύδια:

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν