Ισιωτική Μαλλιών: Δείτε 3 τρόπους για να έχετε μόνιμα ίσια μαλλιά!

 E-SHOP:

  •  Αγίας Τριάδος 7 Αγ.Παρασκευή 210-6397864

 ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ:

  • Βαλτετσίου 5 & Υακίνθου 19 Αγ.Παρασκευή  210-6008937
  • Αγίας Τριάδος 7 Αγ.Παρασκευή 210-6397861

Η ισιωτική μαλλιών είναι μια μέθοδος που είναι απαραίτητη για μια γυναίκα διότι βοηθάει στο να μην καταστρέφονται τα όμορφα και υγιή μαλλιά της. Τα τελευταία χρόνια ειδικά που η τεχνολογία εξελίσσετε ραγδαία, τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε ωστόσο είναι ιδανικά για τα όμορφα υγιή και ίσια μαλλιά.

Τις περισσότερες φορές αφού ισιώσετε τα μαλλιά σας με τον απλό συνηθισμένο τρόπο, με πρέσα δηλαδή, μόλις βγείτε έξω στην υγρασία τα μαλλιά σας θα φριζάρουν κατευθείαν και χαλάει όλη σας η προσπάθεια.

Μία ισιωτική μαλλιών όμως είναι η λύση για να βγείτε από αυτό το μόνιμο πρόβλημα στα μαλλιά σας.

Πολλές γυναίκες έχουν επιλέξει την ισιωτική μαλλιών για να ισιώνουν τα μαλλιά τους, όχι μόνο γιατί είναι στη μόδα αλλά γιατί κάνει τα μαλλιά να είναι λεία, λαμπερά και όχι φριζαρισμένα. Πολλές από εσάς γνωρίζουμε ότι έχετε σγουρά μαλλιά, που σημαίνει ότι απαιτεί χρόνο ώστε να ισιώνουν τα μαλλιά σας.

Τα κομμωτήρια Ρωμύλος είναι σε θέση να αναλάβουν την θεραπεία-ισιωτική των μαλλιών σας, που έχει άριστα εκπαιδευμένους κομμωτές.

Δείτε 3 τρόπους για Ισιωτική Μαλλιών:

Ισιωτική Μαλλιών

Ισιωτική Μαλλιών :  Χημική Ισιωτική-Χαλάρωση 

Η Χημική Ισιωτική είναι μια μέθοδος που χρησιμοποιούνται προϊόντα γνωστά σε όλους όπως το περμανάντ. Εμείς χρησιμοποιούμαι προϊόντα όπως η Λοσιόν περμανάντ που είναι αλκαλικό προϊόν και το φιξάρισμα που είναι όξινο προϊόν.

Η εφαρμογή γίνεται σε βρεγμένα μαλλιά, διότι ανοίγει το περιτρίχιο των μαλλιών, εισχωρεί στα εσωτερικά στρώματα της τρίχας σπάζοντας τους χημικούς δεσμούς της και με τη βοήθεια του κομμωτή που χτενίζει τα μαλλιά προσδιορίζεται το νέο σχήμα.

Μετά από μερικά λεπτά παραμονής του προϊόντος στα μαλλιά σας, ο κομμωτής το ξεβγάζει πολύ καλά και εφαρμόζει το όξινο προϊόν που επαναφέρει τα μαλλιά στο φυσιολογικό ph τους και σταθεροποιεί τους χημικούς δεσμούς της τρίχας στο νέο τους σχήμα.

Αυτή η μέθοδος μπορεί να χαλαρώσει ακόμα και τις πολύ σφιχτές και ατίθασες μπούκλες. Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο και χρειάζεται φρεσκάρισμα στις ρίζες μετά από 4-6 μήνες.

Ισιωτική Μαλλιών 2 :  Θερμική χημική ισιωτική 

Αυτή η μέθοδος ενισχύει το ίσιωμα με τη βοήθεια θερμικού σίδερου μαλλιών.

Όπως και στην πρώτη μέθοδο έτσι και εδώ χρησιμοποιούνται τα 2 προϊόντα, το αλκαλικό που εισχωρεί στα εσωτερικά στρώματα της τρίχας και χαλαρώνει τους δεσμούς της τρίχας και το όξινο που επαναφέρει το ph και σταθεροποιεί το αποτέλεσμα. Η διαφορά είναι στην τεχνική και στα αποτελέσματα.

Ο κομμωτής θα σας λούσει τα μαλλιά και στη συνέχεια θα τα στεγνώσει για να εφαρμόσει τη λοσιόν ισιωτικής. Μετά τον απαιτούμενο χρόνο παραμονής ξεβγάζει πολύ καλά, στεγνώνει τα μαλλιά σας με πιστολάκι και τα ισιώνει με πρέσα. Μετά εφαρμόζει το φιξάρισμα που σταθεροποιεί τα μαλλιά στο νέο τους σχήμα και επαναφέρει το PH τους.

Αυτή η μέθοδος αφήνει τα μαλλιά εντελώς ίσια και μειώνει κατά πολύ το φριζάρισμα.

Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο και σε αυτή τη μέθοδο και χρειάζεται ανανέωση μόνο στις ρίζες μετά από 4-6 μήνες ανάλογα με το πόσο σγουρά είναι τα μαλλιά σας.

Θερμική χημική ισιωτική

Ισιωτική Μαλλιών 3  Ημιμόνιμη ισιωτική κερατίνης

Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιεί θερμικό σίδερο στο τέλος της διαδικασίας. Είναι ημιμόνιμη και χρειάζεται ολική ανανέωση μετά από 2-4 μήνες.

Είναι η μόνη μέθοδος που δεν επεμβαίνει στην εσωτερική δομή των μαλλιών. Αντίθετα, η περιεκτικότητά της σε κερατίνη που είναι βασική πρωτεΐνη των μαλλιών τιθασεύει, αναδομεί τα μη υγιή μαλλιά και τα προστατεύει, ενώ ταυτόχρονα, ισιώνει και λειαίνει τα μαλλιά που φριζάρουν.

Σε αυτή τη μέθοδο ο κομμωτής λούζει τα μαλλιά σας και τα στεγνώνει με πιστολάκι. Εφαρμόζει την φόρμουλα κερατίνης, αφήνει τον κατάλληλο χρόνο και ξεγβάζει καλά το προϊόν. Στη συνέχεια στεγνώνει με πιστολάκι και ισιώνει τα μαλλιά σας με την πρέσα. Δεν περιέχει φιξάρισμα.

Δεν επεμβαίνει στην εσωτερική δομή της τρίχας γιατί δεν είναι αλκαλικό προϊόν. Ακόμη. είναι φιλική προς τα μαλλιά και αφήνει τα μαλλιά ίσια, απαλά και λαμπερά.

Μια άλλη υπηρεσία που προσφέρουν τα κομμωτήρια μας είναι  το L’oreal Steam Pod με την πρωτοποριακή δύναμη του ατμού.

Δείτε τις υπηρεσίες μας και ακολουθήστε τις συμβουλές αυτές, τότε θα έχετε πάντα υγιή και ίσια μαλλιά. Αν θέλετε κι εσείς να σας κάνουμε εμείς μια ισιωτική μαλλιών με υπερσύγχρονες μεθόδους, δεν έχετε παρά να επικοινωνήστε μαζί μας και να κλείσετε ένα ραντεβού τώρα.

Τα κομμωτήρια Ρωμύλος μας και οι κομμωτές του θα είναι στη διάθεση σας για ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα για τα μαλλιά σας:

 

Περιοχές: Ιπποκράτειος Πολιτεία Αγ.Στέφανος Κρυονέρι  Σταμάτα Ροδόπολη
Τατόι Άνοιξη Δροσιά Διόνυσος Θρακομακεδόνες Βαρυμπόμπη Εκάλη
Ολυμπιακό Χωριό Νέα Ερυθραία Νέα Πεντέλη Ν.Κηφισιά Κηφισιά Μελίσσια Πεντέλη Λυκόβρυση Πεύκη Μεταμόρφωση Παλαιό Ηράκλειο Μαρούσι Βριλήσσια
Νέα Ιωνία Ηράκλειο Αγία Παρασκευή Φιλοθέη Φιλοθεή Χαλάνδρι Χολαργός
Γαλάτσι Ψυχικό Νέο Ψυχικό Παπάγου Ιπποκράτειος Πολιτεία Αγ.Στέφανος
Κρυονέρι Σταμάτα Ροδόπολη Τατόι Άνοιξη Δροσιά Διόνυσος Θρακομακεδόνες Βαρυμπόμπη Εκάλη Ολυμπιακό Χωριό Νέα Ερυθραία Νέα Πεντέλη
Ν.Κηφισιά Κηφισιά Μελίσσια Πεντέλη Λυκόβρυση Πεύκη Μεταμόρφωση Παλαιό Ηράκλειο Μαρούσι Βριλήσσια Νέα Ιωνία Ηράκλειο Αγία Παρασκευή
Φιλοθέη Φιλοθεή Χαλάνδρι Χολαργός Γαλάτσι Ψυχικό Νέο Ψυχικό Παπάγου Γλυφάδα Αθήνα Βούλα Παλαιό Φάληρο Νέο Φάληρο 

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν