Τα κομμωτήρια Romylos πάνε διακοπές από 6/8 έως 21/8!

Το καλοκαίρι είναι η τέλεια στιγμή για διακοπές. Οι καλοκαιρινές εξορμήσεις είναι κάτι που όλοι μας ονειρευόμαστε και περιμένουμε καθ’όλη την διάρκεια του χειμώνα. Η θάλασσα και ο ήλιος είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν ένα ιδανικό σκηνικό για διακοπές. Έτσι, και τα κομμωτήρια Romylos πάνε διακοπές από 6/8 μέχρι 21/8!

Ωστόσο, εσείς μπορείτε να κλείνετε από τώρα τα ραντεβού για πριν και μετά τις συγκεκριμένες ημερομηνίες ώστε να προγραμματίστε για την μέρα που θέλετε το κούρεμα, το χτένισμα ή το manicure που επιθυμείτε.

Προγραμματίστε το κούρεμά σας

Παρότι το καλοκαίρι παραπέμπει σε μια πιο χαλαρή διάθεση, όλοι θέλουμε να είμαστε και να δείχνουμε περιποιημένοι. Επίσης, είναι ιδανική περίοδος για μικρές αλλαγές που σίγουρα θαβελτιώσουν την διάθεση. Τώρα, μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού στα κομμωτήρια Romylos και να ανανεώσετε το look σας. Μια αλλαγή στο χρώμα αλλά και το μήκος των μαλλιών σας μπορεί να αναδείξει τα χαρακτηριστικά σας και να σας κάνει να τραβήξετε τα βλέμματα στις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Προγραμματίστε το manicure σας

Η θηλυκότητα μιας γυναίκας μπορεί να καθρεφτιστεί άριστα στα άκρα της για αυτό άλλωστε δεν είναι λίγες οι γυναίκες που επιθυμούν συνεχώς τα νύχια τους να είναι σωστά περιποιημένα. Είναι γνωστό άλλωστε πως τα άρτια σχηματισμένα και φρεσκοβαμμένα νύχια δείχνουν πως μια γυναίκα ασχολείται και φροντίζει κάθε λεπτομέρεια στην εμφάνισή της.

Κλείνοντας ένα ραντεβού θα αποκτήσετε τα καλοσχηματισμένα και κομψά νύχια που τόσο επιθυμείτε για να είστε και εσείς λαμπερές στις διακοπές σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε μια τεράστια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων ενώ μπορούμε να σας προτείνουμε νέα σχέδια για να διαλέξετε.

Προγραμματίστε το pedicure σας

Τα περιποιημένα πόδια είναι ένα όμορφο κομμάτι σε μια γυναίκα. Ένα σωστό pedicure βεβαία, εκτός από ομορφιά είναι και ο ιδανικός τρόπος για να χαλαρώσετε. Συνήθως, κάποιος θα παρατηρήσει ένα καλοβαμμένο νύχι, ωστόσο, το pedicure αφορά ολόκληρο το πόδι. Βεβαία, τα προσεγμένα νύχια δείχνουν ωραία μόνο σε πόδια που είναι τέλεια περιποιημένα. Με τα κατάλληλα βήματα θα έχετε ένα άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα και τα πόδια σας θα φαίνονται πιο ελκυστικά από ποτέ.

Αν θέλετε και εσείς να περιποιηθείτε τα μαλλιά και τα νύχια μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού στα κομμωτήρια Ρωμύλος στην Αθήνα και να απολαύσετε τις αλλαγές! Και μην ξεχνάτε 6/8  μέχρι 21/8θα είμαστε κλειστά.

Σας ευχόμαστε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!

Δείτε περισσότερα: