Τρέσες με κλιπς

Είναι γεγονός ότι οι διεθνείς τάσεις στα γυναικεία κουρέματα αλλάζουν συνεχώς, έχοντας πάντα ως προτεραιότητα να αναδείξουν όσο το δυνατόν καλύτερα τα γυναικεία χαρακτηριστικά της εκάστοτε γυναίκας!

Παρόλα αυτά οι έντονες αλλαγές σε κουρέματα, δεν είναι εύκολες για το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών. Είτε το κούρεμα σημαίνει απλά κόβω μερικά εκατοστά από τα μαλλιά μου, είτε είμαι έτοιμη για τη «μεγάλη αλλαγή» στο hair look μου, είναι κάτι που οι περισσότερες το σκέφτονται όχι μία, αλλά πολλές φορές.

Υπάρχουν όμως στιγμές στην ζωή κάθε γυναίκας που επιθυμεί να αλλάξει το look των μαλλιών της, χωρίς να θέλει όμως να αλλάξει παράλληλα και το κούρεμα της.

Ο πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος για να αλλάξετε το στιλ των μαλλιών σας, να δημιουργήσετε μοναδικές εμφανίσεις και να κλέψετε τις εντυπώσεις δεν είναι άλλος από την τοποθέτηση τρεσών με κλιπς.

Με τις τρέσες με κλιπς μπορείτε να δώσετε μήκος και όγκο στα μαλλιά σας και να δημιουργήσετε διαφορετικά χτενίσματα όποτε το επιθυμείτε αλλάζοντας έτσι και τη διάθεσή σας. Άλλωστε τα μαλλιά κάθε γυναίκας εκφράζουν το στιλ, την προσωπικότητα και την μοναδικότητά της! Αλλά το πιο σημαντικό την κάνουν να νιώθει καλά με τον ίδιο της τον εαυτό!

Μάλιστα εάν είναι η πρώτη φορά που σκέφτεστε να τοποθετήσετε κάποιο προϊόν στα μαλλιά σας, καλό θα ήταν αρχικά να σκεφτείτε πόσο χρόνο μπορείτε να διαθέσετε για την περιποίηση των μαλλιών σας. Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που δεν έχουν πολύ χρόνο για την φροντίδα τους και αναζητούν εύκολες και γρήγορες λύσεις τότε προτιμήστε τις τρέσες με κλιπς που τοποθετούνται και αφαιρούνται γρήγορα.

Θα καταφέρετε να αλλάξετε το look των μαλλιών σας εύκολα, χωρίς να κουραστείτε, ενώ το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει!

Τρέσες με κλιπ, η καλύτερη λύση!

 

Τι είναι η τρέσα μαλλιών;

Η τρέσα είναι ένα κομμάτι μαλλιών που τοποθετείται στο μέρος του κεφαλιού με σκοπό να αυξήσει το μήκος και την πυκνότητα των μαλλιών.

Πως τοποθετούνται οι τρέσες μαλλιών;

Οι τρέσες μαλλιών μπορούν να τοποθετηθούν είτε μόνιμα, γεγονός που σημαίνει ότι φοριούνται όλη μέρα και νύχτα είτε με κλιπς τα οποία «κουμπώνουν» στις ρίζες των μαλλιών.

Τοποθέτηση με κλιπς

Η τοποθέτηση της τρέσας με κλιπς είναι μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία μιας και τα κλιπς «κουμπώνουν» πάνω στις ρίζες των μαλλιών. Πριν την τοποθετήσετε καλό θα ήταν να κρεπάρετε τα μαλλιά σας στο σημείο που θα βάλετε τα κλιπς. Στην συνέχεια ανοίξτε - ξεκουμπώστε το κλιπ και τοποθετήστε το πολύ κοντά στη ρίζα των μαλλιών σας εκεί δηλαδή που τα κρεπάρατε. Κατόπιν κλείστε - κουμπώστε το κλιπ.

Προσοχή!

Μη «πιάσετε» μεγάλη ποσότητα μαλλιών μέσα στο κλιπ γιατί δεν θα μπορεί να κλείσει.

Πλεονεκτήματα της τρέσας με κλιπς

  • Οι τρέσες εφαρμόζονται όποτε εσείς θέλετε και μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν
  • Μπορείτε να τις τοποθετήσετε σε όποιο σημείο ή ύψος θέλετε εσείς. (π.χ. στο πίσω μέρος του κεφαλιού για περισσότερο μήκος ή περιμετρικά στο κεφάλι)
  • Τοποθετούνται εύκολα και γρήγορα από εσάς 
  • Διαθέτουν τον κατάλληλο τρόπο στήριξης (clips), ώστε να νιώθετε σίγουρες για το χτένισμά σας και να έχετε πάντα ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα
  • Χαρίζουν φυσικό αποτέλεσμα και απόλυτη εναρμόνιση με τα μαλλιά σας

Οι τρέσες με κλιπς λοιπόν, αποτελούν την ιδανική επιλογή για τις γυναίκες που δεν επιθυμούν να φορούν κάθε μέρα τρέσα και που επιθυμούν να αλλάξουν το look των μαλλιών τους, χωρίς όμως να πρέπει παράλληλα να αλλάξουν το κούρεμα τους.

Τα Κομμωτήρια Romylos All About Hair, σας προσφέρουν προϊόντα άριστης ποιότητας υψηλών προδιαγραφών για Tape Hair Extensions. Μαλλιά υγιή και λαμπερά που δεν μπερδεύονται, έχουν φυσική κίνηση και μεγάλη διάρκεια ζωής με την ανωτερότητά τους να εντοπίζεται στην εξωτερική επιφάνεια της τρίχας που είναι λεία και σε άψογη κατάσταση.

Επισκεφτείτε το eshop μας και βρείτε τρέσες με κλιπς σε διάφορα χρώματα. Tα Hair Extensions των κομμωτηρίων Romylos All About Hair εξασφαλίζουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε και την ποιότητα που αξίζετε!

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν