Κουρέματα για στρογγυλά πρόσωπα

Είναι γεγονός ότι κάθε πρόσωπο έχει διαφορετικό σχήμα και έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Αυτός είναι και ο λόγος που σε κάθε πρόσωπο ταιριάζει και ένα συγκεκριμένο κούρεμα.

Ένα στρογγυλό πρόσωπο για παράδειγμα δεν έχει γωνίες, χαρακτηρίζεται από έντονα μάγουλα και έχει σχεδόν ίδιες διαστάσεις σε ύψος και πλάτος. Με το κατάλληλο όμως κούρεμα μπορείτε να κάνετε το πρόσωπό σας να φαίνεται ότι έχει γωνίες. Το μυστικό είναι να “παίξετε” με τα μήκη στα μαλλιά μας, αποφεύγοντας τις υπερβολές και τονίζοντας τα δυνατά χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

Το κατάλληλο κούρεμα για να δείχνει το πρόσωπο πιο λεπτό, με τονισμένες γωνίες!

Γενικά αυτό που ενοχλεί τις περισσότερες γυναίκες με στρογγυλό πρόσωπο είναι ότι ακόμα και ένα κιλό να πάρουν τις περισσότερες φορές φαίνεται στα ζυγωματικά τους. Ακόμα όμως και σε αυτή την περίπτωση το σωστό κούρεμα μπορεί να αποδειχθεί σωτήριο.

Ο γενικός κανόνας, λοιπόν, για τις γυναίκες με στρογγυλό πρόσωπο είναι ότι στα κουρέματα, αποφεύγουμε το ένα μήκος. Παίζουμε με φιλαρίσματα, χαμηλά στις άκρες, λέμε ναι στα αραιώματα και βοηθάμε τα μαλλιά μας να έχουν κίνηση, αέρα.

Αν λοιπόν αναρωτιέστε «ποιο κούρεμα μου ταιριάζει», τότε τα γυναικεία χτενίσματα και κουρέματα για στρογγυλά πρόσωπα που ακολουθούν θα σας δώσουν τη λύση.

Bob κούρεμα

Ένα bob κούρεμα σε Α γραμμή δείχνει εκπληκτικό σε γυναίκες με στρόγγυλο πρόσωπο. Τα επίπεδα που δημιουργούνται και στις πλευρές, θα πλαισιώσουν με έναν μοναδικό τρόπο το πρόσωπό σου και θα το κάνουν ακόμη πιο γλυκό.

Pixie

Πολλές γυναίκες πιστεύουν ότι επειδή το πρόσωπο τους δεν έχει γωνίες δεν μπορούν να κόψουν κοντά τα μαλλιά τους. Αυτό όμως δεν είναι αλήθεια. Είναι πολύ χειρότερο να κρατάτε μακριά τα μαλλιά σας και να τα έχετε μονίμως κάτω κολλημένα στο πρόσωπο σου. Ένα pixie κούρεμα για παράδειγμα με ασύμμετρη φράντζα, μπορεί να δείχνει πραγματικά φίνο και να κάνει το πρόσωπο σας να δείχνει μακρύτερο και λεπτότερο!

Καρέ

Για να τονίσετε τα μάτια σας και να μοιάζει το πρόσωπό σας σαν να έχει γωνίες, μπορείτε να κάνετε ένα καρέ όπου οι μύτες του θα σταματούν στο πηγούνι σας. Τόσο το μακρύ όσο και το ασύμμετρο καρέ μπορούν να αποτελέσουν τις πλέον ιδανικές επιλογές για τις γυναίκες με στρογγυλό πρόσωπο, καθώς κάνουν τα μάγουλα να φαίνονται πιο λεπτά.

Αφέλειες

Οι ασύμμετρες αφέλειες κολακεύουν αρκετά καθώς κρύβουν ελαφρώς τα στρογγυλά μάγουλα.

Φιλαριστά μαλλιά με έντονη φράντζα

Τα μαλλιά με πλαϊνή φράντζα αποτελούν ιδανική επιλογή για τα στρογγυλά πρόσωπα, καθώς επιμηκύνουν το πρόσωπο, προσθέτοντας όγκο από το πηγούνι και κάτω.

Η κομμωτική είναι μια δουλειά που δεν σταματάει, όπως και η μόδα. Πρέπει συνέχεια να βρίσκεις κάτι καινούργιο που θα αρέσει, θα είναι διαφορετικό και φυσικά θα σε αναβαθμίζει! Η κομμωτική είναι μια τέχνη που εξελίσσεται συνεχώς και δεν επιτρέπει σε κανέναν να «μένει» πίσω!

Με όρεξη και πάθος για την τέχνη της κομμωτικής, η ομάδα των κομμωτηρίων Romylos στην Αγία Παρασκευή, αγαπά την εξέλιξη και ενδιαφέρεται για όλες τις νέες τεχνικές και τάσεις, στον χώρο της κομμωτικής.

Όποιο κι αν είναι το στιλ σας, αλλά και το σχήμα του προσώπου σας αφεθείτε στα χέρια των ειδικών των κομμωτηρίων Romylos στην Αγία Παρασκευή και ανακαλύψετε τη μαγεία της απόλυτης φροντίδας του εαυτού σας! Με πρωτοποριακές υπηρεσίες κομμωτηρίου, αναλαμβάνουμε να σας περιποιηθούμε, παρέχοντας εξατομικευμένες λύσεις ομορφιάς.

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν