6 Μικρές συμβουλές για να βάλετε hair extensions!

tape hair extensions μαλλιών

Αν έχετε κόψει τα μαλλιά σας και το έχετε μετανιώσει, τότε τα κομμωτήρια Romylos έρχονται να σας παρουσιάσουν διάφορες ιδέες για hairstyle που θα δούμε το 2017 για το πως να αξιοποιήσετε τα hair extensions, τρέσες.

Αν θέλετε μια μικρή επιπλέον ενίσχυση στο στυλ, στα μαλλιά σας και στις πλεξούδες σας, για μια απλή έξοδο ή για μια μεγάλη ημέρα, τότε γιατί να μην προσθέσετε κάποια επιπλέον μαλλιά.

Τα hair extensions είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε μήκος και όγκο στα άτονα μαλλιά και, αν γίνει σωστά, μπορεί να φαίνεται και απολύτως φυσικό.

Έχουμε 6 συμβουλές και κόλπα για τη διατήρηση της τρέσας σας, καθώς και για το πως το αποτέλεσμα να είναι φυσικό και πανέμορφο όσο το δυνατόν περισσότερο.

1. Δοκιμάστε μια τρέσα για να δημιουργήσετε μια πλούσια αλογοουρά

 Μερικές φορές απλά θέλετε η αλογοουρά να φαίνεται πλούσια. Δοκιμάστε να βάλετε ένα κλιπ με τρέσα στην αλογοουρά σας για να ενισχύσει τον όγκο.

Αν θέλετε να κρύψετε τις επεκτάσεις που προσθέσατε περιστρέψτε τα μαλλιά σας γύρω στη βάση της αλογοουράς.

αλογοουρά

2. Χρησιμοποιείστε μη φυσικά χρώματα στις τρέσες

Η μόδα φέτος επιτάσσει διάφορα χρώματα στα μαλλιά με πρωταγωνιστές το ροζ και το μωβ.

Τολμήστε λοιπόν να το δοκιμάσετε, δημιουργώντας ένα πιο εκκεντρικό στυλ.

τρέσες

3. Προσθέστε τρέσες για όγκο

Τα hair extensions είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πάρουν τα μαλλιά σας όγκο και όχι μόνο μήκος.

Εάν χρησιμοποιείτε τρέσες και δημιουργήσετε ένα ψηλό χτένισμα, τότε θα πρέπει να προσέξετε επειδή τα μαλλιά είναι ανάποδα, ότι όλα κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση.

τρέσες 2

4. Δημιουργείστε ελαφρώς κυματιστά μαλλιά

Τα κυματιστά μαλλιά ήταν ανέκαθεν στη μόδα.

Αν προσπαθείτε και θέλετε να καλύψετε και να μην φαίνονται οι επεκτάσεις των μαλλιών σας, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε τα μαλλιά σας υγρά, γιατί αυτό θα βοηθήσει να μειώσετε την πλαστική λάμψη που έχουν οι τρέσες και θα βοηθήσει τα hair extensions να ενσωματωθούν και να συνδυαστούν περισσότερο φυσικά με τις μπούκλες σας.

κυματιστά μαλλιά

5. Δημιουργείστε το τέλειο κότσο

Δεν έχουμε όλες μας αρκετά μαλλιά, έτσι για να συμπληρώσουμε το τέλειο κότσο, προσθέτουμε μερικές τρέσες οι οποίες μπορούν να δώσουν όγκο και να απογειώσουν το χτένισμά μας.

κότσος

6. Δώστε σημασία στη τοποθέτηση και επισκεφτείτε έναν ειδικό

Πηγαίνετε να σας τοποθετήσουν τα hair extensions ειδικοί για να μην δημιουργηθούν προβλήματα στις ρίζες των μαλλιών σας. Θα πρέπει να τοποθετηθούν σωστά και να ταιριάζουν με την πυκνότητα των μαλλιών σας.

Αν έχετε λεπτή τρίχα, να τα τοποθετήσετε σε μέρη όπου η τρίχα είναι ισχυρότερη.

hair extensions

Τρέσες μπορείτε να βρείτε σε οποιοδήποτε χρώμα επιθυμείτε και ο κομμωτής σας μπορεί να σας τις κουρέψει ή ακόμα να σας τις φορμάρει.

Ο χρόνος άλλαξε, το 2017 ήρθε και μαζί του έχετε κάθε λόγο για να κάνετε αλλαγές στην εμφάνιση σας προσθέτοντας hair extensions και τρέσες για να δημιουργήσετε το νέο σας look.

Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού στα κομμωτήρια Ρωμύλος στην Αθήνα και δοκιμάστε ένα νέο hairstyle με τρέσες που ταιριάζει με τον τύπο σας!

Δείτε περισσότερα για τις τάσεις στο hairstyling:

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν