4 Μοναδικά κουρέματα shag από τα κομμωτήρια Ρωμύλος!

υπηρεσίες ομορφιάς

Έχοντας μπει για τα καλά στο 2017 πολλές από εμάς έχουμε αποφασίσει τι αλλαγές θέλουμε να κάνουμε. Μπορεί να είναι η αλλαγή της γκαρνταρόμπας μας ή ένα νέο look.

Οι περισσότερες γυναίκες αγαπούν την αλλαγή, τολμούν την αλλαγή! Εάν λοιπόν βαρεθήκατε το τωρινό σας look ήρθε η ώρα να υιοθετήσετε ένα νέο κούρεμα που θα σας ταιριάζει και θα ανανεώσει όχι μόνο την εξωτερική σας εμφάνιση αλλά και την εσωτερική.

Μα τι πιο ιδανικό από το να ανανεωθείτε με το νέο κούρεμα Shag στα κομμωτήρια Ρωμύλος!

 Ο όρος Shag σημαίνει καρέ, είτε μακρύ είτε πιο κοντό, με έντονα φιλαρίσματα και φράντζες. Ένα κούρεμα που παραπέμπει στην εποχή των 80’s και δικαιολογήμενα βεβαίως διότι από κει προέρχεται.

Το κούρεμα Shag το είδαμε σε διάφορους διάσημους σταρ του εξωτερικού, όπως την Taylor Swift. Ο κορυφαίος hairstylist Gregory Russel  (που χτένισε και την Chloe Grace Moretz) αναφέρει: Η επίδραση της μόδας των 70’s έχει αρχίσει να κυριαρχεί ολοένα και περισσότερο…

Το συγκεκριμένο κούρεμα έχει γίνει ανάρπαστο γιατί ταιριάζει σε όλους τους τύπους μαλλιών, κοντά ή μακριά. Σε αυτή την εκδοχή μπορείτε να το δοκιμάσετε με αφέλειες χωρισμένες στη μέση, ή με φράντζα. Θεωρείται ιδανικό για κοπέλες και γυναίκες με σπαστά μαλλιά μιας και τους επιτρέπει να αποκτήσουν αυτό το ατημέλητο λουκ απλά στεγνώνοντας τα. 

Το κατάλληλο κούρεμα Shag

Το κατάλληλο κούρεμα shag εξαρτάται από το είδος του προσώπου που έχετε αλλά και από τις προτιμήσεις σας. Εάν, για παράδειγμα, έχετε μικρό πρόσωπο θα μπορούσατε να έχετε φαρδιές ανοιχτές αφέλειες, ώστε να φαίνονται ξεκάθαρα τα χαρακτηριστικά σας.

Ενώ, αν έχετε πλατύ πρόσωπο, θα ήταν ιδανικό για εσάς η εκδοχή με αφέλειες πιο στενές και μαζεμένες , που θα ξεχωρίζουν από το φιλάρισμα. Έτσι, το πρόσωπό σας θα φαίνεται πιο αδύνατο και το νέο look θα σας κολακέψει ακόμη περισσότερο.

Όπως θα δείτε και παρακάτω υπάρχουν διάφορες εκδοχές του Shag κουρέματος.

Κούρεμα short Shag

Κούρεμα short Shag

Πολλές είναι εκείνες οι γυναίκες που προτιμούν το κοντό μήκος στα μαλλιά τους. Το short shag επιβεβαιώνει λοιπόν πως τα κοντά μαλλιά μπορούν δίνουν μια θηλυκότητα, άνεση και σεξαπίλ στις γυναίκες που τα επιλέγουν, είτε είναι καρέ είτε όχι.

Οι ανάλαφροι κυματισμοί του συγκεκριμένου γυναικείου κουρέματος δίνουν μια άλλη διάσταση και έντονο σεξαπίλ μα και ρομαντισμό.  Επίσης, με ένα Shag haircut το καρέ θα αναβαθμιστεί και θα σας δώσει έναν άλλον αέρα. Για αυτό το λόγο τολμήστε να δοκιμάσετε το συγκεκριμένο look!

Μεσαίου μήκους κούρεμα Shag

Μεσαίου μήκους κούρεμα Shag

Το μεσαίο μήκος μαλλιών προτιμάται από τις γυναίκες εκείνες που αγαπούν τα μακριά μαλλιά αλλά δε θέλουν ή δε μπορούν να ασχολούνται με αυτά. Είναι ιδανικά για το styling και τα ελαφρώς κυματιστά σε κάνουν πάντα να είσαι κομψή και περιποιημένη.

Μακριά μαλλιά Shag

Μακριά μαλλιά Shag

Ποιος είπες πως το shag style αφορά μόνο τα κοντά μαλλιά; Μακριά μαλλιά, φιλαριστά και με απαλά, ανάλαφρα σπαστά μαλλιά. Προσδίδοντας έτσι θυληκότητα, κομψότητα και ομορφιά. Έτσι, θα είστε πάντα έτοιμη για όλες τις περιστάσεις!

Φαντασία στο κούρεμα shag

Φαντασία στο κούρεμα shag

Πιο πάνω αναφέραμε κάποιες από τις τάσεις που θα επικρατήσουν. Εσείς όμως μπορείτε να βάλετε τη φαντασία σας και να δοκιμάστε και άλλα πράγματα. Παίξτε με το μήκος και το χρώμα των μαλλιών σας. Γιατί να μην δοκιμάσετε το κούρεμα long hair shag σε ombre αποχρώσεις

ombre shag

Για να κάνετε το τέλειο κούρεμα shag είτε για μακριά είτε για κοντά μαλλιά, κλείστε ένα ραντεβού σήμερα σε ένα από τα κομμωτήρια Ρωμύλος All about hair !

Δείτε περισσότερα 

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν