Προϊόντα ομορφιάς Kérastase

Η επιθυμία κάθε γυναίκας είναι να έχει περιποιημένα, υγιή και πλούσια μαλλιά. Κάθε οργανισμός όμως είναι διαφορετικός και έχει διαφορετικές ανάγκες. Το ίδιο ισχύει, βέβαια και για το τριχωτό της κεφαλής τους. Τα μαλλιά μας επηρεάζονται είτε από εσωτερικούς είτε από εξωτερικούς παράγοντες που δημιουργούν προβλήματα στην υγεία τους. Η λύση για την αντιμετώπιση και την αποκατάσταση του οποιουδήποτε προβλήματος, δεν μπορεί να είναι ίδια για κάθε γυναίκα, καθώς κάθε τύπος μαλλιών είναι διαφορετικός με διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις.

Η Kérastase είναι μια εταιρεία, με ιστορία στον χώρο της περιποίησης και της φροντίδας των μαλλιών, που δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα με ειδικές τελετουργίες για υπέροχα μαλλιά. Αναγνωρίζει τις ιδιαιτερότητες κάθε τρίχας και την ιδιαίτερη προσοχή και εξειδίκευση που απαιτείται για την λύση όλων των προβλημάτων, που δημιουργούνται στα μαλλιά σας.

Στόχος της είναι κάθε γυναίκα να αποκτήσει το προσωπικό και σαγηνευτικό στυλ μαλλιών που ονειρεύεται.

Η Kérastase, στηριζόμενη στην βαθιά γνώση της, γύρω από τις απαιτήσεις της σύγχρονης γυναίκας, δημιουργεί προσωποποιημένα προϊόντα και θεραπείες που ικανοποιούν την επιθυμία των γυναικών για υπέροχα μαλλιά.

Τα προϊόντα της Kérastase μπορούν να γίνουν μέρος της καθημερινή σας ρουτίνας στη περιποίηση των μαλλιών σας. Θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε τα μαλλιά που θέλετε και να μετατρέψετε την φροντίδα τους σε στιγμές απόλαυσης στην άνεση του μπάνιου σας.

Το μυστικό για υπέροχα μαλλιά είναι η διαρκής φροντίδα τους

Η Kérastase προσφέρει διάφορους τύπους προϊόντων:

ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΜΑΛΛΙΩΝ:

 Σε συνδυασμό με τις επαγγελματικές συμβουλές των κομμωτών, προσφέρει τα καλύτερα σαμπουάν, που αφήνουν τα μαλλιά πεντακάθαρα, πανέμορφα και απαλά στο άγγιγμα.

CONDITIONER ΚΑΙ ΜΑΣΚΕΣ ΜΑΛΛΙΩΝ:

Προσφέρουν επανόρθωση, προστασία και πιο εύκολο ξεμπέρδεμα, μέσα σε λίγα μόλις λεπτά. Η πλούσια υφή τους αφήνει τα μαλλιά σας υγιή και απαλά.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΤΟΥ ΤΡΙΧΩΤΟΥ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ: 

Η τριχόπτωση, η λιπαρότητα, η ευαισθησία του τριχωτού και η πιτυρίδα μπορεί να οφείλονται σε εξωτερικές επιθέσεις, όπως η ρύπανση, το στρες, ορμονικές ή διατροφικές διαταραχές. Τα προϊόντα της Kérastase, βοηθούν στην επανόρθωση, την πρόσληψη και την προστασία του τριχωτού και της τρίχας.

ΛΑΔΙΑ ΜΑΛΛΙΩΝ:

Είτε τα μαλλιά σας χρειάζονται επανόρθωση είτε απλώς λίγη λάμψη, τα έλαια μαλλιών της Kérastase αναδεικνύουν και προστατεύουν τα μαλλιά, ενώ ταυτόχρονα καταπολεμούν την ξηρότητα αναπληρώνοντας τα απαραίτητα έλαια των μαλλιών.

SERUM ΚΑΙ ΚΡΕΜΕΣ ΜΑΛΛΙΩΝ:

Είναι οι ιδανικοί σύμμαχοι των μαλλιών για ενυδάτωση, επανόρθωση και προστασία. Αφήνουν τα μαλλιά σας απαλά και λαμπερά, με μεταξένια αίσθηση.

ΣΠΡΕΪ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ:

Η ελαφριά υφή των spray χαρίζει στα λεπτά μαλλιά ακριβώς τη θρέψη που χρειάζονται, χωρίς να βαραίνει την τρίχα.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΑΛΛΙΩΝ:

Καθένα από τα προϊόντα προετοιμασίας είναι ειδικά σχεδιασμένο για να θρέφει, να λειαίνει και να περιποιείται την τρίχα, εξασφαλίζοντας λαμπερό, ανάλαφρο αποτέλεσμα. 

GEL ΚΑΙ ΑΦΡΟΙ ΜΑΛΛΙΩΝ:

Για έντονη υφή, στυλ και χαρακτήρα, τα προϊόντα  της Kérastase, αναδεικνύουν τα μαλλιά σας, και παρέχουν ένα τέλειο αποτέλεσμα που διαρκεί.

ΣΠΡΕΪ ΜΑΛΛΙΩΝ:

Για να έχετε τέλεια μαλλιά, όποιος κι αν είναι ο τύπος τρίχας σας. Εφαρμόστε σε νωπά μαλλιά χωρίς να ξεβγάλετε και συνεχίστε με το styling όπως συνήθως για εντυπωσιακά αποτελέσματα, σαν να πήγατε στο κομμωτήριο.

 

Βρείτε τα μοναδικά προϊόντα ομορφιάς της εταιρείας Kérastase στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει. Επιλέξτε την Kérastase, μια εταιρεία με πολυετή γνώση και βαθιά εμπειρία στην δημιουργία προϊόντων περιποίησης και θεραπείας για τα δικά σας μαλλιά.

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν