Πρέσες GHD

Τα προϊόντα της GHD ήρθαν για να ανατρέψουν τους κανόνες στο στάιλινγκ μαλλιών. Όλα ξεκίνησαν όταν τρεις κομμωτές στην μεγάλη Βρετανία το 2001 λάνσαραν ένα πρωτότυπο κεραμικό σίδερο μαλλιών. Τότε ήταν και η εποχή, που άλλαξαν όλοι οι κανόνες στο styling μαλλιών μια για πάντα. Πρόκειται για μια εταιρεία, που τα προϊόντα της πλέον αγαπιούνται και χρησιμοποιούνται φανατικά από επαγγελματίες κομμωτές celebrities, πρόσωπα που επηρεάζουν την βιομηχανία της ομορφιάς και φυσικά από γυναίκες από όλο τον κόσμο. Έχει κερδίσει περισσότερα από 100 βραβεία ομορφιάς παγκοσμίως. Διάσημοι κομμωτές σε όλο τον κόσμο έχουν λατρέψει την GHD η οποία προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά βραβευμένων εργαλείων για στέγνωμα, ίσιωμα, μπούκλες και ανάλαφρους κυματισμούς στα μαλλιά. Χρησιμοποιώντας τα προϊόντα της μπορείτε να προσφέρετε στα μαλλιά σας τέλειο στάιλινγκ που διαρκεί αλλά και υγιή μαλλιά καθώς όλα τα εργαλεία της λειτουργούν στην ιδανική θερμοκρασία στάιλινγκ χωρίς να προκαλούν κάποια φθορά στα μαλλιά.

Επιλέξτε μία πρέσα μαλλιών από τη συλλογή της GHD  και δημιουργήστε στυλάτα, και επαγγελματικά χτενίσματα.

 

Ghd Gold Classic Styler Πρέσα Μαλλιών Η πρέσα ghd gold®, με τεχνολογία dual-zone για ανώτερη απόδοση, διαθέτει δύο αισθητήρες θερμοκρασίας νέας γενιάς, έναν σε κάθε πλάκα για έλεγχο της ιδανικής θερμοκρασίας 185ºC για styling, σταθερά και ομοιόμορφα από τη ρίζα ως τις άκρες. Διαθέτει επίσης βελτιωμένο χρόνο θέρμανσης 25 δευτερολέπτων, κομψό σχεδιασμό και στρογγυλό στέλεχος για ευέλικτο και άνετο styling, εύκολα και γρήγορα, που μεταμορφώνει την καθημερινότητά σας.

 

Ghd Platinum+ Black Styler Πρέσα Μαλλιών

To ghd platinum+ είναι το εργαλείο styling που ενσωματώνει την πλέον προηγμένη εξατομικευμένη τεχνολογία πρόβλεψης ultra zone. Η ultra zone τεχνολογία πρόβλεψης αναγνωρίζει τις ανάγκες των μαλλιών σας και προσαρμόζει την ισχύ, ώστε η θερμοκρασία να παραμένει σταθερή κατά το μήκος των δύο πλακών στους 185°C , την ιδανική θερμοκρασία για styling, χαρίζοντάς σας όμορφο αποτέλεσμα με ένα μόνο πέρασμα.

 

Ghd V Gold Max styler

Κάντε το styling παιχνιδάκι με το ghd V gold max styler που διαθέτει φαρδιές πλάκες 2 ιντσών (50,8 χιλ.) για ευκολότερο και γρηγορότερο styling σε μακριά, σγουρά ή πιο πυκνά μαλλιά. Το ghd V gold max styler διατίθεται με προηγμένη κεραμική τεχνολογία που προστατεύει από τη θερμότητα, η οποία εξασφαλίζει σταθερή και ομοιόμορφη ιδανική θερμοκρασία 185°C για styling, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρήσης.

 

Ghd V Gold Mini Styler

Η πρέσα μαλλιών Ghd V Gold Mini Styler είναι η ιδανική επιλογή πολυτέλειας για κοντά μαλλιά. Το ghd V Gold Mini με χρυσές λείες πλάκες κεραμικής τεχνολογίας και πρωτοποριακή σχεδίαση. Οι στενές πλάκες δίνουν την δυνατότητα για styling με μοναδική ακρίβεια και ταχύτητα. Εξομάλυνση και έλεγχος στις φύτρες, στις φράντζες και στις αφέλειες καθώς και απευθείας ίσιωμα και όγκο στην ρίζα.

Επισκεφθείτε το e shop των κομμωτηρίων ROMYLOS - All About Hair  και κάντε τις αγορές σας εύκολα, γρήγορα και απλά με ένα click και δημιουργήστε στυλάτα και όμορφα χτενίσματα που σας αντιπροσωπεύουν.

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν