Να πώς πρέπει να προετοιμάσεις τα μαλλιά σου για μία μεγάλη αλλαγή!

υπηρεσίες ομορφιάς

Ήρθε η ώρα για αλλαγή γιατί βαρέθηκες, χώρισες ή έτσι απλά λες να κάνεις κάτι διαφορετικό;;;

Παραθέτουμε μερικά βήματα για να έχεις το τέλειο αποτέλεσμα:

1.Θα χρειαστείς ένα δυνατό σαμπουάν που θα αποβάλλει τις τοξίνες από τα μαλλιά σου. Το συγκεκριμένο σαμπουάν εισχωρεί μέσα στην τρίχα και αφαιρεί όλα τα χημικά στοιχεία της. Θα πρέπει να αφαιρεθούν όλα τα χημικά στοιχεία που έχουν μαζευτεί στα μαλλιά σου έτσι ώστε να μην έχεις κάποια περίεργη χημική αντίδραση όταν τα βάψεις. Παραθέτουμε μερικά βήματα για να έχεις το τέλειο αποτέλεσμα:

2.Έπειτα είναι πολύ σημαντικό το conditioner. Σιγουρέψου ότι τα μαλλιά σου είναι καλά λουσμένα και έχεις απλώσει conditioner σε αυτά πριν κάνεις τη μεγάλη αλλαγή. Όποιο και να επιλέξεις φρόντισε να ξεπλύνεις τα μαλλιά σου με κρύο νερό και το πιο σημαντικό από όλα είναι να «μη» λουστείς για τουλάχιστον μία μέρα πριν έρθεις να βάψεις τα μαλλιά σου καθώς τα φυσικά έλαια βοηθούν στο να κρατηθεί καλύτερα το νέο χρώμα.

3.Το πιο σημαντικό κομμάτι από όλα είναι η υπομονή που πρέπει να έχεις σε όλη τη διαδικασία της αλλαγής. Μη βιάζεσαι να γίνεις από καστανή ξανθιά μέσα σε μία μέρα. Ίσως χρειαστεί να έρθεις μέχρι και τρεις φορές για να φτάσεις στο χρώμα που επιθυμείς. Επίσης είναι πολύ σημαντικό να βάζεις conditioner στα μαλλιά σου στις ενδιάμεσες μέρες.

4.Τέλος σιγουρέψου ότι μας έχεις πει όλα τα χρώματα που έχεις βάψει τα μαλλιά σου στο παρελθόν. Αν είσαι φυσική ξανθιά αλλά αποφάσισες να γίνεις καστανή για το χειμώνα τότε αυτό είναι καλό να το ξέρουμε. Το ίδιο ισχύει και με όλες τις άλλες λεπτομέρειες και αλλαγές που έχεις κάνει στο παρελθόν.

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν