Δώστε λάμψη στα μαλλιά σας με θεραπεία κερατίνης

θεραπείες μαλλιών

Η θεραπεία για ίσιωμα των μαλλιών με κερατίνη έχει γίνει τόσο δημοφιλής πρόσφατα, που όλοι μιλούν και μας ρωτούν για αυτήν, τις ιδιότητες της και τα αποτελέσματα της. Είναι ο τέλειος τρόπος για να κάνετε τα μαλλιά σας να δείχνουν πιο λεία όποια κι αν είναι η ποιότητά τους (σπαστά, σγουρά ή ακόμα και ίσια που φριζάρουν).

Τι είναι η κερατίνη;

Πρόκειται για μια φυσική πρωτεΐνη και δεν αποτελείται από χημικά προϊόντα, όπως κάποιοι από εσάς μπορεί να σκεφτείτε. Βρίσκεται στα μαλλιά, τα νύχια και το δέρμα κάθε ζωντανού πλάσματος και δημιουργεί ένα εξωτερικό στρώμα που προστατεύει, λειαίνει και επισκευάζει τα μαλλιά και το δέρμα μας. Η κερατίνη αποτελεί όχι μόνο βασικό συστατικό της τρίχας των μαλλιών (σε ποσοστό περισσότερο από το 90%) αλλά πρωτεΐνη που παράγεται από τον ίδιο μας τον οργανισμό.
 
Η κερατίνη βοηθά ενάντια στο σπάσιμο της τρίχας, χρειάζεται όμως προσοχή κατά τη χρήση της πρέσας. Η υπερβολική θερμότητα καίει την τρίχα και οδηγεί στο σπάσιμο. Η κερατίνη βοηθά επίσης στην αποκατάσταση της τρίχας αλλά ακόμη κι αν τα μαλλιά σας είναι υγιή μπορεί να τα δυναμώσει και να τα κάνει πιο ανθεκτικά.

Προετοιμασία για την θεραπεία Κερατίνης

Η προετοιμασία για τη συγκεκριμένη θεραπεία με βάση την κερατίνη είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέρη της διαδικασίας. Το πρώτο και το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να μιλήσετε με τον κομμωτή σας σχετικά με τα συστατικά και το είδος της θεραπείας με κερατίνη που θα χρησιμοποιηθεί. Καλό θα ήταν να φροντίσετε να αναζητήσετε προϊόντα εγκεκριμένα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Επίσης, θα πρέπει να ξέρετε ότι υπάρχουν και παρενέργειες που μπορεί να συμβούν μετά τη θεραπεία. Ένα πολύ μικρό ποσοστό ανθρώπων είναι αλλεργικοί και στην κερατίνη.

κερατίνη

Πώς λειτουργεί

Ο κομμωτής σας βάζει το προϊόν στα μαλλιά σας και με τη βοήθεια της πρέσας «κλειδώνει» την κερατίνη στην τρίχα. Η διαδικασία διαρκεί περίπου 90 λεπτά ή και περισσότερο, αναλόγως του μήκους των μαλλιών. Από το κατεστραμμένο περιτρίχιο τα μικρομόρια της κερατίνης εισχωρούν λόγω του απειροελάχιστου μεγέθους της στο εσωτερικό της και δημιουργεί δεσμούς με τα αμινοξέα που ήδη υπάρχουν.

Εξοικονόμηση χρόνου

Εάν ισιώνετε συχνά τα μαλλιά σας, η θεραπεία με κερατίνη σας βοηθά να εξοικονομήσετε έως και 40-60% του χρόνου ισιώματος.

Τέλος στο φριζάρισμα

Ξεχάστε το ενοχλητικό φριζάρισμα μετά τη θεραπεία με κερατίνη. Μπορείτε να κυκλοφορείτε άνετα ανεξαρτήτως της υγρασίας που υπάρχει στην ατμόσφαιρα και τα μαλλιά σας θα παραμείνουν ίσια.

Διάρκεια

Τα αποτελέσματα της θεραπείας διαρκούν 4 με 6 περίπου μήνες.

θεραπεία κερατίνης

Σε τι είδους μαλλιά εφαρμόζεται η θεραπεία κερατίνης;

 Σε ταλαιπωρημένα μαλλιά, σε φριζαρισμένα μαλλιά, σε θαμπά μαλλιά, αδύνατα μαλλιά, άτονα μαλλιά, λεπτά μαλλιά, σε μαλλιά που χρειάζονται μάζα, σε βαμμένα όλων των αποχρώσεων και σε φυσικά.

Οι τεχνικές εργασίες όπως το ντεκαπάζ ή περμανάντ προτείνεται να γίνονται πριν την θεραπεία.

Κλείστε ένα ραντεβού σήμερα σε ένα από τα κομμωτήρια μας

romylos all about hair

Κομμωτήριο 1

Βαλτετσίου 5 & Υακίνθου 19
15343 Αγία Παρασκευή, Αθήνα
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210-6008937
E-mail: info@romylos.gr

Κομμωτήριο 2

Αγίας Τριάδος 7
15343 Αγία Παρασκευή, Αθήνα
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210-6397861
E-mail: info@romylos.gr

Επίσης μπορείτε για οποιαδήποτε απορία να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Δείτε περισσότερα για κουρέματα και τεχνικές από τα Κομμωτήρια Ρωμύλος:

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν