Κλείστε ραντεβού για ημιμόνιμο μανικιούρ στο Romylos All about nails!

manicure - pedicure

Οι επιθυμίες πολλών γυναικών για την περιποίηση των νυχιών τους ικανοποιήθηκαν χάρη στα ημιμόνιμα βερνίκια νυχιών. Είναι πρακτικά, αποτελεσματικά και λαμπερά.

Τώρα μπορείτε να έχετε άψογα νύχια συνεχώς. Το ημιμόνιμο μανικιούρ έχει πολλά πλεονεκτήματα και μπορείτε να το εφαρμόσετε ακόμη και στα πόδια σας.

Επισκεφτείτε τον νέο χώρο αισθητικής Romylos όπου μπορείτε να βρείτε όλες τις υπηρεσίες για μανικιούρ, πεντικιούρ, τεχνητά νύχια, αποτρίχωση με κερί, αποτρίχωση με κλωστή και επαγγελματικό μακιγιάζ.

Γιατί ημιμόνιμο μανικιούρ;

Τα οφέλη από το ημιμόνιμο μανικιούρ είναι πολλά όπως η διάρκεια ζωής του και τα σχέδια που μπορείτε να κάνετε.

Το ημιμόνιμο μανικιούρ έρχεται για να σας λύσει τα χέρια.

Χρειάζεται λιγότερο χρόνο για να κάνετε το μανικιούρ σας και λιγότερη προσοχή για να το διατηρήσετε.

Τα νύχια σας θα φαίνονται μονίμως λαμπερά και τέλεια για περισσότερο από δύο εβδομάδες. Παρ’ όλο που μπορεί να κάνετε διάφορες δραστηριότητες, αυτά θα είναι πάντα ασταφτερά και δεν θα καταστραφούν καθόλου.

Φυσικά, καλό θα ήταν αυτό το είδος του βερνικιού να έχει μια περίοδο διακοπής, κάθε τρεις ή τέσσερις χρήσεις ώστε να επιτρέπετε στα νύχια σας να αναπνεύσουν.

Πώς εφαρμόζεται το ημιμόνιμο μανικιούρ;

Όπως και σε ένα κανονικό μανικιούρ, το πρώτο βήμα είναι η περιποίηση των δαχτύλων και των νυχιών δίνοντας το κατάλληλο σχήμα.

 Στη συνέχεια, απλώνετε ένα βερνίκι βάσης και τοποθετείτε τα νύχια σας κάτω από το υπεριώδες φως για να σκληρύνει. Έπειτα κάνετε εφαρμογή των χρωματιστών βερνικιών, μέχρι δύο στρώματα χρώματος της επιλογής.

Με κάθε στρώμα, ακολουθείτε την ίδια διαδικασία τοποθέτησης των νυχιών σας κάτω από τη λάμπα μανικιούρ για να σταθεροποιηθεί το βερνίκι.

Και στο τέλος, περνάτε ένα στρώμα top coat βερνίκι για να τονώσετε το χρώμα, να δώσετε περισσότερη λάμψη και διάρκεια. Έτσι το μανικιούρ είναι σκληρό και ανθεκτικό σε γρατσουνιές.

Πώς αφαιρείται το ημιμόνιμο μανικιούρ;

Αν πάτε στο κέντρο αισθητικής σας, ο nail artist θα σας εφαρμόσει μια σειρά από λάδια για την προστασία της επιδερμίδας σας.

Στη συνέχεια, για να αφαιρέσει το βερνίκι νυχιών θα τοποθετήσει πάνω στο νύχι σας ασετόν σε ένα βαμβάκι, τυλιγμένο με αλουμινόχαρτο.

Αφού περάσουν 15 λεπτά περίπου, θα αφαιρέσει το αλουμινόχαρτο με το βαμβάκι και έτσι θα έχει απομακρυνθεί και το μεγαλύτερο μέρος του βερνικιού.

Τα υπόλοιπα υπολείμματα μπορεί να σας τα αφαιρέσει εύκολα ο nail artist.

Μην προσπαθήσετε να τα αφαιρέσετε μόνες σας, επισκεφθείτε το μανικιουρίστα σας, αν δεν θέλετε τα νύχια σας να καταστραφούν.

Τα πλεονεκτήματα του ημιμόνιμου μανικιούρ και ημιμόνιμου πεντικιούρ είναι πολλά:

  • Εφαρμόζεται ομοιόμορφα σε όλη τη περιοχή του νυχιού
  • Κάνει άμεση σκλήρυνση των νυχιών
  • Έχει μόνιμη λάμψη χωρίς φθορές
  • Διαρκεί τουλάχιστον 4 εβδομάδες
  • Αφαιρείται πάρα πολύ εύκολα

Γιατί να προτιμήσετε το βερνίκι διαρκείας;

Το βερνίκι διαρκείας είναι ένα ειδικό μανό διαρκείας που είναι πιο δυνατό και ανθεκτικό από τα παραδοσιακά βερνίκια.

Δεν χρειάζεται λάμπα για να στεγνώσει και να σκληρύνει και έχει πολύ μεγαλύτερη διάρκεια από το απλά βερνίκια έως και 12 με 14 ημέρες.

Αυτό το είδος του μανικιούρ με βερνίκι διαρκείας εφαρμόζεται επίσης και σε nude χρώματα ή κλασικό γαλλικό μανικιούρ.

Το βερνίκι διαρκείας μπορείτε να το προτιμήσετε σε περίπτωση που θα θέλατε να ξεκουράσετε τα χέρια σας να κάνετε εναλλακτικά και μανικιούρ ή πεντικιούρ με βερνίκι διαρκείας.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτά τα πλεονεκτήματα μπορούν να αποπλανήσουν την οποιαδήποτε και να επισκεφθεί το κοντινότερο κατάστημα αισθητικής.

Μην διστάσετε να ακολουθήσετε όλες τις τάσεις μανικιούρ αυτής της σεζόν!

Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού για την περιποίηση των άκρων σας στο κέντρο αισθητικής Romylos All about nails.

Δείτε περισσότερα για τα κέντρο αισθητικής Romylos:

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν