Δείχνεις μεγαλύτερη από όσο πραγματικά είσαι; Ίσως φταίνε τα φρύδια σου!

υπηρεσίες ομορφιάς

Απ΄ ότι φαίνεται, το μέγεθος … μετράει.

Τις γυναίκες μπορούμε να τις κατατάξουμε σε δύο μεγάλες κατηγορίες, σε αυτή που ανήκουν όσες δείχνουν όσο πραγματικά είναι και σε αυτήν με τις γυναίκες που το παρουσιαστικό δε προδίδει την πραγματική τους ηλικία. Κάτι τέτοιο μπορεί να είναι διφορούμενο, διότι μπορεί να δείχνεις είτε μεγαλύτερη είτε μικρότερη απ’όσο πραγματικά είσαι.

Σε περίπτωση που ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία και έχεις φτάσει σε σημείο απελπισίας, δηλαδή έχεις δοκιμάσει τα πάντα μα οι γύρω σου εξακολουθούν να σε περνούν για κάποια μεγαλύτερης ηλικίας -και όχι λόγω της ωριμότητας του χαρακτήρος σου- μάθε ότι μπορεί να φταίνε τα … φρύδια σου.

Τα έντονα και γεμάτα φρύδια αποτελούν ένδειξη νεότητας. Με την πάροδο των ετών, επέρχεται η διαδικασία της γήρανσης όπου οι τρίχες του σώματός μας αδυνατούν και ελαττώνονται. Κάτι τέτοιο ισχύει και για τα φρύδια μας. Όσο πιο λεπτά είναι τόσο πιο μεγάλη είσαι ή στη προκειμένη περίπτωση θα δείχνεις.

Αν έχει ακόμη αμφιβολία για τα πλούσια φρύδια τύπου Cara Delevingne μάθε ότι, ναι τα πλούσια φρύδια ταιριάζουν σε όλους αρκεί να δώσεις το σωστό σχήμα.

Ιδού 8 απλά tips από τα κομμωτήρια Romylos – All About Hair για καλύτερα φρύδια.

1. Προσπάθησε να βγάζεις τα φρύδια σου μια φορά ανά 3-4 εβδομάδες, όχι νωρίτερα.

2. Ένας εύκολος τρόπος να εξομαλύνεις τον πόνο, όταν πρόκειται να βγάλεις τα φρύδια σου είναι να κάνεις ένα ζεστό μπάνιο πριν. Έτσι οι πόροι θα ανοίξουν και ο πόνος θα μειωθεί αισθητά.

3. Όταν πρόκειται να “βγάλεις” τα φρύδια σου, προτίμησε ένα δωμάτιο με φυσικό φωτισμό. Βασικό είναι να τραβάς τη τρίχα προς την κατεύθυνση που μεγαλώνει, μια-μια.

4. Χρησιμοποίησε έναν κανονικό καθρέφτη. Με αυτό το τρικ μπορείς να δεις ποιες τρίχες φαίνονται και ποιες όχι σε κάποιον θεατή.

5. Ποτέ μη λεπταίνεις το τελείωμα των φρυδιών σου.

6. Ξέχνα για πάντα τον κανόνα ότι δε πρέπει να αφαιρείς τις τρίχες από το πάνω μέρος των φρυδιών, ενώ δώσε προσοχή στο κόψιμο τους. Το υπερβολικό κόψιμο είναι η απόλυτη καταστροφή.

7. Σε περίπτωση που αλλάξεις το χρώμα των μαλλιών σου, άλλαξε και τα φρύδια σου εκτός και η αντίθεση είναι ωραία, βλέπε Cara Delevingne!

8. Αν δεν έχεις την πολυτέλεια χρόνου να πηγαίνεις σε face artists για τα φρύδια σου έχε κατά νου ότι το φρύδι πρέπει να ξεκινάει από τη νοητή ευθεία της εξωτερικής γωνίας της μύτης, μέχρι το τέλος του ματιού.

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν