Βαφή μαλλιών στην εγκυμοσύνη

υπηρεσίες ομορφιάς

About Hair !

Τα μαλλιά σας όμως θέλετε να είναι εκθαμβωτικά ακόμα και αν η κοιλίτσα σας μεγαλώνει και πολύ καλά κάνετε αφού η ευεξία και η καλή σας διάθεση παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην υγεία, τη δική σας και του μωρού σας! 

Μελέτες που έχουν γίνει σχετικά με το αν η βαφή μαλλιών επιτρέπεται στην εγκυμοσύνη δεν έχουν δώσει μέχρι στιγμής έγκυρα στοιχεία για την ασφάλεια ή μη του εμβρύου.
 
Αν ακόμη ανησυχείτε, βάψτε τα μαλλιά σας μετά το πρώτο τρίμηνο της κύησης, όταν η σημαντικότερη ανάπτυξη του μωρού έχει ολοκληρωθεί.
 
Πες ναι στις ανταύγειες!
Τους πρώτους μήνες μπορείτε να κάνετε ανταύγειες, που χρωματίζουν τις τρίχες χωρίς να έρχονται σε επαφή με το δέρμα του κεφαλιού»
 
Εναλλακτικά, αν είσαι στη φάση που “προσπαθείς” να μείνεις έγκυος, μπορείς να βάψεις τα μαλλιά σου σε μια απόχρωση κοντά στο φυσικό τους χρώμα ή να κάνεις ανταύγειες. Με αυτό τον τρόπο θα ξεπεράσεις το «σκόπελο» της διχρωμίας τους πρώτους μήνες, άσε που μπορεί να ανακαλύψεις πως το ombre σου πάει πολύ!
 
Φυτικές – χωρίς αμμωνία βαφές – ασφαλής επιλογή!
 
Αυτά τα προϊόντα είναι πολύ πιο ασφαλή σήμερα, μιας και η τεχνολογία προχωρά, 
Για να αποφύγεις τις μυρωδιές που ίσως σου προκαλούν ναυτία, δοκίμασε μια βαφή χωρίς αμμωνία, όπως η #INOA της L’oreal.
Όσες βιώνετε αυτή την εμπειρία, είστε οι απόλυτα υπεύθυνες για την ανάπτυξη αυτού του δώρου ζωής.
 
Οι πληροφορίες  ΔΕΝ μπορούν να αντικαταστήσουν ούτε και πρέπει να χρησιμοποιούνται αντί/ενάντια στις οδηγίες του θεράπων ιατρού σας. 

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν

Shop now

You can use this element to add a quote, content...