Τουπέ φυσικών μαλλιών

Τα τουπέ, ανδρικά ή γυναικεία, μπορούν να καλύψουν τις ατέλειες που δημιουργούνται εξαιτίας της απώλειας μαλλιών και να προσαρμοστούν για να ικανοποιήσουν τις δικές σας ανάγκες, με άψογη εφαρμογή και τέλειο αποτέλεσμα. Μπορείτε να καλύψετε οποιαδήποτε αραίωση και να δώσετε τον όγκο που ζητάτε. Οι περιπτώσεις μερικής ή τοπικής απώλειας μαλλιών, είναι μία δύσκολη κατάσταση, που όμως υπάρχουν λύσεις -μη χειρουργικές- με φυσικό αποτέλεσμα και για κάθε βαθμό απώλειας των μαλλιών. Νιώστε όπως πριν με απόλυτο φυσικό αποτέλεσμα και κανέναν περιορισμό στη γοητεία σας!

Τα τουπέ σταθεροποιούνται εύκολα και εναρμονίζονται απόλυτα με τα φυσικά σας μαλλιά. Η εφαρμογή είναι εξατομικευμένη για τον κάθε άνθρωπο, σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά και τις προσωπικές του ανάγκες, δίνοντας το αποτέλεσμα που του ταιριάζει. Φροντίζουμε να επαναφέρουμε πλήρως τη φυσική σας εικόνα και όχι απλώς να «καλύψουμε» το πρόβλημα. Στόχος μας είναι να νιώθετε ασφάλεια και άνεση όταν φοράτε τα πρόσθετα μαλλιά. Με τα τουπέ φυσικών μαλλιών, μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι το αποτέλεσμα είναι τόσο φυσικό που μόνο εσείς θα γνωρίζετε ότι επιλέξατε μία λύση πρόσθετης εφαρμογής μαλλιών. Τα τουπέ δεν ξεχωρίζουν και δημιουργούν ένα ενιαίο και όμορφο αποτέλεσμα.

Το κάθε πρόβλημα, χρειάζεται και διαφορετική λύση. Για παράδειγμα, μία τοπική απώλεια μαλλιών, αντιμετωπίζεται με εφαρμογή πρόσθετων μαλλιών ακριβώς στο σημείο που δημιουργήθηκε. Εμείς σας καθοδηγούμε στην επιλογή που σας ταιριάζει περισσότερο, με βάση τις ανάγκες σας, ώστε να αποκτήσετε το πιο φυσικό αποτέλεσμα που θα μπορούσατε να έχετε.

Τα τουπέ περουκίνια, μπορούν να προσαρμοστούν για να ικανοποιήσουν συγκεκριμένες ανάγκες σας, για ένα τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα.

Σημαντικό επίσης, είναι ο συνδυασμός κατασκευής και ο τρόπος σταθεροποίησης στο κεφάλι, τα οποία καθορίζουν την χρονική διάρκεια του πρόσθετου συστήματος μαλλιών. Υπάρχουν πολλές επιλογές στο χρονικό διάστημα που κάποιος επιθυμεί να έχει το πρόσθετο στο κεφάλι του.

Για παράδειγμα, μπορεί να εφαρμοστεί ήμι-μόνιμη τοποθέτηση για εκείνους που θέλουν μικρότερης διάρκειας σταθεροποίηση, όπου σε αυτή την περίπτωση μπορεί να κρατηθεί από 1 έως 3 εβδομάδες. Εδώ η σταθεροποίηση γίνεται με ειδικές κόλλες και ταινίες διπλής όψης. Αφαιρούνται όποτε εσείς θέλετε, έτσι ώστε να καθαρίζετε σωστά το τριχωτό της κεφαλής. Η αντοχή της ήμι-μόνιμης τοποθέτησης είναι από 6 έως 12 μήνες, ανάλογα με την κατασκευή του πρόσθετου.

Η μόνιμη τοποθέτηση για αυτούς που θέλουν να έχουν το πρόσθετο στο κεφάλι τους, είναι 4 έως 5 εβδομάδες. Η σταθεροποίηση γίνεται με πλέξιμο του πρόσθετου με του φυσικού μαλλιού, με ειδικές κόλλες ή με ειδικές ταινίες διπλής όψης. Κάποιος που καταφεύγει σε αυτή την επιλογή, μπορεί να το φοράει καθημερινά, ακόμα και  στον ύπνο ή στο μπάνιο μόνιμα έως 5 εβδομάδες. Μετά το πέρασμα των 5 εβδομάδων, το πρόσθετο αφαιρείται, καθαρίζεται και τοποθετείται ξανά.

Ακόμη, για 4-8 μήνες η αντοχή εξαρτάται από την κατασκευή του πρόσθετου συστήματος μαλλιών.

Τρέσα μαλλιών με το μέτρο

Τρέσα μαλλιών φυσική μισή 50gr

Η προσωρινή τοποθέτηση του συστήματος, είναι μια εύκολη λύση, που μπορείτε να αφαιρέσετε και να επανασυνδέσετε οποιαδήποτε στιγμή. Φυσικά, πάντα η προσθήκη μαλλιών γίνεται σύμφωνα με τα δικά σας μέτρα, το χρώμα σας και το κούρεμα που θέλετε, ώστε να πετύχουμε το πιο φυσικό και άψογο αποτέλεσμα.

Νιώστε και πάλι άνεση με μαλλιά πιο όμορφα από ποτέ, που θα σας χαρίσουν την σιγουριά και την αυτοπεποίθηση που σας αξίζει!

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν