Τουπέ κορυφής από φυσική τρίχα: Γιατί να τα επιλέξω;

 E-SHOP:

  •  Αγίας Τριάδος 7 Αγ.Παρασκευή 210-6397864

 ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ:

  • Βαλτετσίου 5 & Υακίνθου 19 Αγ.Παρασκευή  210-6008937
  • Αγίας Τριάδος 7 Αγ.Παρασκευή 210-6397861

 

Η αραίωση στην κορυφή του κεφαλιού είναι μια δύσκολη κατάσταση, όμως σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αφήσετε να επηρεάσει την καθημερινότητά σας.

Τα Τουπέ κορυφής είναι με 100% Remy φυσική τρίχα σχεδιασμένα για να προσθέτουν υπέροχο όγκο και κάλυψη στο στεφάνι. Το 100% φυσικών μαλλιών Remy ενσωματώνεται με τα δικά σας μαλλιά. Καλύπτει το επάνω και το πίσω μέρος του κεφαλιού, καλύπτει οποιαδήποτε αραίωση και σας χαρίζει μια υπέροχη εμφάνιση. Είναι η ιδανική επιλογή για ένα εξαιρετικά φυσικό αποτέλεσμα. Τα τουπέ πύκνωσης κορυφής μαλλιών, είναι χειροποίητα και σταθεροποιούνται με 4 κλιπς ασφαλείας.

 

Η δυνατότητα να χτενιστεί ή να κουρευτεί σύμφωνα με τα δικά σας μαλλιά, το καθιστούν στις top επιλογές. Μπορείτε να κάνετε μπούκλες, ίσιωμα, πιστολάκι και να κάνετε ό,τι θα κάνατε και στα δικά σας μαλλιά. Το αποτέλεσμα είναι εγγυημένα μία απόλυτα φυσική εμφάνιση.

Με το σύστημα πύκνωσης μαλλιών τουπέ κορυφής θα έχετε άψογη εφαρμογή. Στα κομμωτήρια Romylos δεν καλύπτουμε προβλήματα, φροντίζουμε για τη φυσική εμφάνιση που ονειρεύεστε. Μαλλιά πιο όμορφα από ποτέ και η πιο φυσική εικόνα που έχετε φανταστεί. Συμπληρώστε τη γοητεία σας και αποκτήστε όγκο με την κατάλληλη επιλογή που ταιριάζει στα δικά σας μαλλιά για το πιο φυσικό μη ανιχνεύσιμο αποτέλεσμα.

Θεραπείες κατά της τριχόπτωσης από την Kérastase

Φυσικές τρέσες 60-70 εκατοστά

Τουφάκια μαλλιών εύκολη τοποθέτηση

         

Το αποτέλεσμα που δίνουν τα τουπέ κορυφής από φυσική τρίχα είναι τόσο αληθοφανές, σαν να είναι δικά σας μαλλιά. Αν θέλετε να καλύψετε οποιοδήποτε κενό στο τριχωτό της κεφαλής σας από ανδρογενή αλωπεκία ή άλλη αιτία, μη χάνετε χρόνο και προμηθευτείτε τουπέ με 100% Remy τρίχα που εναρμονίζονται απόλυτα με τα φυσικά σας μαλλιά. Τα τουπέ κορυφής φτιαγμένα με υψηλής ποιότητος φυσική τρίχα, θα σας χαρίσουν ένα όμορφο τελικό αποτέλεσμα!

 Περιοχές: Ιπποκράτειος Πολιτεία Αγ.Στέφανος Κρυονέρι  Σταμάτα Ροδόπολη
Τατόι Άνοιξη Δροσιά Διόνυσος Θρακομακεδόνες Βαρυμπόμπη Εκάλη
Ολυμπιακό Χωριό Νέα Ερυθραία Νέα Πεντέλη Ν.Κηφισιά Κηφισιά Μελίσσια Πεντέλη Λυκόβρυση Πεύκη Μεταμόρφωση Παλαιό Ηράκλειο Μαρούσι Βριλήσσια
Νέα Ιωνία Ηράκλειο Αγία Παρασκευή Φιλοθέη Φιλοθεή Χαλάνδρι Χολαργός
Γαλάτσι Ψυχικό Νέο Ψυχικό Παπάγου Ιπποκράτειος Πολιτεία Αγ.Στέφανος
Κρυονέρι Σταμάτα Ροδόπολη Τατόι Άνοιξη Δροσιά Διόνυσος Θρακομακεδόνες Βαρυμπόμπη Εκάλη Ολυμπιακό Χωριό Νέα Ερυθραία Νέα Πεντέλη
Ν.Κηφισιά Κηφισιά Μελίσσια Πεντέλη Λυκόβρυση Πεύκη Μεταμόρφωση Παλαιό Ηράκλειο Μαρούσι Βριλήσσια Νέα Ιωνία Ηράκλειο Αγία Παρασκευή
Φιλοθέη Φιλοθεή Χαλάνδρι Χολαργός Γαλάτσι Ψυχικό Νέο Ψυχικό Παπάγου Γλυφάδα Αθήνα Βούλα Παλαιό Φάληρο Νέο Φάληρο 

 

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν