Περμανάντ μαλλιών με επιτυχία

 E-SHOP:

  •  Αγίας Τριάδος 7 Αγ.Παρασκευή 210-6397864

 ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ:

  • Βαλτετσίου 5 & Υακίνθου 19 Αγ.Παρασκευή  210-6008937
  • Αγίας Τριάδος 7 Αγ.Παρασκευή 210-6397861

 permanant

Οι μπούκλες επιστρέφουν…

Μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά είναι οι χαριτωμένες και παιχνιδιάρικες μπούκλες!

Κυματιστά, σπαστά ή με έντονες μπούκλες. Φυσικά ή μη. Πυκνά και με όγκο. Κοντά ή μακριά. Τα σγουρά μαλλιά, όποιος κι αν είναι ο τύπος τους, είναι πάντοτε σέξι! Μαγνητίζουν τα βλέμματα, αναδεικνύουν τη θηλυκότητα μιας γυναίκας και είναι in όλες τις ώρες της ημέρας.

Για όλες εσάς που αγαπάτε τις μπούκλες και σας αρέσει να ακολουθείτε όλες τις νέες τάσεις αλλά έχετε ίσια μαλλιά μπορείτε πλέον να τις δημιουργήσετε. Πως;

Μα με την διαδικασία της περμανάντ φυσικά!

Τι είναι η περμανάντ;

Η περμανάντ είναι μια τεχνική μαλλιών που προσφέρει μόνιμη λεπτή ή χοντρή μπούκλα. Η δημιουργία της περμανάντ μαλλιών μπορεί να γίνει τόσο σε κοντά, όσο και σε μακριά μαλλιά και βασίζεται στον συνδυασμό της θερμότητας με τα χημικά συστατικά του φαρμάκου που χρησιμοποιείται.

Στις μέρες μας η διαδικασία της τεχνικής έχει αλλάξει καθώς έχει εξελιχθεί χαρίζοντας μπούκλες που δείχνουν πραγματικά φυσικές. Ξεχάστε λοιπόν όσα ξέρατε μέχρι τώρα για την περίοδο των αποτυχημένων περμανάντ!

Μπορεί τα προηγούμενα χρόνια οι μπούκλες κατά τη διαδικασία της περμανάντ να έβγαιναν στο ίδιο μέγεθος και το ίδιο σφιχτές, σήμερα όμως οι μπούκλες πιο χαλαρές μπορούν να πραγματοποιηθούν σε διαφορετικά μεγέθη και μοιάζουν πραγματικά αληθινές!

Ανάλογα με την κατεύθυνση του τυλίγματος της κάθε τούφας μπορείτε να δημιουργήσετε διαφορετικά σχήματα μπούκλας. Έτσι μπορείτε να έχετε λεπτές ή χοντρές μπούκλες, είτε να παίξετε με τα πιο χαλαρά και ανάλαφρα σχήματα, όπως τα beachy waves.

Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι πολύ πιο ευγενικά με τα μαλλιά και δεν περιέχουν αμμωνία. Βασίζονται σε αμινοξέα ή παράγωγα ζάχαρης, τα οποία κάνουν μόνιμα σγουρά τα μαλλιά χωρίς να τα φθείρουν. Θυμηθείτε για την υγεία των μαλλιών σας να πραγματοποιήσετε πρώτα την περμανάντ και μετά από τουλάχιστον μία εβδομάδα τη βαφή των μαλλιών σας.

Η περμανάντ διαρκεί από τρεις μέχρι και έξι μήνες. Φυσικά αυτό εξαρτάται από το πόσο σφιχτές μπούκλες επιθυμείτε, γιατί με το πέρασμα των ημερών οι μπούκλες σας θα χαλαρώνουν αλλά και τα μαλλιά σας θα μακραίνουν. Έτσι θα αρχίζει να αποκαλύπτεται η φυσική υφή της τρίχας στη ρίζα των μαλλιών σας.

Μια πολύ έξυπνη επιλογή λοιπόν θα ήταν να επιλέξετε το σχήμα μια χαλαρής και ανάλαφρης μπούκλας έτσι ώστε όσο τα μαλλιά θα μεγαλώνουν το αποτέλεσμα θα μοιάζει πιο ομοιόμορφο και φυσικό.

Η κομμωτική είναι μια δουλειά που δεν σταματάει, όπως και η μόδα. Πρέπει συνέχεια να βρίσκεις κάτι καινούργιο που θα αρέσει, θα είναι διαφορετικό και φυσικά θα σε αναβαθμίζει! Η κομμωτική είναι μια τέχνη που εξελίσσεται συνεχώς και δεν επιτρέπει σε κανέναν να «μένει» πίσω!

Με όρεξη και πάθος για την τέχνη της κομμωτικής, η ομάδα των κομμωτηρίων Romylos στην Αγία Παρασκευή, αγαπά την εξέλιξη και ενδιαφέρεται για όλες τις νέες τεχνικές και τάσεις, όπως αυτή της περμανάντ.

Όποιο κι αν είναι το στιλ σας, αφεθείτε στα χέρια των ειδικών των κομμωτηρίων Romylos στην Αγία Παρασκευή και ανακαλύψετε τη μαγεία της απόλυτης φροντίδας του εαυτού σας! Με πρωτοποριακές υπηρεσίες κομμωτηρίου, αναλαμβάνουμε να σας περιποιηθούμε, παρέχοντας εξατομικευμένες λύσεις ομορφιάς. Ακόμη, στα κομμωτήρια μας θα βρείτε εργαλεία styling, extensions και εργαλεία για την ασφαλή τοποθέτηση εξτένσιον στα μαλλιά όπως το V-Light Hair Extension Kit και πολλά ακόμη προϊόντα περιποίησης μαλλιών.

 

Περιοχές: Ιπποκράτειος Πολιτεία Αγ.Στέφανος Κρυονέρι  Σταμάτα Ροδόπολη
Τατόι Άνοιξη Δροσιά Διόνυσος Θρακομακεδόνες Βαρυμπόμπη Εκάλη
Ολυμπιακό Χωριό Νέα Ερυθραία Νέα Πεντέλη Ν.Κηφισιά Κηφισιά Μελίσσια Πεντέλη Λυκόβρυση Πεύκη Μεταμόρφωση Παλαιό Ηράκλειο Μαρούσι Βριλήσσια
Νέα Ιωνία Ηράκλειο Αγία Παρασκευή Φιλοθέη Φιλοθεή Χαλάνδρι Χολαργός
Γαλάτσι Ψυχικό Νέο Ψυχικό Παπάγου Ιπποκράτειος Πολιτεία Αγ.Στέφανος
Κρυονέρι Σταμάτα Ροδόπολη Τατόι Άνοιξη Δροσιά Διόνυσος Θρακομακεδόνες Βαρυμπόμπη Εκάλη Ολυμπιακό Χωριό Νέα Ερυθραία Νέα Πεντέλη
Ν.Κηφισιά Κηφισιά Μελίσσια Πεντέλη Λυκόβρυση Πεύκη Μεταμόρφωση Παλαιό Ηράκλειο Μαρούσι Βριλήσσια Νέα Ιωνία Ηράκλειο Αγία Παρασκευή
Φιλοθέη Φιλοθεή Χαλάνδρι Χολαργός Γαλάτσι Ψυχικό Νέο Ψυχικό Παπάγου Γλυφάδα Αθήνα Βούλα Παλαιό Φάληρο Νέο Φάληρο 

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν