Kérastase προϊόντα για σγουρά μαλλιά

Τα μαλλιά με μπούκλες και γενικά τα σγουρά μαλλιά είναι πράγματι εντυπωσιακά και μοναδικά!

Όπως κάθε τι μοναδικό, έτσι και αυτά θέλουν την κατάλληλη φροντίδα, μιας και το φριζάρισμα και τα «μπλεξίματα» είναι συχνά. Τα μαλλιά είναι ένα από τα «όπλα» κάθε γυναίκας όχι μόνο για να εντυπωσιάζει αλλά και για να αυξάνει την αυτοπεποίθησή της.

Κι αν μέχρι πρότινος η μορφοποίηση και το styling τους ήταν δύσκολη και χρονοβόρα υπόθεση, τα δεδομένα αλλάζει η Kérastase που δημιουργεί την Kérastase Discipline, την πρώτη ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης στο σπίτι, για καθημερινή πειθαρχία στα φριζαρισμένα, σγουρά και σπαστά μαλλιά, με διάρκεια έως 72 ώρες.

Πρόκειται για ένα spray που προστατεύει από το φριζάρισμα για 72 ώρες. Προστατεύει τα μαλλιά από τη θερμότητα των συσκευών styling (σεσουάρ, σίδερο κλπ) και απομακρύνει από το φριζάρισμα διευκολύνοντας τη διαδικασία του styling. Χρησιμοποιεί την τεχνολογία Morpho-Keratine ενισχυμένη με θερμο-προστατευτική ξυλόζη, λειαίνοντας την επιφάνεια της τρίχας.

Μια μοναδική μάσκα για πειθαρχία και απαλότητα, ιδανική για ατίθασα και απείθαρχα μαλλιά. Επανορθώνει αποτελεσματικά τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, ενώ προσφέρει ακαταμάχητη απαλότητα και μεταξένια αίσθηση. Χρησιμοποιεί τεχνολογία Morpho-Keratine, που λειτουργεί με έναν παράγοντα λείανσης της επιφάνειας της τρίχας, ενισχυμένη με λιπίδια και ενεργά συστατικά. Είναι ιδανική για κανονικά έως πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά, ατίθασα, απείθαρχα και δύσκολα στο styling μαλλιά, καθώς και για φριζαρισμένα, σγουρά και σπαστά.

Ένα γαλάκτωμα που τιθασεύει και λειαίνει άμεσα τα μαλλιά, ελέγχοντας το φριζάρισμα και προστατεύοντας την τρίχα. Τα μαλλιά είναι απαλά, λεία και λαμπερά. Προστατεύει τα ατίθασα μαλλιά από τη θερμότητα κατά τη διάρκεια του styling. Η κρέμα εφαρμόζεται πριν από το styling για να προστατεύσει τα μαλλιά πριν από το στέγνωμα με πιστολάκι ή με θερμικές συσκευές styling.Πειθαρχεί, λειαίνει και αντιμετωπίζει το φριζάρισμα και την υγρασία. Με τη τεχνολογία Thermo-Seal, που χρησιμοποιεί έναν παράγοντα λείανσης της επιφάνειας της τρίχας, βοηθάει στη διευκόλυνση του χτενίσματος. Ιδανικό για ατίθασα, απείθαρχα και δύσκολα στο styling μαλλιά, καθώς και για φριζαρισμένα, σγουρά και σπαστά.

To σαμπουάν Discipline Bain Oleo-Relax είναι ιδανικό για ατίθασα μαλλιά που χρειάζονται απόλυτη επανόρθωση, λείανση, αδιαβροχοποίηση, προστασία και λάμψη. Πειθαρχεί τα ατίθασα μαλλιά και διευκολύνει το styling. Κάνει τα μαλλιά πιο ευκολοχτένιστα ενυδατώνοντας τα και βελτιώνοντας την ελαστικότητα τους!

Μάσκα για πειθαρχία και απαλότητα, ιδανική για ατίθασα και απείθαρχα μαλλιά. Καταφέρνει να πειθαρχεί και να ελέγχει το φριζάρισμα και τα ατίθασα μαλλιά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Προσφέρει πειθαρχία με αέρινη κίνηση ελέγχει τον όγκο και διευκολύνει το styling. Κάνει τα μαλλιά λεία, λαμπερά και απαλά στο άγγιγμα και ευκολοχτένιστα. Διεισδύει βαθιά στην τρίχα προσφέροντας άμεση επανόρθωση από μέσα προς τα έξω!

Ένα σαμπουάν χωρίς θειικά άλατα, για λεία μαλλιά με κίνηση, λάμψη, κατά του φριζαρίσματος. Καθαρίζει απαλά την τρίχα, ενώ προσφέρει ομοιόμορφα την απαραίτητη δόση κατανεμημένης φροντίδας, απαλότητας και πειθαρχίας. Χρησιμοποιεί τη τεχνολογία Morpho-Keratine, έναν παράγοντα λείανσης της επιφάνειας της τρίχας. Με υπέροχο άρωμα και εξαιρετική υφή, είναι ιδανικό για ταλαιπωρημένα από χημικές εργασίες, ατίθασα, απείθαρχα και δύσκολα στο styling μαλλιά, καθώς και για φριζαρισμένα, σγουρά και σπαστά.

Σαμπουάν για πειθαρχία και απαλότητα, ιδανικό για ατίθασα και απείθαρχα μαλλιά. Καθαρίζει απαλά την τρίχα, ενώ προσφέρει ομοιόμορφα την απαραίτητα δόση κατανεμημένης φροντίδας, απαλότητας και πειθαρχίας. Χρησιμοποιεί την τεχνολογία Morpho-Keratine, έναν παράγοντα λείανσης της επιφάνειας της τρίχας. Με υπέροχο άρωμα και εξαιρετική υφή. Σύνθεση χωρίς θειικά άλατα, που προστατεύει τη λάμψη των βαμμένων μαλλιών και διατηρεί την ένταση των χρωστικών της βαφής. Ιδανικό για ταλαιπωρημένα από χημικές εργασίες, ατίθασα, απείθαρχα και δύσκολα στο styling μαλλιά, καθώς και για φριζαρισμένα, σγουρά και σπαστά.

Το έλαιο Discipline Oleo-Relax Advanced Oil 100 ml είναι για ατίθασα μαλλιά που χρειάζονται απόλυτη επανόρθωση, λείανση, αδιαβροχοποίηση,προστασία και λάμψη. Προσφέρει πειθαρχία με αέρινη κίνηση και ελέγχει τον όγκο διευκολύνοντας το styling. Κάνει τα μαλλιά πιο ευκολοχτένιστα λεία και απαλά στο άγγιγμα βελτιώνοντας την ελαστικότητα τους. Διεισδύει βαθιά στην τρίχα και έχει άμεσα αποτελέσματα. 

Το Must-Have για κάθε μέρα

Το ιδανικό προϊόν για το καθημερινό ανανέωση των μαλλιών. Το Discipline Oleo-Relax Advanced Oil προστατεύει τα μαλλιά από την καθημερινή ταλαιπωρία, θρέφει την τρίχα και την ενισχύει με απαράμιλλη λάμψη.

Επισκεφθείτε το romylos ehop και βρείτε ολόκληρη τη σειρά Kérastase Discipline την κορυφαία σειρά περιποίησης μαλλιών Discipline που βασίζεται στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας και περιέχει τη μεγαλύτερη συγκέντρωση Pro-Keratine σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη σειρά της Kérastase.

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν