Αόρατα tape extensions

Είναι γεγονός ότι τα extensions μπορούν να καλύπτουν ταυτόχρονα δύο από τις πιο σημαντικές ανάγκες της γυναίκας για τα μαλλιά της… Μαλλιά μακριά και μαλλιά με όγκο!

Αν λοιπόν ανήκετε και εσείς στην κατηγορία των γυναικών που θέλετε να τα δοκιμάσετε, τότε θα πρέπει να ξέρετε όλες τις νέες τάσεις των tapes extensions!

Η τελευταία καινοτομία στα Tape In Hair Extensions, είναι αόρατα tape extension!

Τι είναι τα αόρατα tape extension;

Τα αόρατα tape extensions αποτελούν μια νέα, εξελιγμένη και φυσικά εντυπωσιακή μέθοδο τοποθέτησης extensions! Τα αόρατα tape extension έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να μιμούνται την ανάπτυξη της τρίχας από την ρίζα. Είναι φτιαγμένα να είναι 100% αόρατα για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Τα μαλλιά είναι ραμμένα στο χέρι κατευθείαν πάνω στην ταινία δίνοντας την ψευδαίσθηση της φυσικής ρίζας.

Γρήγορη τοποθέτηση, εύκολη αφαίρεση και επανατοποθέτηση με αλλαγή της αυτοκόλλητης ταινίας!

Η ποιότητα 100% Remy Human Hair από τα κομμωτήρια Romylos All About Hair εξασφαλίζουν ότι τα Hair Extensions θα έχουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε και την ποιότητα που αξίζετε!

Τα πιο αόρατα tape extension στον κόσμο είναι εδώ!

Τα αόρατα tape extensions μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και εκεί που υπάρχουν πολύ κοντά μαλλιά ή ακόμα και στην περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να δώσει μήκος σε μια κοντή φράντζα ή να γεμίσει τους κροτάφους του! Χρησιμοποιούνται για το μπροστινό σημείο του κεφαλιού καθώς τα αυτοκόλλητα δεν φαίνονται αυτός είναι και ο λόγος που μπορούν να γίνουν και αλογοουρά!

Ποιότητα Μαλλιών

Τα αόρατα tape extensions είναι από 100% Remy Human Hair. Είναι διπλής όψεως, δεν μπερδεύονται, πλένονται και γίνονται ίσια αλλά και μπούκλες!

Στυλιζαρισμένα σαν τα δικά σας μαλλιά!

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των αόρατων tape extensions;

  1. Η τρίχα είναι ραμμένη πάνω στο αυτοκόλλητο δίνοντας ένα αόρατο κομψό αποτέλεσμα
  2. Τα tape extensions μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν
  3. Μπορούν να πραγματοποιηθούν ανταύγειες ή ακόμα και η τεχνική του μπαλιαγιάζ, δημιουργώντας ένα μοναδικό φυσικό αποτέλεσμα
Η τελευταία και πιο σύγχρονη μέθοδος αποκλειστικά στα κομμωτήρια Romylos All About Hair!

Οδηγίες χρήσης

  1. Χωρίστε τα μαλλιά στο σημείο του κεφαλιού που θέλετε να εφαρμόσετε τα πρόσθετα μαλλιά.
  2. Βγάλε το χαρτάκι από το tape και εφαρμόστε στα σημεία του κεφαλιού που επιθυμείτε πρόσθετα μαλλιά.
  3. Τραβήξτε ένα μικρό μέρος από τα δικά σας μαλλιά επάνω από το tape κι επαναλάβετε. Με αυτόν τον τρόπο τα δικά σας μαλλιά θα βρίσκονται ανάμεσα στα δύο tapes.
  4. Εφαρμόστε κατευθείαν χρησιμοποιώντας το χέρι σας και πιέστε με το tape διπλής όψης επάνω στο μέρος των δικών σας μαλλιών από το βήμα 3.

Tip

Για καλύτερη εφαρμογή και αντοχή θα πρέπει να λουστείτε μετά από δύο μέρες.

Περιποίηση αόρατων tape extensions

  • Το πλύσιμο με σαμπουάν θα πρέπει να γίνεται μόνο μετά από 5 χρήσεις με ενυδατικά σαμπουάν, χλιαρό νερό και καλό ξέπλυμα.
  • Πρέπει να χτενίζετε τα μαλλιά προσεκτικά πριν από το λούσιμο αρχίζοντας από τις άκρες προς τη ρίζα και χρησιμοποιώντας μεγάλη χτένα με αραιά δόντια για να αποφύγετε τους κόμπους.
  • Λούστε τα μαλλιά κρατώντας τα από το σημείο της ένωσης και, χωρίς να τα μπερδεύετε, ξεβγάλετε κι απλώστε μαλακτική κρέμα παντού αποφεύγοντας τα σημεία ένωσης για να μην έχετε απώλεια μαλλιών κατά το χτένισμα.
  • Αποφύγετε την υπερβολική θερμοκρασία στο στέγνωμα χρησιμοποιώντας το μέτριο αέρα στο πιστολάκι κι όχι το ζεστό.
  • Εάν χρειασθεί να αλλάξετε το χρώμα των μαλλιών ή ακόμη και να κάνετε περμανάντ θα πρέπει να θυμάστε ότι για να έχετε σωστό αποτέλεσμα θα πρέπει να φερθείτε στα πρόσθετα μαλλιά με πολύ προσοχή και αποφεύγοντας κατά το δυνατόν τις τεχνικές εργασίες (υπάρχουν ειδικά δοκιμασμένα προϊόντα και καλό είναι να επισκεφθείτε ένα ειδικό κομμωτή).
  • Προτείνεται να κάνετε πάντοτε δοκιμή στην άκρη των πρόσθετων μαλλιών σαν τεστ για το επιθυμητό αποτέλεσμα μέχρι να σιγουρευτείτε ότι συμφωνείτε με το τελικό αποτέλεσμα.
  • Για την βαφή που θέλουμε χρησιμοποιούμε πάντα έναν τόνο σκουρότερη βαφή με οξυζενέ έως 10 βαθμών και νερό σα ρεφλέ (όχι οξυζενέ πάνω από 10 βαθμούς).
  • Μην τρίβετε τα μαλλιά κατά την διάρκεια της βαφής, ακολουθήστε την φορά τους προς τα κάτω.
  • Τα ανοιχτόχρωμα μαλλιά μπορούμε να τα σκουρύνουμε αλλά δεν μπορούμε να τα ξανοίξουμε.
  • Προτείνεται να μην κάνετε τεχνικές εργασίες στην τρέσα.

Αν χρειάζεστε περισσότερες λεπτομέρειες για τα αόρατα extensions παρακαλούμε επικοινωνήστε με τα Romylos All About Hair. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν