Νυφικό χτένισμα και τρέσες, τι πρέπει να γνωρίζετε

Το νυφικό χτένισμα, από τις περισσότερες γυναίκες, έχει συνδεθεί με τα μακριά και πλούσια μαλλιά. Αυτός είναι και ο λόγος που τα πρόσθετα μαλλιά (τρέσες – extensions ) έχουν γίνει απαραίτητα αξεσουάρ για κάθε νύφη. Η επιλογή της τρέσας- extension, δεν πρέπει να γίνεται με βάση το κόστος, αλλά με βάση την ποιότητα των μαλλιών και το χρώμα σας. Τα κομμωτήρια ROMYLOS - All About Hair γνωρίζουν πολύ καλά τη σημασία που έχει αυτή η ξεχωριστή μέρα για κάθε νύφη, για κάθε γυναίκα.  Κάθε νύφη αξίζει να έχει μια μοναδική εμφάνιση χωρίς περιορισμούς  και εμπόδια στην πραγματοποίηση του νυφικού χτενίσματος  που ονειρεύεται, γι΄ αυτό παρέχουμε τη δυνατότητα, της ενοικίασης τρεσών-extensions.

Με τον τρόπο αυτό κατορθώνετε να μειώσετε το κόστος, που λειτουργεί ως ανασταλτικός παράγοντας στην πραγματοποίηση, ενός ξεχωριστού για σας, νυφικού χτενίσματος. 

Επιπλέον, οι τρέσες - extensions δίνουν την δυνατότητα σε κάθε νύφη, που δεν έχει μακριά μαλλιά, να διευρύνει την παλέτα των επιλογών της και να μην  περιορίσει τις επιθυμίες της. Με μακριά και πλούσια μαλλιά οποιοδήποτε χτένισμα μπορεί να φαίνεται και να είναι μοναδικό και φυσικά, λειτουργώντας  συμπληρωματικά με  το νυφικό φόρεμα και το μακιγιάζ θα δημιουργήσει το τέλειο αποτέλεσμα που θα σας κάνει να λάμψετε εκείνη την ημέρα.

Χτενίσματα με τα μαλλιά κάτω, με κότσο, με αλογοουρά, βαγκ,  ρομαντικά, με αρχαιοελληνικό στιλ, με πλεξούδες, με μπούκλες, πιασμένα μισά-μισά! Οι επιλογές είναι αμέτρητες. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να εμπιστευτείτε τους έμπειρους κομμωτές μας.

Όλα στην διάθεσή σας ανάλογα με το στιλ που έχετε επιλέξει. Αν νιώθετε ότι, τόσες επιλογές μπορεί να σας αποπροσανατολίσουν και να σας μπερδέψουν, στα κομμωτήρια Romylos δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα.  Είμαστε δίπλα σας έτοιμοι να σας προτείνουμε χτενίσματα με βάση τα χαρακτηριστικά σας, άλλα και με βάση το συνολικό ύφος που θέλετε να δώσετε στον γάμο σας.

Αξίζει να θυμάστε, ότι μόνο η σωστή επιλογή της κατάλληλης τρέσας- extension και φυσικά η κατάλληλη τοποθέτησή της, από έμπειρους κομμωτές, έχει ως αποτέλεσμα τα μαλλιά και το χτένισμά σας να δείχνει ένα λαμπερό και πλούσιο αποτέλεσμα. όπως ακριβώς ταιριάζει σε εσάς, όπως ακριβώς ταιριάζει στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε το δικό σας ραντεβού στα κομμωτήρια ROMYLOS - All About Hair και ετοιμαστείτε να εντυπωσιάσετε τους φίλους, την οικογένεια και τους καλεσμένου σας! Πάνω απ’ όλα όμως, ετοιμαστείτε να εντυπωσιάστε τον αγαπημένο σας!

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν