Tape extensions και τρέσες, διαφορές και πλεονεκτήματα

 E-SHOP:

  •  Αγίας Τριάδος 7 Αγ.Παρασκευή 210-6397864

 ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ:

  • Βαλτετσίου 5 & Υακίνθου 19 Αγ.Παρασκευή  210-6008937
  • Αγίας Τριάδος 7 Αγ.Παρασκευή 210-6397861

Είναι γεγονός, ότι στις περισσότερες γυναίκες αρέσουν οι συχνές αλλαγές, με τους περισσότερους πειραματισμούς να  γίνονται στα μαλλιά τους. Ένα νέο κούρεμα, ένα νέο χρώμα, κάποιες ανταύγειες, μπορούν εύκολα να αλλάξουν την ψυχολογία και την διάθεση μιας γυναίκας.

Ευτυχώς, η σύγχρονη κομμωτική έχει αναπτύξει τρόπους και τεχνικές, ώστε κάθε γυναίκα να μπορεί να πραγματοποιεί ένα makeover, εύκολα και χωρίς ιδιαίτερο κόπο. 

Χρησιμοποιώντας τρέσες ή Tape extensions, δίνεται όγκο και μήκος στα μαλλιά σας και μπορείτε να πραγματοποιήσετε διάφορα χτενίσματα.

ΤΡΕΣΑ ΜΑΛΛΙΩΝ

Η τρέσα είναι μια λωρίδα μαλλιών με ποικιλία στο πλάτος και το μήκος (συνήθως 45-65 εκατοστά). Η τρίχα τους είναι φυσική (remy ή no-remy), είτε τεχνητή. Η επιλογή του μεγέθους της τρέσας γίνεται ανάλογα με το σημείο στο οποίο θα τοποθετηθεί και το αποτέλεσμα που θέλετε να επιτύχετε. Συνήθως 1-2 τρέσες μαλλιών είναι αρκετές για ένα φυσικό και εντυπωσιακό πλούσιο αποτέλεσμα. 

Μόνιμη τρέσα

  • Τρέσα ραφτή

Η κομμώτρια κάνει οριζόντια πλεξουδάκια τα δικά σας μαλλιά και πάνω τους ράβει την τρέσα. Είναι η «παλαιότερη» μέθοδος τοποθέτησης.

  • Τοποθέτηση τρέσας με micro rings

Είναι η νεότερη μέθοδος κατά την οποία η τρέσα τοποθετείται με ειδικά μικρά δαχτυλίδια (micro rings) χωρίς να χρειάζεται να γίνουν πλεξουδάκια τα δικά σας μαλλιά.

Tapes extensions

Πρόκειται για ένα κομμάτι τρέσας με πλάτος 4 cm, μήκος 55 cm και βάρος περίπου 2,5 γραμμάρια. Στην πάνω πλευρά του υπάρχει μια ειδική αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψεως που στερεώνει την τρέσα στα μαλλιά σας. Η ειδική αυτή αυτοκόλλητη ταινία είναι ιδιαίτερα ανθεκτική και δεν ξεκολλά με το λούσιμο ή με το χτένισμα των μαλλιών.

Πλεονεκτήματα και διαφορές τρέσας με tape extensions

Τα αυτοκόλλητα τρεσάκια, είναι μία εύκολη μέθοδος για να αποκτήσετε μακριά και πλούσια μαλλιά. Είναι μία μέθοδος μόνιμης τοποθέτησης που προτιμούν πολλές γυναίκες συγκριτικά με τις υπόλοιπες τρέσες γιατί:

  1. Νιώθουν τα πρόσθετα μαλλιά τους αρκετά ανάλαφρα
  2. Μπορούν να τοποθετηθούν πιο κοντά στη ρίζα σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη μέθοδο
  3. Αποφεύγονται οι κόλλες και δεν είναι απαραίτητη η χρήση κάποιου μηχανήματος.
  4. Έχουν πολύ φυσικό αποτέλεσμα και δεν φαίνεται ότι φοράτε extensions. Ακόμα και με την αφή το αποτέλεσμα είναι καλύτερο από άλλες μεθόδους γιατί δεν θα αισθανθείτε στο χέρι σας ούτε μεταλλικά κλιπς, ούτε κάποιο άλλο «ξένο» σώμα.
  5. Τόσο τα αυτοκόλλητα τρεσάκια όσο και η τρέσα σε σειρά, μπορούν να επανατοποθετηθούν και έτσι δεν χρειάζεται να αγοράσετε νέες.
  6. Η φροντίδα τους δεν αποτελεί κάποια ιδιαίτερη μεταχείριση, μπορείτε να τα λούσετε και να τα στεγνώσετε. Μπορείτε να τα ισιώσετε, να τα κάνετε μπούκλες, πλεξίδες ή όπως αλλιώς επιθυμείτε
  7. Όλα τα αυτοκόλλητα τρεσάκια, επιδέχονται έντονο hair styling, δίχως να επιβαρύνονται τα φυσικά σας μαλλιά.

 

Στα κομμωτήρια ROMYLOS, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων για να δώσετε μήκος και όγκο στα μαλλιά σας. Οι έμπειροι κομμωτές μας έχουν την εμπειρία, την γνώση και την διάθεση να σας παρέχουν υπηρεσίες τοποθέτησης σε αυτοκόλλητα τρεσάκια ή της κατάλληλης τρέσας, που ταιριάζει στον τύπο των δικών σας μαλλιών.

 

Περιοχές: Ιπποκράτειος Πολιτεία Αγ.Στέφανος Κρυονέρι  Σταμάτα Ροδόπολη
Τατόι Άνοιξη Δροσιά Διόνυσος Θρακομακεδόνες Βαρυμπόμπη Εκάλη
Ολυμπιακό Χωριό Νέα Ερυθραία Νέα Πεντέλη Ν.Κηφισιά Κηφισιά Μελίσσια Πεντέλη Λυκόβρυση Πεύκη Μεταμόρφωση Παλαιό Ηράκλειο Μαρούσι Βριλήσσια
Νέα Ιωνία Ηράκλειο Αγία Παρασκευή Φιλοθέη Φιλοθεή Χαλάνδρι Χολαργός
Γαλάτσι Ψυχικό Νέο Ψυχικό Παπάγου Ιπποκράτειος Πολιτεία Αγ.Στέφανος
Κρυονέρι Σταμάτα Ροδόπολη Τατόι Άνοιξη Δροσιά Διόνυσος Θρακομακεδόνες Βαρυμπόμπη Εκάλη Ολυμπιακό Χωριό Νέα Ερυθραία Νέα Πεντέλη
Ν.Κηφισιά Κηφισιά Μελίσσια Πεντέλη Λυκόβρυση Πεύκη Μεταμόρφωση Παλαιό Ηράκλειο Μαρούσι Βριλήσσια Νέα Ιωνία Ηράκλειο Αγία Παρασκευή
Φιλοθέη Φιλοθεή Χαλάνδρι Χολαργός Γαλάτσι Ψυχικό Νέο Ψυχικό Παπάγου Γλυφάδα Αθήνα Βούλα Παλαιό Φάληρο Νέο Φάληρο 

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν