5 Συμβουλές για κατεστραμμένα μαλλιά από ντεκαπάζ

 E-SHOP:

  •  Αγίας Τριάδος 7 Αγ.Παρασκευή 210-6397864

 ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ:

  • Βαλτετσίου 5 & Υακίνθου 19 Αγ.Παρασκευή  210-6008937
  • Αγίας Τριάδος 7 Αγ.Παρασκευή 210-6397861

 OLAPLEX

Πολλές φορές προκειμένου να πετύχουμε έναν πιο ανοιχτό τόνο σε φυσικά ή βαμμένα μαλλιά απαιτείται η εφαρμογή ντεκαπάζ. Οι ανταύγειες, το balayage και το ombre είναι διαδικασίες  που σίγουρα μπορούν να ανανεώσουν το λουκ μιας γυναίκας και προκειμένου να πραγματοποιηθούν αυτές οι εργασίες ξανοίγματος απαιτείται, τις περισσότερες φορές, η χρήση ντεκαπάζ κάτι που μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα και να φθείρει την τρίχα.

Η λύση για την επανόρθωση των μαλλιών από την ταλαιπωρία του ντεκαπάζ βρίσκεται σε ένα συνδυασμό από ειδικές θεραπείες που μπορεί να πραγματοποιήσει ο κομμωτής σας αλλά και σε απλές καθημερινές συνήθειες. Σήμερα, θα δούμε αναλυτικά θεραπείες και συμβουλές για να αποκτήσετε ξανά υγιή και λαμπερά μαλλιά.

1. Θεραπεία Olaplex

Olaplex

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη θεραπεία για ταλαιπωρημένα και καμμένα μαλλιά που εμφανίστηκε τα τελευταία χρόνια και έχει αγαπηθεί από όσες γυναίκες το δοκίμασαν.

Σε περίπτωση που το φυσικό χρώμα στα μαλλιά σας είναι αρκετά σκούρο ή ακόμη εάν είναι βαμμένα σε σκούρα απόχρωση και επιθυμείτε να ανοίξετε τόνο αλλά φοβάστε για τη φθορά που μπορεί να προκαλέσει η χρήση ντεκαπάζ, το Olaplex είναι η ιδανική θεραπεία.

Τα συστατικά που περιέχει το συγκεκριμένο προϊόν αποτελούν παγκόσμια καινοτομία ενώ η αποτελεσματικότητά  του έχει αποδειχθεί και είναι εγγυημένη. Το Olaplex τοποθετείται στο εσωτερικό της βαφής ή του ντεκαπάζ και έτσι ο κομμωτής μπορεί να εφαρμόσει το προϊόν στα μαλλιά πετυχαίνοντας το απαιτούμενο ξάνοιγμα τόνου χωρίς η τρίχα να επηρεαστεί και να καταστραφεί.

Επιπλέον, η θεραπεία Olaplex έχει την ιδιότητα να επανασυνδέει τους δεσμούς της τρίχας που έχουν την τάση να σπάνε κατά την διάρκεια διαφόρων τεχνικών βαφής όπως είναι το ντεκαπάζ.

2. Βοtox μαλλιών

Βοtox μαλλιών

Η φθορά που προκαλείται στα μαλλιά από τη χρόνια χρήση βαφών και ντεκαπάζ δεν επιτρέπουν στην τρίχα να αναπτυχθεί σωστά με αποτέλεσμα να σπάει και να έχει μια πιο αφυδατωμένη όψη. Οι νέες θεραπείες όπως είναι το μπότοξ μαλλιών βοηθούν ώστε τα συστατικά να εισχωρήσουν στην τρίχα και να δώσουν ένα υγιές αποτέλεσμα, με απαλότητα και ενυδάτωση.

Εάν τα μαλλιά σας είναι ξηρά, αφυδατωμένα και ταλαιπωρημένα από ξανθιστικά τότε το botox μαλλιών μπορεί να φανεί αρκετά αποτελεσματικό. Το αποτέλεσμα έχει μακρά διάρκεια αφού οι ειδικοί υπόσχονται ελαστικότητα και σφριγηλότητα για δύο με τρεις μήνες.

3. Μάσκες μαλλιών ενυδάτωσης

Μάσκες μαλλιών ενυδάτωσης

Τα καμμένα ή αφυδατωμένα μαλλιά για να επανέλθουν σε σύντομο χρονικό διάστημα χρειάζονται βαθιά ενυδάτωση η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί με μάσκες μαλλιών και ενυδατικά προϊόντα.

Η εφαρμογή μάσκας είναι μια πολύ απλή διαδικασία που πρέπει να κάνετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να δείτε ένα καλό αποτέλεσμα. Για ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα μπορείτε να εμπιστευτείτε τους ειδικούς, να αφεθείτε στα χέρια του κομμωτή που γνωρίζει ακριβώς τι χρειάζεται το μαλλί σας προκειμένου να επανέλθει και να αποκτήσει ξανά η τρίχα μια υγιή όψη.

4. Κούρεμα

Κούρεμα

Ένα σωστό βήμα προκειμένου να βοηθήσετε στην επανόρθωση των κατεστραμμένων μαλλιών από ντεκαπάζ είναι το κούρεμα. Το γεγονός να έχετε μακριά μαλλιά τα οποία δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο.

Κόβοντας τις αφυδατωμένες άκρες καθώς και την ψαλίδα δίνετε την δυνατότητα στα μαλλιά σας να επανέλθουν και να αποκτήσουν μια πιο υγιή εικόνα. Η συχνή επίσκεψη στο κομμωτήριο για να κόψετε τις άκρες ή ακόμη να ανανεώσετε τελείως το κούρεμά σας είναι το καλύτερο που έχετε να κάνετε.

5. Θεραπεία με καστορέλαιο

Το καστορέλαιο είναι γνωστό για τις ωφέλιμες ιδιότητες  όσον αφορά την υγεία της τρίχας. Η υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε και αμινοξέα που διαθέτει το καταστεί σε ένα εξαιρετικό προϊόν ενυδάτωσης για ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Οι διάφορες τεχνικές βαφής μαλλιών όπως το ντεκαπάζ αλλά και η καθημερινή χρήση προϊόντων styling κάνουν την ψαλίδα ένα συχνό φαινόμενο στα μαλλιά. Σε αυτή την περίπτωση η θεραπεία με καστορέλαιο που μπορείτε να κάνετε στο κομμωτήριο όχι μόνο κάνει τα μαλλιά πιο λαμπερά αλλά λειτουργεί και ως ασπίδα προστασίας από το σπάσιμο και την ψαλίδα.

Επιλέξτε την κατάλληλη θεραπεία για να επανορθώσετε τα ταλαιπωρημένα μαλλιά από ντεκαπάζ

Οι ειδικοί στα κομμωτήρια στην Αθήνα Romylos all about hair είναι σε θέση να σας προτείνουν την κατάλληλη θεραπεία επανόρθωσης μετά από τεχνικές βαφής που ταλαιπωρούν την ποιότητα της τρίχας. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του κομμωτηρίου θα έχετε την ευκαιρία να περιποιηθείτε τα μαλλιά σας και να αποκτήσετε υγιή και λαμπερά μαλλιά.

Δεν έχετε παρά να επικοινωνήστε μαζί μας και να κλείσετε ένα ραντεβού σήμερα κιόλας.

Δείτε περισσότερα για θεραπείες μαλλιών και υγιή μαλλιά:

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν