Ανανεώστε το look σας για το Πάσχα στα κομμωτήρια Romylos

υπηρεσίες ομορφιάς

Το Πάσχα σηματοδοτεί και την έναρξη της άνοιξης, τον προάγγελο του καλοκαιριού. Αποτελεί μία άνοιξη της ψυχής αλλά και μια ανάσταση της φύσης.

Έτσι λοιπόν κι εμείς οι γυναίκες, νιώθοντας την θετική ενέργεια των ημερών αυτών, έχουμε την ανάγκη μιας ανανέωσης που θα μας επιτρέψει να πετάξουμε από πάνω μας τον βαρύ χειμώνα και να καλωσορίσουμε την ζωντάνια.

Τα κομμωτήρια Ρωμύλος μας προσφέρουν την ευκαιρία να αποκτήσουμε την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμαστε και να ανανεώσουμε το look μας για το Πάσχα αλλά και να αλλάξουμε την καθημερινή μας διάθεση και να την μετατρέψουμε σε πιο γιορτινή.

split ender pro

Καθάρισμα της ψαλίδας με χρήση της τεχνολογίας Split ender pro

Η αφαίρεση της ψαλίδας με την χειρουργική ακρίβεια της τεχνολογίας Split ender pro θα σας βοηθήσει να απαλλαχτείτε από την ρίζα στις άκρες.

Η μεταξένια υφή του μηχανήματος Split ender pro μας βοηθά τον ειδικό να αφαιρέσει την ψαλίδα χωρίς να αλλάξει στο ελάχιστο το μήκος τους μαλλιού.

Τα κομμωτήρια Ρωμύλος προσφέρουν την ιδανική λύση για εσάς λοιπόν που ναι μεν θέλετε να ξεφορτωθείτε την ψαλίδα αλλά και να διατηρήσετε το κούρεμα σας όπως έχει.

Η μόνη διαφορά που θα εντοπίσετε στο μαλλί σας μετά το πέρας της διαδικασίας θα είναι ότι θα φαίνεται πιο λείο και λαμπερό!

Split ender pro 2

Αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών

Μια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών αποτελεί μια ορατή αλλαγή που θα σας κάνει να νιώσετε πιο ανανεωμένες.

Στα κομμωτήρια Ρωμύλος υπάρχει η απαραίτητη τεχνογνωσία αλλά και τα έμπειρα χέρια που μπορούν να δώσουν στα μαλλιά σας το αποτέλεσμα που έχετε φανταστεί.

Οι τεχνικές Color Melting και Balayage αποτελούν τις τελευταίες τάσεις στο χρώμα των μαλλιών που έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα από το γυναικείο κοινό κυρίως για το φυσικό αποτέλεσμα που προσφέρουν.

Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε κι εσείς το χρώμα στα μαλλιά που βλέπουμε να κυριαρχεί στις τηλεοράσεις από γυναίκες που περιποιούνται τον εαυτό τους σε διαρκή βάση με αποτέλεσμα να δείχνουν πάντα όμορφες, ξεκούραστες και λαμπερές.

Εάν θέλετε λοιπόν να ξεφύγετε από τα τετριμμένα και να αποκτήσετε ένα μαλλί που θα σας κάνει να χαίρεστε να παρατηρείτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη μπορείτε να εμπιστευτείτε το έμπειρο προσωπικό των κομμωτηρίων Romylos.

olaplex

Θεραπεία Olaplex και Botox μαλλιών

Αυτό που κυρίως επιθυμούμε εμείς οι γυναίκες είναι να είμαστε αλλά και να δείχνουμε υγιείς και νέες.

Αυτό ισχύει και με τα μαλλιά μας. Εάν έχουμε φροντίσει και έχουμε περιποιηθεί τα μαλλιά μας τότε αυτά δείχνουν πιο λαμπερά και υγιή με αποτέλεσμα και εμείς οι ίδιες να δείχνουμε νεότερες!

Πολλές φορές ο λανθασμένος τρόπος με τον οποίο χτενίζουμε τα μαλλιά μας, η χρήση των κακής ποιότητας προϊόντων αλλά και η ελλείπείς ενυδάτωση της τρίχας έχουν σαν αποτέλεσμα η τρίχα να σπάει και τα μαλλιά μας να έχουν μια εικόνα πιο μουντή και θαμπή.

Στα κομμωτήρια Ρωμύλος θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια μοναδική θεραπεία μαλλιών Olaplex η οποία αποτελεί μια κορυφαία καινοτομία στον χώρο της κομμωτικής.

Αυτό συμβαίνει καθώς δεν πρόκειται απλά για μια συμβατική μάσκα μαλλιών αλλά για μια θεραπεία που αναδομεί στην κυριολεξία την σπασμένη τρίχα και προσφέρει ένα μεταξένιο αποτέλεσμα που διαρκεί.

Δεν δρα επιφανειακά όπως τα συμβατικά conditioner που κυκλοφορούν στην αγορά αλλά στοχεύει στην ολική αναδόμηση της τρίχας από μέσα προς τα έξω αποκαθιστώντας τους σπασμένους δεσμούς με το Olaplex 1 και τελειοποιώντας τους νέους δεσμούς με το Olaplex 2.

Manicure Pedicure

Περιποίηση νυχιών- Manicure Pedicure 

Ολοκληρώνουμε την εμφάνισή μας κάνοντας το ιδανικό μανικιούρ και πεντικιούρ για τις ημέρες αυτές.

Στα κομμωτήρια Romylos all about hair μπορείτε να επιλέξετε εσείς το σχέδιο, το χρώμα αλλά και το αποτέλεσμα που επιθυμείτε και να αποκτήσετε ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα που θα σας κάνει να νιώσετε υπέροχες και να κερδίσετε τις εντυπώσεις κατά την διάρκεια των γιορτινών ημερών του Πάσχα και όχι μόνο.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του κομμωτηρίου θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε το χρώμα, το σχήμα και το μήκος των νυχιών σας αλλά και να απολαύσετε μια μοναδική θεραπεία παραφίνης.

Η περιποίηση των άκρων είναι πάρα πολύ σημαντική τόσο για την ολοκλήρωση της εικόνας που θέλουμε να έχουμε εξωτερικά όσο και της καλής υγείας και υγιεινής που θέλουμε να προσφέρουμε στον οργανισμό μας.

Τα κομμωτήρια Romylos είναι δίπλα στην δυναμική γυναίκα που αγαπάει και σέβεται τον εαυτό της και γνωρίζει πως δεν είναι μόνο το λαμπερό χρώμα και αποτέλεσμα που έχει σημασία αλλά και η ολοκληρωμένη φροντίδα και περιποίηση.

Δείτε περισσότερα για γυναικεία hair-look:

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν