Olaplex μέσα στο ντεκαπάζ και τη βαφή για υγιή μαλλιά

υπηρεσίες ομορφιάς

Σίγουρα φίλες μου όλες και όλοι (αναφέρομαι στους άνδρες που είναι και αυτοί λάτρεις του styling και ειδικά του hairstyling) θα θέλαμε να αλλάζουμε συχνά το χρώμα των μαλλιών μας χωρίς να έχουμε τις αρνητικές επιπτώσεις της ταλαιπωρίας που υπόκειται η τρίχα.

Θα θέλαμε να έχουμε πάντα καινούριο hair look κάθε μήνα και τα μαλλιά μας να παραμένουν φυσικά, δυνατά και υγιή χωρίς θαμπάδα και χωρίς να σπάνε. Πώς όμως;

Σε αυτό το θέμα ήρθε να δώσει λύση το μοναδικό προϊόν θεραπείας, αναδόμησης και αποκατάστασης της τρίχας που δεν είναι άλλο από το Olaplex.

Το Olaplex είναι ένα καινοτόμο προϊόν που συνδυάζει θεραπεία μαλλιών και βαφή μαλλιών με έναν επαναστατικό τρόπο. Έχει ήδη χρησιμοποιηθεί από πολλές celebrities -όπως η Kim Kardashian- ανά τον κόσμο και το λάτρεψαν όπως ήταν αναμενόμενο. Το Olaplex σας δίνει την δυνατότητα να αποκτήσετε υγιή μαλλιά χρησιμοποιώντας το όχι μόνο ως ξεχωριστή διαδικασία-θεραπεία αλλά και μέσα στην βαφή ή στο ντεκαπάζ.

Τα κομμωτήρια Romylos προτείνουν την συγκεκριμένη θεραπεία για υγιή μαλλιά και όπως θα δείτε παρακάτω τα οφέλη είναι πολλαπλά και η διαδικασία αρκετά απλή.

Olaplex ως προ-θεραπεία

Olaplex

Το Olaplex μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προ-θεραπεία πριν από κάθε τεχνική εργασία στα μαλλιά σας. Το συγκεκριμένο προϊόν προετοιμάζει ουσιαστικά την τρίχα να δεχθεί τα ισχυρά συστατικά που απαιτούνται για τις διάφορες αλλαγές χρώματος, ασφαλίζοντας την δομή και τους δεσμούς της τρίχας από τη φθορά μιας οποιασδήποτε τεχνικής εργασίας.

Το προϊόν αυτό είναι κατάλληλο για γυναίκες, άνδρες αλλά και παιδιά είτε σε φυσικό είτε σε βαμμένο μαλλί αφού δεν επιβαρύνει την τρίχα καθώς δεν περιέχει Parabens.

Η θεραπεία με το προϊόν Olaplex απευθύνεται σε όσους θέλουν να βελτιώσουν την όψη των μαλλιών τους. Έχετε θαμπά μαλλιά που στερούνται γυαλάδας και λάμψης; Τότε σίγουρα με μια θεραπεία Olaplex θα δείτε θεαματικά αποτελέσματα.

Οι γυναίκες που επιθυμούν να μακρύνουν τα μαλλιά τους άμεσα θα ήταν μια καλή ιδέα να πραγματοποιήσουν μια τέτοια θεραπεία. Βέβαια, για να μακρύνουν γρήγορα τα μαλλιά πρέπει να καθαριστεί και η ψαλίδα ώστε το μήκος το μαλλιών να αυξάνεται χωρίς να σπάνε οι άκρες.

Η θεραπεία αυτή βοηθά στην αύξηση της διαμέτρου της τρίχας με αποτέλεσμα τα μαλλιά να δείχνουν πιο πυκνά. Οι άνδρες με σχετική αραίωση μπορούν αν δοκιμάσουν αυτή τη μέθοδο και να δουν τα μαλλιά τους να φαίνονται πλουσιότερα.

Πολλές φορές τα μαλλιά των παιδιών μπερδεύονται και προκαλούν πόνο. Σίγουρα, οι μικροί μας φίλοι δεν διαθέτουν την κατάλληλη υπομονή για να τα ξεμπερδέψουν για αυτό και το πρόβλημα μεγαλώνει αντί να βελτιώνεται. Με την χρήση του προϊόντος Olaplex τα μαλλιά γίνονται λεία με αποτέλεσμα να μην μπλέκονται.

Olaplex μέσα στη βαφή

Χρησιμοποιώντας το προϊόν Olaplex μέσα στη βαφή μπορείτε να πετύχετε  μεγαλύτερη διάρκεια στο χρώμα. Παράλληλα, οι δεσμοί της τρίχας επανασυνδέονται και δυναμώνουν χαρίζοντας στα μαλλιά σας λάμψη και απαλότητα.

olaplex βαφή

Το χρώμα γίνεται πιο ανθεκτικό και εκφραστικό μετά το βάψιμο κάτι που δεν θα μπορούσατε να πετύχετε με διαφορετικό τρόπο αφού τα μαλλιά συνηθίζουν να ξεθωριάζουν ένα χρονικό διάστημα μετά από τη βαφή.

Olaplex στο ντεκαπάζ

Olaplex στο ντεκαπάζ

Παράλληλα, το συγκεκριμένο προϊόν απευθύνεται σε όσους θέλουν να κάνουν ντεκαπάζ για να αλλάξουν δραματικά το χρώμα το μαλλιών τους χωρίς να τα ταλαιπωρήσουν. Σίγουρα, θα θεωρείτε πως αλλάζοντας τον τόνο των μαλλιών σας θα καταστρέψετε την δομή της τρίχας σας. Χάρη σε αυτή την επαναστατική θεραπεία όχι μόνο δεν ταλαιπωρείτε την τρίχα αλλά ταυτόχρονα την ενυδατώνετε.

Επίσης, το Olaplex στο ντεκαπάζ ενισχύει τα μαλλιά ώστε να δεχθούν την αλλαγή του χρώματος με μεγαλύτερη ασφάλεια ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επομένως, το Olaplex σας δίνει την δυνατότητα να δείτε τα μαλλιά σας αρκετούς τόνους πιο ανοιχτά χωρίς να ανησυχείτε για τις αρνητικές συνέπειες.

Πόσο καιρό διαρκούν τα αποτελέσματα της θεραπείας Olaplex;

Η θεραπεία των μαλλιών με χρήση Olaplex τόσο ως μέρος της διαδικασίας της βαφής όσο και ως μεμονωμένη διαδικασία έχει εκπληκτικά αποτελέσματα με μεγάλη διάρκεια. Η αλλαγή θα είναι εμφανής από την πρώτη κιόλας στιγμή. Απολαύστε την απαλότητα και την γυαλάδα των μαλλιών σας για μεγάλο χρονικό διάστημα και σίγουρα θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένες.

Κλείστε σήμερα φίλες μου ένα ραντεβού στα κομμωτήρια Romylos και δοκιμάστε την θεραπεία Olaplex. Πλέον, μπορείτε να ανοίξετε τον τόνο στα μαλλιά σας άφοβα αφού με το συγκεκριμένο προϊόν η τρίχα φαίνεται πιο υγιή από ποτέ με ασύγκριτη λάμψη και ευκολία στο χτένισμα.

Δείτε περισσότερα για το hairstyling:

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν