Seamless extension hair

Η Seamless1 ιδρύθηκε από τον κομμωτή Marcel Khoury, με 25 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία της ομορφιάς και των μαλλιών, με έδρα την Αυστραλία. Πρόκειται για ένα ανταγωνιστικό brand Hair Extensions που αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς σε όλο τον κόσμο, ενώ το εμπιστεύονται παγκοσμίου φήμης κομμωτές.

H Seamless1 γεννήθηκε από την επιθυμία να δημιουργηθούν μια σειρά από υψηλής ποιότητας Hair Extensions αλλά και προϊόντων κομμωτηρίου που ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα, σε προσιτές τιμές για το ευρύ κοινό!

Με τα Hair Extensions μπορείτε να δώσετε μήκος και όγκο στα μαλλιά σας και να δημιουργήσετε διαφορετικά χτενίσματα όποτε το επιθυμείτε αλλάζοντας έτσι και τη διάθεσή σας. Άλλωστε τα μαλλιά κάθε γυναίκας εκφράζουν το στιλ, την προσωπικότητα και την μοναδικότητά της! Αλλά το πιο σημαντικό την κάνουν να νιώθει καλά με τον ίδιο της τον εαυτό!

Μάλιστα εάν είναι η πρώτη φορά που σκέφτεστε να τοποθετήσετε κάποιο προϊόν στα μαλλιά σας, καλό θα ήταν αρχικά να σκεφτείτε πόσο χρόνο μπορείτε να διαθέσετε για την περιποίηση των μαλλιών σας. Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που δεν έχουν πολύ χρόνο για την φροντίδα τους και αναζητούν εύκολες και γρήγορες λύσεις τότε προτιμήστε τα Hair Extensions Τρέσα Με Κλιπ της Seamless1 που τοποθετούνται και αφαιρούνται γρήγορα.

Θα καταφέρετε να αλλάξετε το look των μαλλιών σας εύκολα, χωρίς να κουραστείτε, ενώ το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει!

Seamless1 Hair Extensions Τρέσα Με Κλιπ, η καλύτερη λύση!

Τρέσες με κλιπ κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας 100% φυσική τρίχα Remy Double Drawn.

Τρέσα με Κλιπ :

  • Εκπληκτική ποιότητα Remy, υπέροχα στην αφή και ευκολοχτένιστα.
  • Με κλιπ πλάτους 2.8cm με αντιολισθητική σιλικόνη που προστατεύει τα μαλλιά σας.
  • Εύκολη και γρήγορη εφαρμογή, δεν καταστρέφει τα μαλλιά.

Seamless1 Hair Extensions Τρέσα Με Κλιπ 5 Κομμάτια

Σετ από 5 τρέσες ειδικά σχεδιασμένες και κατασκευασμένες για να ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Η καλύτερη επιλογή για έτοιμη λύση τοποθέτησης Clip In Hair Extensions προσφέροντας σας περισσότερο όγκο και μήκος σε ελάχιστο χρόνο.

Τρέσα με Κλιπ 5 κομμάτια:

  • 1 τεμ. x 50gr (25cm πλάτος , 4 κλιπ)
  • 2 τεμ. x 20gr (14cm πλάτος , 3 κλιπ)
  • 2 τεμ. x 10gr (6cm πλάτος, 2 κλιπ)

Από χαλαρή και ατημέλητη σε κομψή και σοφιστικέ, η αλογοουρά είναι ένα χτένισμα που επιλέγουν πολλές γυναίκες. Είναι το ιδανικό στιλ για τις γυναίκες που δεν θέλουν πολλή φασαρία στα μαλλιά τους και τα θέλουν μαζεμένα. Η αλογοουρά είναι ένα χτένισμα αριστοκρατικό, που μπορεί να δώσει κλασικό ή και girly ύφος στο στιλ σας. Με αυτό το χτένισμα θα αναδείξετε τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, ενώ ταυτόχρονα θα ξεφύγετε από τα τετριμμένα.

Αν όμως η δική σας αλογοουρά φαίνεται αδύναμη και άψυχη, προσθέστε όγκο και μήκος σ΄ αυτήν με τα Seamless1 Ponytail Hair Extensions. Είναι ο πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος για να αλλάξετε το στιλ των μαλλιών σας, να δημιουργήσετε μοναδικές εμφανίσεις και να κλέψετε τις εντυπώσεις!

Seamless1 Ponytail Hair Extension για το καλύτερο αποτέλεσμα στα κομμωτήρια Romylos!

Τα Ponytail Extension είναι αλογοουρά με 100% φυσική τρίχα Remy.

  • Εκπληκτική ποιότητα Remy 100% φυσικά μαλλιά, υπέροχα στην αφή και ευκολοχτένιστα.
  • Εύκολη και γρήγορη εφαρμογή, δεν καταστρέφει τα μαλλιά.
  • Στεγνώνει πολύ γρήγορα μετά το πλύσιμο.

Τα Ponytail Extension είναι ο πιο γρήγορος και απλός τρόπος να αλλάζετε στιλ στα μαλλιά σας. Η διαδικασία εγκατάστασης δεν απαιτεί θέρμανση, χωρίς χάντρες και κανένα εργαλείο. Δεν προκαλεί καμιά βλάβη στα μαλλιά σας.

Επισκεφθείτε το romylos ehop και βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε Seamless1 Hair Extensions σε διάφορα μήκη και χρώματα. Ιδιαίτερα εύκολα στην εφαρμογή, ιδανικά για εντυπωσιακά χτενίσματα και επιπρόσθετο όγκο στα μαλλιά σας!

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν