Metal detox L'Oreal

Το ποσοστό των μεταλλικών στοιχείων στα μαλλιά διαφέρει, ανάλογα με το πορώδες της τρίχας και την ποιότητα του νερού. Το Metal Detox της L’OréalProfessionnel, είναι ένα νέο επαγγελματικό πρωτόκολλο που εξουδετερώνει το μέταλλο και αποτοξινώνει τα μαλλιά.

Αυτή η πατενταρισμένη τεχνολογία είναι εμπλουτισμένη με 10% Γλυκοαμίνη. Το μικρό μέγεθος του μορίου Γλυκοαμίνης του επιτρέπει να διεισδύει στο εσωτερικό της τρίχας και να αποτοξινώνει τα μαλλιά.

To πρωτόκολλο αυτό πραγματοποιείται στο κομμωτήριο και έχει 3 στάδια! Η νέα τεχνολογία της L’Oréal Professional Products ουσιαστικά εγγυάται βαφή, balayage και ντεκαπάζ χωρίς σπάσιμο. Χρωματικό αποτέλεσμα 100% αξιόπιστο, χωρίς να επηρεάζεται το ξάνοιγμα, με βελτιστοποιημένη εναπόθεση των χρωστικών.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και ας δούμε κάθε στάδιο ξεχωριστά!

Στάδιο 1

Η περιποίηση Metal Detox απομακρύνει τα μεταλλικά στοιχεία πριν από τις υπηρεσίες βαφής, balayage και ξανοίγματος.

Στάδιο 2

Το σαμπουάν Metal Detox αποτοξινώνει τα μαλλιά μετά τις τεχνικές υπηρεσίες στο κομμωτήριο.

Στάδιο 3

Η προστασία Metal Detox αποτρέπει την προσκόλληση νέων μεταλλικών στοιχείων στην τρίχα.

L'Oréal Professionnel Metal Detox Pre-Treatment Spray

Επαγγελματικό σύστημα περιποίησης εξουδετέρωσης μετάλλων για χρήση πριν από τις υπηρεσίες οξειδωτικής βαφής, ντεκαπαζ ή balayage.

Με κάθε λούσιμο, σωματίδια μετάλλων, όπως ο χαλκός, συσσωρεύονται στο εσωτερικό της τρίχας. Αυτά μπορεί να προκαλέσουν σπάσιμο και ευαισθητοποίηση κατά τη διάρκεια της βαφής, του ντεκαπαζ ή του balayage. Εμπεριέχοντας 10% Γλυκοαμίνη, και εμπλουτισμένη με lonene, αυτή η θεραπεία προστατεύει την τρίχα πριν από οποιαδήποτε υπηρεσία εξουδετερώνοντας τον συσσωρευμένο χαλκό. Επίσης βελτιστοποιεί την εναπόθεση των χρωστικών και δεν επηρεάζει την ανάπτυξη των ξανοικτικών παραγόντων. Η ακεραιότητα της τρίχας διαφυλάσσεται, το χρωματικό αποτέλεσμα βελτιώνεται και είναι ομοιόμορφο.

Οδηγίες Χρήσης

  • Εφαρμόστε τμηματικά σε στεγνά μαλλιά, από τη ρίζα έως τις άκρες.
  • Χρησιμοποιείστε 8-10 δόσεις σε κοντά μαλλιά και 15-20 δόσεις σε μέτριου μήκους μαλλιά έως μακριά μαλλιά.
  • Εστιάστε στα μήκη.
  • Κάντε μασάζ και χτενίστε για καλύτερη κατανομή του προϊόντος.
  • Αφήστε τα μαλλιά να στεγνώσουν φυσικά για 3-5 λεπτά.
  • Έπειτα προχωρήστε σε υπηρεσία βαφής ή ντεκαπάζ όπως συνήθως.

 

L’Oréal Professionnel Serie Expert Metal Detox Shampoo

Επαγγελματική σύνθεση για την απομάκρυνση των μεταλλικών στοιχείων.

Εμπλουτισμένο με Γλυκοαμίνη, το κρεμώδες Serie Expert Metal Detox Σαμπουάν απομακρύνει τα μεταλλικά στοιχεία στο εσωτερικό της τρίχας και αποτοξινώνει τα μαλλιά, προσφέροντας τους ελαστικότητα, ανθεκτικότητα, έως και 87% λιγότερο σπάσιμο, 100% αξιόπιστο αποτέλεσμα χρώματος και λάμψη

Τύπος Μαλλιών

Μαλλιά που έχουν υποστεί τεχνικές επεξεργασίες

Αποτέλεσμα

  • Έως και 87% λιγότερο σπάσιμο
  • 100% αξιόπιστο αποτέλεσμα χρώματος
  • Ελαστικότητα & ανθεκτικότητα
  • Λάμψη

Συστατικά

Πατενταρισμένη τεχνολογία με Γλυκοαμίνη, που απομακρύνει τα μεταλλικά στοιχεία στο εσωτερικό της τρίχας και αποτοξινώνει τα μαλλιά. Χαρίζει όγκο στην τρίχα χάρη στις καταπραϋντικές ιδιότητες του Θειικού Μαγνήσιού.

Οδηγίες Χρήσης

  • Εφαρμόστε σε ταμποναρισμένα μαλλιά και αφήστε για 3-5 λεπτά προτού ξεβγάλετε πολύ καλά.
  • Χρησιμοποιήστε 1-2 φορές την εβδομάδα.

L'Oreal Professionnel Metal Detox Mask

Εμπλουτισμένη με Γλυκοαμίνη, η L’Oréal Professionnel Serie Expert Metal Detox Μάσκα απομακρύνει τα μεταλλικά στοιχεία στο εσωτερικό της τρίχας και αποτοξινώνει τα μαλλιά, προσφέροντας τους ελαστικότητα, ανθεκτικότητα, έως και 87% λιγότερο σπάσιμο, 100% αξιόπιστο αποτέλεσμα χρώματος και λάμψη.

Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε τη μετά το Σαμπουάν Metal Detox!

Τα αποτελέσματα του πρωτοκόλλου είναι εντυπωσιακά, με 87% μικρότερο κίνδυνο σπασίματος και 100% αξιόπιστο χρωματικό αποτέλεσμα, χωρίς κανέναν αντίκτυπο στο ξάνοιγμα και με βελτιστοποιημένη εναπόθεση των χρωστικών!

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν