Olaplex 3 σε συνδυασμό με το Olaplex 0

Όταν η επιστήμη συναντά την τεχνολογία στον χώρο της κομμωτικής τα αποτελέσματα είναι πραγματικά εντυπωσιακά. Μια από τις τελευταίες ανακαλύψεις σχετικά με την περιποίηση μαλλιών είναι και το Olaplex. 

Το Olaplex χαρίζει μεταξένια υφή λάμψη αλλά και μοναδική αντοχή στα μαλλιά!

 Τι είναι το Olaplex;

Ο επιστημονικός ορισμός του Olaplex είναι ότι πρόκειται για ένα προϊόν που έχει την ιδιότητα να πολλαπλασιάζει τους δισουλφιδικούς δεσμούς των μορίων της τρίχας.

Με πιο απλά λόγια...

Το Olaplex είναι ένα προϊόν που επισκευάζει πιθανές φθορές της τρίχας που δημιουργούνται από το styling και το βούρτσισμα των μαλλιών. Με την χρήση του αποκαθίσταται η δομή και ο φλοιός της τρίχας, χαρίζοντας στα μαλλιά σας φρεσκάδα και λάμψη!

Σε ποιες περιπτώσεις είναι κατάλληλη η εφαρμογή Olaplex;

  • Σε ξηρά, ταλαιπωρημένα και άτονα μαλλιά
  • Σε μαλλιά ατίθασα ή κατεστραμμένα από τις βαφές
  • Για ενίσχυση του χρώματος
  • Σε μαλλιά που δεν μακραίνουν εύκολα
  • Σε αραιά μαλλιά
Olaplex 3 σε συνδυασμό με το Olaplex 0
Olaplex No 3 

Το Olaplex No 3 είναι μια θεραπεία που αφορά όλους τους τύπους μαλλιών, και επανασυνδέει τους κατεστραμμένους δεσμούς της τρίχας παρέχοντας άμεσα αποτελέσματα. Αποτελεί το τρίτο μέρος της θεραπείας που δημιούργησε επανάσταση στην παγκόσμια κομμωτική βιομηχανία. Με τη χρήση του μπορείτε να διατηρήσετε τα μαλλιά σας άθραυστα, εξασφαλίζοντας την αποφυγή δημιουργίας ψαλίδας και σπασμένων ακρών! Δεν περιέχει Paraben, θειικό άλας, φθαλικό άλας.

Αποτελέσματα 

  • Η δομή της τρίχας σας βελτιώνεται
  • Αυξάνει την αντοχή της βαφής
  • Τα μαλλιά παύουν να έχουν ψαλίδα και δεν σπάνε
  • Δίνει μια υγιή και γυαλιστερή λάμψη

 Πώς χρησιμοποιείται;

 Εφαρμόστε το από τις ρίζες ως τις άκρες και αφήστε το να δράσει για 10 λεπτά. Στη συνέχεια ξεβγάλτε με ένα σαμπουάν. Επαναλάβετε τη διαδικασία ανά εβδομάδα ή 10 ημέρες. 

Olaplex No 0 

Το Olaplex No.0, είναι ένα ισχυρό booster αναδόμησης, που απορροφάται σε βάθος από τα μαλλιά, ώστε να τα προετοιμάσει για το Olaplex No.3.

Το Olaplex No.0, προετοιμάζει τα μαλλιά για απόλυτη αναδόμηση, πολλαπλασιάζοντας και ενδυναμώνοντας τους δεσμούς. Είναι ιδανικό για κάθε τύπο μαλλιών και προστατεύει τη δομη της τρίχας. 

 Πώς χρησιμοποιείται;

 Εφαρμόστε το Νο.0 σε στεγνά μαλλιά και μετά βρέξτε τα. Αφήστε το να δράσει για 10 λεπτά ξεβγάλτε και κατόπιν χτενίστε τα μαλλιά σας. Μπορείτε πάνω από το Olaplex No.0 να εφαρμόσετε το Olaplex No 3 για να πετύχετε πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα. Όταν το εφαρμόσετε αφήστε το να δράσει για τουλάχιστον 10 λεπτά και στην συνέχεια λουστείτε με shampoo & conditioner.

 Έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί σε επιστημονικό επίπεδο έχουν

αποδείξει ότι ο συνδυασμός του Olaplex No.0 με το Νο.3 δίνει κατά 68% περισσότερη αναδόμηση κάνοντας τα μαλλιά 3 φορές πιο δυνατά. Ο συνδυασμός του Olaplex No.0 με το Νο. 3 θα σας δώσει την αυτοπεποίθηση, την ασφάλεια και τη δυνατότητα να μην ανησυχείτε για την κατάσταση των μαλλιών σας. Θα δείτε τη διαφορά από το πρώτο ξέβγαλμα.

 Τέλος οι σπασμένες τρίχες. Μαλλιά πιο απαλά, πιο λαμπερά, πιο γεμάτα και με λιγότερο φριζάρισμα. Και το αποτέλεσμα διαρκεί για εβδομάδες!

Επισκεφθείτε το romylos ehop και βρείτε τις 7 διαφορετικές παραλλαγές ή «νούμερα», το καθένα από τα οποία ειδικεύεται σε τύπο μαλλιών με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και ανάγκες.

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν