Εργαλεία τοποθέτησης και αφαίρεσης extensions

Οι περισσότερες γυναίκες αγαπούν τις συχνές αλλαγές, με τους περισσότερους πειραματισμούς να γίνονται στα μαλλιά τους. Ένα νέο κούρεμα, ένα νέο χρώμα, κάποιες ανταύγειες, μπορούν εύκολα να αλλάξουν την ψυχολογία και τη διάθεση μιας γυναίκας.

Ευτυχώς, η σύγχρονη κομμωτική έχει αναπτύξει τρόπους και τεχνικές αλλά και τα κατάλληλα εργαλεία, ώστε κάθε γυναίκα να μπορεί να πραγματοποιεί ένα makeover, εύκολα και χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Χρησιμοποιώντας τρέσες ή tape extensions, δίνετε όγκο και μήκος στα μαλλιά σας και μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορα χτενίσματα. Φυσικά για να πραγματοποιηθεί ένα τέλειο αποτέλεσμα πρέπει να χρησιμοποιηθούν και τα κατάλληλα εργαλεία τόσο τοποθέτησης όσο και αφαίρεσης extensions!

Για τα κομμωτήρια Romylos στην Αγία Παρασκευή, η περιποίηση των μαλλιών δεν είναι μια υπόθεση ρουτίνας. Τα μαλλιά σας αξίζουν το καλύτερο και εμείς γνωρίζουμε ακριβώς τον τρόπο για να τα φροντίσουμε, για αυτό και παρέχουμε τα κατάλληλα εργαλεία τοποθέτησης και αφαίρεσης extensions.

Όλα τα κατάλληλα εργαλεία και αξεσουάρ για την σωστή τοποθέτηση και αφαίρεση των extensions θα τα βρείτε στο romylos ehop!

Αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψεως: Η ταινία λειτουργεί καταπληκτικά! Σίγουρα δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για το αν θα βγει. Είναι εύκολη στην εφαρμογή και εύκολη στην αφαίρεση και φυσικά ασφαλής για το δέρμα σας.

Πώς χρησιμοποιείται;

  1. Αφαιρέστε τη μία πλευρά της ταινίας διπλής όψεως
  2. Εφαρμόστε την ταινία σε ένα κομμάτι μαλλιών
  3. Αφαιρέστε την άλλη πλευρά της ταινίας διπλής όψεως
  4. Τοποθετήστε το κομμάτι μαλλιών στη θέση του, προσέχοντας πολύ προσεκτικά ώστε να αποφευχθεί η σύλληψη των μαλλιών στην ταινία
  5. Ασφαλίστε το κομμάτι μαλλιών στη θέση του πιέζοντας σταθερά πάνω στις περιοχή με την ταινία

Hair Extension Remover (Αφαιρετικό Extensions): Ιδανικό για tape extensions και extension κερατίνης. Εύκολη, γρήγορη και αποτελεσματική αφαίρεση των extensions που δεν ταλαιπωρεί τα μαλλιά σας και δεν αφήνει υπολείμματα κόλλας.

Κλιπς για τρέσες: Κλιπς είτε για ξανθά, καστανά ή για μαύρα μαλλιά, από σιλικόνη.

Ειδική ενυδατική κρέμα για extensions: Ενυδατώνει τα extensions και κρατάει το χτένισμα. Απλώνετε μια μικρή ποσότητα με την παλάμη σας ώστε να ενυδατώσετε καλά τις τρίχες της τρέσας ή των extensions και αφήνετε να στεγνώσει. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το πιστολάκι για πιο γρήγορο στέγνωμα!

Ηλεκτρικό μηχάνημα συγκόλλησης extension: Ένα μηχάνημα κατάλληλο για όλους τους τύπους extensions. Ο εργονομικός του σχεδιασμός, το μακρύ καλώδιο τροφοδοσίας και η συνεχής παραγωγή θερμότητας το καθιστούν το τέλειο μηχάνημα συγκόλλησης extension. Λείο και ελαφρύ παρέχει την επαγγελματική ποιότητα που όλοι αναζητούν.

Πιστόλι τοποθέτησης extension: Επαγγελματικό πιστόλι για την τοποθέτηση extensions κερατίνης, ισχύς 25W.

Micro nano rings σιλικόνης σε μαύρο, ξανθό και καφέ χρώμα, αλλά και εργαλεία και πένσες για rings, πένσες αφαίρεσης extensions, στικ κερατίνης για συγκόλληση και διατήρηση extensions κερατίνης, νήματα για τρέσες σε ρολό, plastic disk για extensions!

Εμείς σας προτείνουμε όλα τα παραπάνω εργαλεία και αξεσουάρ για την σωστή τοποθέτηση και αφαίρεση των extensions! Εσείς ποια θα επιλέξετε;

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν