Ποστίς μαλλιών με κλιπ

E-SHOP:

  •  Αγίας Τριάδος 7 Αγ.Παρασκευή 210-6397864

 ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ:

  • Βαλτετσίου 5 & Υακίνθου 19 Αγ.Παρασκευή  210-6008937
  • Αγίας Τριάδος 7 Αγ.Παρασκευή 210-6397861

 postis

Πολλές γυναίκες επιλέγουν ποστίς για να κάνουν μία αλλαγή στην εμφάνισή τους μέσα σε δευτερόλεπτα. Αν ψάχνετε ένα γρήγορο τρόπο για να ανανεώσετε τα μαλλιά σας, τότε τα ποστίς είναι η πρώτη και καλύτερη επιλογή!

Τα ποστίς μαλλιών με κλιπ είναι εύκολα στην τοποθέτηση τους και ταυτίζονται απόλυτα με τα δικά σας. Πρόκειται για έτοιμο χτένισμα, ίσια είτε με μπούκλες και κουμπώνουν πάνω στα φυσικά σας μαλλιά. Αυτή η επέκταση μαλλιών είναι προσωρινή και μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί.

Το κλιπ στα ποστίς είναι σφιχτό και μπορεί να παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα με καλή συντήρηση.

Μπορείτε να τα φοράτε και να τα βγάζετε όποτε θέλετε και να κάνετε το χτένισμα που ταιριάζει στο πρόσωπό σας. Με τον τρόπο αυτό, μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικά χτενίσματα χωρίς να κόψετε τα μαλλιά σας.

Στα ποστίς χρησιμοποιείται 100% φυσική τρίχα ανώτερης ποιότητας Remy. Δεν μπερδεύονται, μπορείτε άφοβα να τα λούσετε και να τα περιποιηθείτε με προϊόντα μαλλιών. Μετά το πλύσιμο, τοποθετήστε τα σε ένα καλά αεριζόμενο μέρος για να στεγνώσουν φυσικά.

Ποστίς αλογοουρές με φυσική τρίχα

Φυσικές αφέλειες χωρίς κούρεμα

 

Αλλάξτε στυλ και εμφάνιση με τα υπέροχα ποστίς, σε διάφορους χρωματισμούς ώστε να είστε χτενισμένη για κάθε περίσταση. Διαλέξτε ανάμεσα στη μεγάλη ποικιλία που διαθέτουν τα Κομμωτήρια Romylos All About Hair και αποκτήστε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε και την ποιότητα που αξίζετε! 

 

 Περιοχές: Ιπποκράτειος Πολιτεία Αγ.Στέφανος Κρυονέρι Σταμάτα Ροδόπολη
Τατόι Άνοιξη Δροσιά Διόνυσος Θρακομακεδόνες Βαρυμπόμπη Εκάλη
Ολυμπιακό Χωριό Νέα Ερυθραία Νέα Πεντέλη Ν.Κηφισιά Κηφισιά Μελίσσια Πεντέλη Λυκόβρυση Πεύκη Μεταμόρφωση Παλαιό Ηράκλειο Μαρούσι Βριλήσσια
Νέα Ιωνία Ηράκλειο Αγία Παρασκευή Φιλοθέη Φιλοθεή Χαλάνδρι Χολαργός
Γαλάτσι Ψυχικό Νέο Ψυχικό Παπάγου Ιπποκράτειος Πολιτεία Αγ.Στέφανος
Κρυονέρι Σταμάτα Ροδόπολη Τατόι Άνοιξη Δροσιά Διόνυσος Θρακομακεδόνες Βαρυμπόμπη Εκάλη Ολυμπιακό Χωριό Νέα Ερυθραία Νέα Πεντέλη
Ν.Κηφισιά Κηφισιά Μελίσσια Πεντέλη Λυκόβρυση Πεύκη Μεταμόρφωση Παλαιό Ηράκλειο Μαρούσι Βριλήσσια Νέα Ιωνία Ηράκλειο Αγία Παρασκευή
Φιλοθέη Φιλοθεή Χαλάνδρι Χολαργός Γαλάτσι Ψυχικό Νέο Ψυχικό Παπάγου Γλυφάδα Αθήνα Βούλα Παλαιό Φάληρο Νέο Φάληρο 

 

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν