Κάνοντας άφοβα ημιμόνιμο μανικιούρ

Τα χέρια μας και πιο συγκεκριμένα τα δάκτυλά μας είναι από τα πιο σημαντικά εργαλεία μας. Τα χρησιμοποιούμε καθημερινά στην ζωή μας, τα καταπονούμε, τα κουράζουμε. Αξίζει λοιπόν να τους παρέχουμε μια καλή και συχνή περιποίηση, ένα καλό μανικιούρ.

Ένα περιποιημένο χέρι, μας φτιάχνει την διάθεση και μας αλλάζει όλη την ψυχολογία.

Δυστυχώς όμως, πολλές φορές τα νύχια μας ξεφλουδίζουν και σπάνε εύκολα είτε επειδή εκ γενετής μπορεί να είναι αδύναμα, λεπτά, με λακούβες ή επειδή σκίζονται στη μέση, είτε επειδή δεν τα προσέχουμε αρκετά. Πολλές φορές, για παράδειγμα, χρησιμοποιούμε χημικά προϊόντα, χωρίς να προστατεύουμε τα χέρια μας με κάποιο γάντι. Για να αποφύγουμε τα δυσάρεστα αποτελέσματα όλων αυτών, καλό θα ήταν να κάνουμε συχνά ένα μανικιούρ με κάποια θεραπεία ή ακόμη και με κάποιο μανό, ημιμόνιμο, μιας και αυτό προστατεύει τα νύχια μας και τα βοηθάει να μεγαλώσουν πιο γρήγορα και να δείχνουν πιο όμορφα.

Το ημιμόνιμο μανικιούρ είναι μια εξαιρετική λύση για τις γυναίκες που θέλουν να εξοικονομήσουν χρόνο, να έχουν μια κομψή εμφάνιση και να είναι πάντα μέσα στην μόδα.

Εφαρμογή

H διαδικασία διαρκεί περίπου δέκα λεπτά όπου ουσιαστικά η αισθητικός βάφει τα νύχια σας με τη καθιερωμένη διαδικασία με μόνη διαφορά ότι ανάμεσα στις στρώσεις μανό τοποθετεί τα χέρια σας σε λάμπα UV προκειμένου να σταθεροποιηθεί το χρώμα.

Αφαίρεση

Για την απομάκρυνση του ημιμόνιμου μανικιούρ η αισθητικός τοποθετεί τα νύχια σας σε βαμβάκι εμποτισμένο με καθαρό ασετόν και τα τυλίγει με αλουμινόχαρτο για τουλάχιστον δέκα λεπτά. Κατόπιν με το ειδικό ξυλάκι απομακρύνει τα υπολείμματα με πολύ προσοχή και απαλές κινήσεις. 

Ποιά είναι λοιπόν τα θετικά του ημιμόνιμου μανικιούρ;

  1. Αρχικά, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του ημιμόνιμου μανικιούρ είναι η διάρκεια του, σε σχέση με τα άλλα βερνίκια νυχιών. Μπορεί να κρατήσει  για αρκετό χρονικό διάστημα με την σωστή φροντίδα.
  2. Άλλο ένα θετικό είναι ότι προστατεύετε τα νύχια σας από το ξεφλούδισμα και το σπάσιμο, ενώ ταυτόχρονα τα βοηθάει να μεγαλώνουν πιο γρήγορα από ότι συνήθως.
  3. Το μόνο που χρειάζεσαι για το καθάρισμα των νυχιών σας, είναι κομματάκια από βαμβάκι με ασετόν, τα οποία τα βάζετε επάνω στα νύχια σας και έπειτα τα τυλίγετε από πάνω με αλουμινόχαρτο και περιμένετε 15-20 λεπτά.

Tips για μεγαλύτερη διάρκεια του μανικιούρ.

Πριν ξεκινήσετε να κάνετε το ημιμόνιμο μανικιούρ, πρέπει να έχετε κάνει ένα καλό μανικιούρ, από το οποίο έχουν αφαιρεθεί τα πετσάκια των νυχιών και έτσι σταθεροποιείτε καλύτερα το χρώμα. 

Επίσης, με το πλύσιμο των πιάτων και γενικά με την επαφή με το νερό θα χαλάσουν τα νύχια σας πολύ πιο γρήγορα από τις 3 εβδομάδες οπότε καλό θα ήταν να χρησιμοποιείτε γάντια. Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρετε να τα διατηρήσετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Μπορείτε ακόμα, να χρησιμοποιείτε λαδάκι για τις παρανυχίδες σας, το οποίο ενυδατώνει το δέρμα σας, αλλά και κρέμα χεριών για όλο το χέρι 1-2 φορές την ημέρα.

Για να είστε περιποιημένες από “την κορφή μέχρι και τα νύχια”, κλείστε ραντεβού στα κομμωτήρια ROMYLOS - All About Hair και αφεθείτε στα χέρια των έμπειρών κομμωτών και αισθητικών για ένα τέλειο αισθητικά αποτέλεσμα!

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν