Δοκιμάστε το απόλυτο trend Quartz Nails

manicure - pedicure

Είμαστε σίγουροι πως οι περισσότερες φίλες μας που λατρεύουν να έχουν περιποιημένα νύχια προσπαθούν κάθε φορά να βρίσκουν νέες τάσεις, σχέδια και χρώματα για να εντυπωσιάζουν με το manicure τους. Κάθε νέα σεζόν κυκλοφορούν δεκάδες trends όχι μόνο για νύχια αλλά και για μαλλιά και μακιγιάζ. Για αυτές τις νέες τάσεις η ενημέρωση είναι πολύ εύκολη από τα social media καθώς και τις διάφορες ιστοσελίδες και περιοδικά μόδας.

Μπορούμε να πούμε πως τα νύχια είναι η ιδανική περιοχή για να πειραματιστούμε με έντονες επιλογές καθώς η έκταση είναι μικρή και δεν μπορεί να μαγνητίσει τόσο εύκολα βλέμματα όσο ένα εντυπωσιακό αλλά υπερβολικό hairlook.

Η νέα τάση στα νύχια ακούει στο όνομα Quartz nails. Πρόκειται για ότι πιο hot υπάρχει αυτή στην στιγμή στη μόδα. Θα θέλατε και εσείς ένα μοντέρνο και παράλληλα κομψό manicure;

Ας δούμε παρακάτω το νέο trend που δύσκολα θα σας περάσει απαρατήρητο.

Τι ακριβώς είναι τα Quartz Nails;

quartz nails

Ακούγοντας τον συγκεκριμένο όρο το μυαλό μας κατευθείαν πάει σε κρυστάλλους. Άλλωστε, τα τελευταία χρόνια είναι κάτι που συναντάμε συχνά όχι μονό σε νύχια αλλά και σε κοσμήματα και οτιδήποτε αφορά την διακόσμηση.

Η τάση αυτή είναι εμπνευσμένη από ημιπολύτιμους λίθους σε ανοιχτές παστέλ αποχρώσεις όπως ροζ και μπεζ. Τέτοιες αποχρώσεις αγαπάμε πλέον όχι μόνο σε νυχιά αλλά σε ρούχα και παπούτσια. Τα χέρια σας με τις απλές φυσικές αποχρώσεις του ανόργανου στοιχείου χαλαζία μπορούν να φανούν πολύ κομψό και ονειρικά.

Είναι εύλογο να αναρωτιέστε αν τα Quartz nails μπορούν να γίνουν και εκτός επίσημων περιστάσεων. Η απάντηση είναι σαφώς και ναι. Οι παστέλ αποχρώσεις καθιστούν αυτή την νέα μόδα κατάλληλη όχι μόνο για επίσημες εξόδους αλλά και για το γραφείο και την έξοδό σας. Σίγουρα, δείχνοντας το νέα σας manicure θα κλέψετε τις εντυπώσεις!

Μανικιούρ για καλή ενέργεια

Μανικιούρ για καλή ενέργεια

Το πραγματικό κόσμημα ροζ χαλαζία είναι γνωστό ότι μεταφέρει θετική ενέργεια, ειρήνη και τρυφερότητα. Αυτό το μανικιούρ μιμείται την επιφάνεια του κρυστάλλου με τις γραμμές και τα εφέ από μικρά σπασίματα.

Σίγουρα, το μανικιούρ δεν έχει από μόνο του την ενέργεια του συγκεκριμένου κρυστάλλου ωστόσο μπορεί να σας βελτιώσει την διάθεση θυμίζοντας τα θετικά που μπορείτε να έχετε στην καθημερινότητά σας από αυτόν. Παράλληλα, τα κολακευτικά σχόλια που θα δεχθείτε σίγουρα θα σας ανεβάσουν την διάθεση.

Βέβαια εκτός από το μανικιούρ Quartz μπορείτε να τολμήσετε και πεντικιούρ Quartz για υπέροχα πόδια το καλοκαίρι.

Μάθετε για τις προσφορές μας

Τώρα, μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να μαθαίνετε νέα και τάσεις για γυναικεία κουρέματα, ανδρικά κουρέματα, παιδικά κουρέματα, μακιγιάζ, μανικιούρ και πεντικιούρ. Έτσι θα μένετε ενημερωμένοι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί.

Παράλληλα, θα μαθαίνετε όλες τις καινούριες πρόσφορες που πραγματοποιούμε κατά διαστήματα για να μην χάσετε τις μοναδικές υπηρεσίες μας.

Δοκιμάστε τα Quartz Nails στα κομμωτήρια Ρωμύλος

Ψάχνετε ακόμη το νέο σχέδιο που θα κοσμήσει τα νυχιά σας την επόμενη φορά που θα κάνετε manicure; Δεν θα βρείτε τίποτα πιο μοντέρνο και στιλάτο από τα Quartz nails. Κλείστε και εσείς σήμερα ένα ραντεβού στα κομμωτήρια Ρωμύλος για μανικιούρ στην Αθήνα και περιποιηθείτε κατάλληλα τα άκρα σας μιας και είναι ένα σημείο που όλοι σας παρατηρούν και σίγουρα θα θέλετε να φαίνονται προσεγμένα και ελκυστικά.

Δείτε περισσότερα:

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν