Θεραπεία κερατίνης για σγουρά μαλλιά

 E-SHOP:

  •  Αγίας Τριάδος 7 Αγ.Παρασκευή 210-6397864

 ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ:

  • Βαλτετσίου 5 & Υακίνθου 19 Αγ.Παρασκευή  210-6008937
  • Αγίας Τριάδος 7 Αγ.Παρασκευή 210-6397861

Τα μαλλιά είναι ένα από τα «όπλα» κάθε γυναίκας όχι μόνο για να εντυπωσιάζει αλλά και για να αυξάνει την αυτοπεποίθησή της.

Τα μαλλιά με μπούκλες και γενικά τα σγουρά μαλλιά είναι πράγματι εντυπωσιακά και μοναδικά!

Όπως κάθε τι μοναδικό, έτσι και αυτά θέλουν την κατάλληλη φροντίδα, μιας και το φριζάρισμα και τα «μπλεξίματα» είναι συχνά.

Μάλιστα δεν είναι λίγες οι γυναίκες, που ενώ είναι προικισμένες με αυτό το look, θα έδιναν τα πάντα για να αποκτήσουν ολόισια μαλλιά, προκειμένου να μειώσουν το χρόνο που αφιερώνουν σε αυτά.

Οι νέες τεχνολογίες υπόσχονται δυνατά, λαμπερά, υγιή και ίσια μαλλιά. Η αλήθεια είναι ότι τα μαλλιά των περισσότερων γυναικών ταλαιπωρούνται πολύ, από χημικούς τεχνικούς αλλά και φυσικούς παράγοντες και μια θεραπεία μαλλιών, είναι σίγουρα αυτό που κάθε γυναίκα χρειάζεται, για την αναζωογόνηση του τριχωτού της κεφαλής της.

Υπάρχουν πολλές θεραπείες που υπόσχονται θεαματικά αποτελέσματα, στα σγουρά και όχι μόνο μαλλιά, με την πιο γνωστή να είναι αυτή της θεραπείας της κερατίνης!

Θεραπεία κερατίνη για σγουρά μαλλιά

Για να μην παιδεύεστε πια και για να μπορέσετε να τα διατηρήσετε τα μαλλιά σας υγιή και ίσια πραγματοποιήστε μια θεραπεία κερατίνης.

Είναι μία θεραπεία που βασίζεται στην κερατίνη, μία πρωτεΐνη δηλαδή που υπάρχει ήδη στην τρίχα, καθώς είναι το βασικό δομικό συστατικό της, αλλά και στα νύχια, τα δόντια και το δέρμα μας. Καθώς τα χρόνια περνούν, η κερατίνη φθείρεται, μειώνεται, με αποτέλεσμα τα μαλλιά να γίνονται ξηρά, άτονα, θολά και να σπάνε εύκολα. Η θεραπεία αυτή ουσιαστικά ξαναγεμίζει με αυτή την πρωτεΐνη τα μαλλιά μας.

Είναι μια θεραπεία που στην ουσία έχει στη σύνθεσή της μεγάλη περιεκτικότητα από κερατίνη αλλά και από ιχνοστοιχεία και βιταμίνες που εισχωρούν στη δομή της τρίχας, αφήνοντάς την πιο υγιή και λαμπερή. Ενυδατώνει βαθιά τα μαλλιά, ξεφριζάροντάς τα με αποτέλεσμα να πέφτουν πιο φυσικά, όμορφα ίσια και απαλά.

Τα μαλλιά ισιώνουν, όχι σαν να χρησιμοποιούσαμε την πρέσα, αλλά σαν να έχουμε φυσικά ίσια μαλλιά. Η κερατίνη ενεργοποιείται με την θερμότητα, επομένως κάθε φορά που στεγνώνετε τα σγουρά σας μαλλιά, εκείνα “θυμούνται” και λειαίνουν άμεσα. Ωστόσο μπορείτε να κάνετε όποιο χτένισμα θέλετε με τα κατάλληλα εργαλεία, ακόμη και αν πρόκειται για μπούκλες.

Το πρώτο στάδιο της εφαρμογής της κερατίνης περιλαμβάνει προσεκτικό και αργό λούσιμο των μαλλιών με ειδικό σαμπουάν κερατίνης που στόχο έχει να καθαρίσει την τρίχα από τους ρύπους του περιβάλλοντος ώστε να μπορέσει να εισχωρήσει η κερατίνη στον πυρήνα της τρίχας. Μετά το ξέβγαλμα του σαμπουάν, ακολουθεί η εφαρμογή μαλακτικής κρέμας, που επίσης περιέχει κερατίνη και ενυδατώνει σε βάθος της τρίχα αλλά και το δέρμα του κεφαλιού.

Στο δεύτερο στάδιο, η κερατίνη σε μορφή κρέμας με ειδικό πινέλο εφαρμόζεται πάνω στα βρεγμένα μαλλιά από τη ρίζα και προς όλο το μήκος της τρίχας. Η κρέμα στη συνέχεια με μαλάξεις απλώνεται σ’ ολόκληρη την τούφα των μαλλιών για να εισχωρήσει καλύτερα στην τρίχα.

Το τρίτο στάδιο της θεραπεία περιλαμβάνει πρώτα σταδιακό στέγνωμα των μαλλιών, ώστε δια της θερμότητας να απορροφηθεί η κερατίνη από τη τρίχα και στη συνέχεια με συσκευή ισιώματος που αναπτύσσει θερμοκρασία έως και 200 βαθμούς Κελσίου, κάθε τούφα μαλλιών στεγνώνει σε βάθος για να διασφαλιστεί ότι η κερατίνη θα παραμείνει στο εσωτερικό της τρίχας.

Στο τέταρτο στάδιο ακολουθεί λούσιμο με ειδικό σαμπουάν για να ξεβγάλουμε όση κερατίνη δεν μπορεί να απορροφηθεί από τα μαλλιά σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε το δικό σας ραντεβού στα κομμωτήρια ROMYLOS - All About Hair και χαρίστε στα μαλλιά σας, την υγεία και την λάμψη που τους χρειάζεται. Η εμπειρία και η υψηλή τεχνογνωσία μας, θα δώσει τη λύση που χρειάζονται τα σγουρά σας μαλλιά.

 

Περιοχές: Ιπποκράτειος Πολιτεία Αγ.Στέφανος Κρυονέρι  Σταμάτα Ροδόπολη
Τατόι Άνοιξη Δροσιά Διόνυσος Θρακομακεδόνες Βαρυμπόμπη Εκάλη
Ολυμπιακό Χωριό Νέα Ερυθραία Νέα Πεντέλη Ν.Κηφισιά Κηφισιά Μελίσσια Πεντέλη Λυκόβρυση Πεύκη Μεταμόρφωση Παλαιό Ηράκλειο Μαρούσι Βριλήσσια
Νέα Ιωνία Ηράκλειο Αγία Παρασκευή Φιλοθέη Φιλοθεή Χαλάνδρι Χολαργός
Γαλάτσι Ψυχικό Νέο Ψυχικό Παπάγου Ιπποκράτειος Πολιτεία Αγ.Στέφανος
Κρυονέρι Σταμάτα Ροδόπολη Τατόι Άνοιξη Δροσιά Διόνυσος Θρακομακεδόνες Βαρυμπόμπη Εκάλη Ολυμπιακό Χωριό Νέα Ερυθραία Νέα Πεντέλη
Ν.Κηφισιά Κηφισιά Μελίσσια Πεντέλη Λυκόβρυση Πεύκη Μεταμόρφωση Παλαιό Ηράκλειο Μαρούσι Βριλήσσια Νέα Ιωνία Ηράκλειο Αγία Παρασκευή
Φιλοθέη Φιλοθεή Χαλάνδρι Χολαργός Γαλάτσι Ψυχικό Νέο Ψυχικό Παπάγου Γλυφάδα Αθήνα Βούλα Παλαιό Φάληρο Νέο Φάληρο 

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν