Συνθετικές τρέσες: Πλεονεκτήματα & μειονεκτήματα

Οι τρέσες έγιναν γνωστές στο ευρύ κοινό από τις διάφορες celebrities που τις χρησιμοποιούσαν, γιατί λόγω του επαγγέλματός τους χρειάζονταν πολύ μακριά, πλούσια και πυκνά μαλλιά για μοναδικές και εντυπωσιακές εμφανίσεις!

Οι τρέσες αμέσως κέρδισαν τον θαυμασμό και την εμπιστοσύνη όλων των γυναικών και έγιναν ένα από τα αξεσουάρ της καθημερινότητάς τους.

Τι είναι όμως η τρέσα μαλλιών;

Η τρέσα είναι ένα πρόσθετο κομμάτι μαλλιών που τοποθετείται στο μέρος της κεφαλής και αυξάνει το μήκος και την πυκνότητα των μαλλιών.

Διατίθεται σε διάφορα μήκη, με τις πιο συνηθισμένες διαστάσεις να είναι αυτές των 45cm - 65cm. Η επιλογή του μεγέθους της τρέσας γίνεται ανάλογα με το σημείο στο οποίο θα τοποθετηθεί. Συνήθως 1-2 τρέσες μαλλιών είναι αρκετές για ένα φυσικό και εντυπωσιακό πλούσιο αποτέλεσμα. Υπάρχουν τρέσες σε διάφορα χρώματα και στιλ (ίσιο, σπαστό, σγουρό) και η τοποθέτηση μπορεί να είναι μόνιμη, ραφτή, αυτοκόλλητη ή με rings! Η τρέσα μπορεί να είναι από φυσική τρίχα είτε από συνθετική τρίχα!

Πλεονεκτήματα - μειονεκτήματα 

Συνθετικές τρέσες

Οι συνθετικές τρέσες, είναι πιο οικονομικές από τις φυσικές. Τοποθετούνται με κλιπς που «κουμπώνουν» στα μαλλιά σας και μπορείτε να τις τοποθετείτε και να τις αφαιρείτε μόνες σας όποτε το θέλετε. Δεν μπορούν να χτενιστούν, καθώς έχουν από μόνες τους ένα συγκεκριμένο στιλ, είτε αυτό είναι μπούκλες είτε ίσιες και τις ταιριάζετε με το look των μαλλιών σας και δεν μπορούν να βαφτούν. Ταυτόχρονα όμως το γεγονός ότι είναι συνθετικές, τις καθιστά λιγότερο ευαίσθητες, επομένως δεν απαιτούν ιδιαίτερη περιποίηση και φροντίδα, για να διατηρηθούν.

Αν θέλετε λοιπόν να φοράτε την τρέσα σας περιστασιακά και θέλετε να διαθέσετε λίγα χρήματα τότε η επιλογή της συνθετική τρέσας είναι η ιδανική για εσάς.

Επισκεφθείτε το romylos ehop και βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε σετ συνθετικής τρέσας σε διάφορα μήκη και χρώματα. Συνθετικές τρέσες με κλιπ ιδιαίτερα εύκολα στην εφαρμογή, ιδανικές για εντυπωσιακά χτενίσματα κι επιπρόσθετο όγκο στα μαλλιά σας!

Τα μαλλιά σας αξίζουν το καλύτερο και εμείς γνωρίζουμε ακριβώς τον τρόπο για να τα φροντίσουμε. Ελάτε στα κομμωτήρια ROMYLOS, ώστε να συζητήσουμε και να σας προτείνουμε το ιδανικό στιλ που θα αναδείξει τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και θα σας χαρίσει μία ιδιαίτερη εμφάνιση.

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν