Κομμωτήρια Αγία Παρασκευή Romylos

Ο μόνος δρόμος για να κάνεις εξαιρετική δουλειά είναι να αγαπάς αυτό που κάνεις...

Για τα κομμωτήρια Romylos στην Αγία Παρασκευή, η περιποίηση των μαλλιών δεν είναι μια υπόθεση ρουτίνας. Τα μαλλιά σας αξίζουν το καλύτερο και εμείς γνωρίζουμε ακριβώς τον τρόπο για να τα φροντίσουμε!

Έχοντας ως μότο μας, ότι η κομμωτική δεν είναι ένα απλό επάγγελμα αλλά πάθος και με την εμπειρία 35 χρόνων, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών-φίλων μας. Είμαστε ευχαριστημένοι, επειδή όλοι εσείς φεύγετε, κάθε φορά, από το χώρο μας με μοναδικά χτενίσματα και κουρέματα, έχοντας αποκτήσει το στιλ των ονείρων σας!

Όλοι εμείς, που απαρτίζουμε τις δυναμικές ομάδες των δύο καταστημάτων των κομμωτηρίων Romylos στην Αγία Παρασκευή, αγαπάμε πολύ αυτό που κάνουμε και χαιρόμαστε κάθε φορά που βλέπουμε τα πρόσωπά σας να χαμογελούν από ευχαρίστηση και ικανοποίηση! 

Η κομμωτική είναι μια δουλειά που δεν σταματάει, όπως και η μόδα. Πρέπει συνέχεια να βρίσκεις κάτι καινούργιο που θα αρέσει, θα είναι διαφορετικό και φυσικά θα σε αναβαθμίζει! Η κομμωτική είναι μια τέχνη που εξελίσσεται συνεχώς και δεν επιτρέπει σε κανέναν να «μένει» πίσω! Αυτός είναι και ο λόγος που η διά βίου εκπαίδευση είναι καθοριστικής σημασίας για τον εκάστοτε επαγγελματία!

Με όρεξη και πάθος για την τέχνη της κομμωτικής, η ομάδα των κομμωτηρίων Romylos στην Αγία Παρασκευή, αγαπά την εξέλιξη και ενδιαφέρεται για όλες τις νέες τεχνικές και τάσεις.

Η ποιότητα των υπηρεσιών μας αλλά και ο επαγγελματισμός που μας διακρίνει, μας βοηθούν να ξεχωρίζουμε και να “κρατάμε” ευχαριστημένο ένα κοινό απαιτητικό αλλά και πολύ ενημερωμένο ταυτόχρονα! 

Είναι οι ποιοτικές και ξεχωριστές υπηρεσίες που διαθέτουν τα δύο κομμωτήρια Romylos στην Αγία Παρασκευή, που χαρίζουν στα μαλλιά σας, την υγεία και την λάμψη που τους χρειάζεται.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουν και τα δύο κομμωτήρια Romylos στην Αγία Παρασκευή και οι καταπληκτικές τιμές, για κούρεμα, θεραπείες μαλλιών και βαφές μαλλιών αναδεικνύουν τον πιο όμορφο εαυτό σας! Οι πελάτες μας αρχικά συζητούν με τους έμπειρους κομμωτές μας τις επιθυμίες τους, αλλά και τι ακριβώς δεν τους αρέσει στα μαλλιά και θέλουν να τα αλλάξουν.

Οι ειδικοί τους δίνουν προσωποποιημένες στιλιστικές προτάσεις, προτείνοντας το κούρεμα, το χρώμα ή και τη θεραπεία που μπορεί να χρειάζονται! Προτείνουν λύσεις που ταιριάζουν στην επιδερμίδα και τα χαρακτηριστικά τους.

Στα δυο κομμωτήρια Romylos στην Αγία Παρασκευή, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων extensions, για να δώσετε μήκος και όγκο στα μαλλιά σας. Οι έμπειροι κομμωτές μας έχουν την εμπειρία, τη γνώση και τη διάθεση να σας παρέχουν υπηρεσίες τοποθέτησης σε αυτοκόλλητα τρεσάκια ή της κατάλληλης τρέσας, που ταιριάζει στον τύπο των δικών σας μαλλιών.

Στα δύο κομμωτήρια Romylos στην Αγία Παρασκευή, μπορείτε να απολαύσετε εκτός των μοναδικών υπηρεσιών κομμωτηρίου και υπηρεσίες αισθητικής και περιποίησης άκρων. Επιλέξτε την υπηρεσία της αρεσκείας σας και φροντίστε τον εαυτό σας, όπως ακριβώς του αξίζει!

Όποιο κι αν είναι το στιλ σας, αφεθείτε στα χέρια των ειδικών των κομμωτηρίων Romylos στην Αγία Παρασκευή και ανακαλύψετε τη μαγεία της απόλυτης φροντίδας του εαυτού σας! Με πρωτοποριακές υπηρεσίες κομμωτηρίου, αναλαμβάνουμε να σας περιποιηθούμε, παρέχοντας εξατομικευμένες λύσεις ομορφιάς.

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν