Φυσικές τρέσες 60-70 εκατοστά

Τα μακριά μαλλιά είναι πιο must από ποτέ!

Τα sexy, μακριά μαλλιά είναι μία δυνατή τάση στο hairstyle. Σε περίπτωση λοιπόν που δεν είστε σίγουρες αν πρέπει να κουρευτείτε ή όχι, μπορείτε να κάνετε μια αλλαγή στα μαλλιά σας, χρησιμοποιώντας φυσικές τρέσες 60-70 εκατοστά. 

Μέσα σε λίγη ώρα θα έχετε μακριά μαλλιά που θα δείχνουν απόλυτα φυσικά σαν να ήταν δικά σας. Γρήγορα και εύκολα θα αλλάξετε look και θα φορέστε την τελευταία λέξη της μόδας, χωρίς να ταλαιπωρήσετε ή να επιβαρύνετε τα φυσικά σας μαλλιά. Πρόκειται για την ιδανική λύση για σας που θέλετε να δώσετε όγκο και μήκος στα μαλλιά σας.

 

Τι είναι η τρέσα μαλλιών;

Η τρέσα είναι ένα κομμάτι μαλλιών που τοποθετείται στο μέρος του κεφαλιού με σκοπό να αυξήσει το μήκος και την πυκνότητα των μαλλιών.

Πως τοποθετούνται οι τρέσες μαλλιών;

Οι τρέσες μαλλιών μπορούν να τοποθετηθούν είτε μόνιμα, γεγονός που σημαίνει ότι φοριούνται όλη μέρα και νύχτα είτε με κλιπς τα οποία «κουμπώνουν» στις ρίζες των μαλλιών.

Μόνιμη τοποθέτηση

Τρέσα ραφτή: Πρόκειται για την παλαιότερη μέθοδο τοποθέτησης τρέσας. Ο επαγγελματίας κομμωτής κάνει τα μαλλιά σας οριζόντια πλεξουδάκια και πάνω τους ράβει την τρέσα.

Τρέσα με micro rings: Πρόκειται για την πιο σύγχρονη μέθοδο κατά την οποία η τρέσα τοποθετείται με ειδικά μικρά δαχτυλίδια (micro rings) χωρίς να χρειάζεται να γίνουν πλεξουδάκια τα δικά σας μαλλιά.

Αυτοκόλλητη Τρέσα: Πρόκειται για μια εύκολη μέθοδο κατά την οποία αποκτάτε μακριά και πλούσια μαλλιά με όγκο. Προτιμάται από το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών γιατί:

  1. Δημιουργεί ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα καθώς δεν φαίνεται ότι φοράτε τρέσα
  2. Τοποθετείται πιο κοντά στη ρίζα σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη μέθοδο 
  3. Νιώθετε τα πρόσθετα μαλλιά σας ανάλαφρα

Τοποθέτηση με κλιπς

Τρέσα με κλιπς: Η τρέσα με κλιπς είναι μια εύκολη και γρήγορη μέθοδος, αφενός γιατί τα κλιπς «κουμπώνουν» πάνω στις ρίζες των μαλλιών σας και αφετέρου γιατί τοποθετείται και αφαιρείται όποτε εσείς επιθυμείτε.

Μήκος τρέσας

Το μήκος της τρέσα είναι αυτό που θα δώσει στα μαλλιά σας το μάκρος που επιθυμείτε. 

40 εκατοστά: Αν θέλετε τα μαλλιά σας να φτάσουν περίπου μέχρι κάτω από το ύψος των ώμων

50 εκατοστά: Αν θέλετε τα μαλλιά σας να φτάσουν περίπου έως τη μέση

60-70 εκατοστά: Αν θέλετε τα μαλλιά σας να φτάσουν περίπου έως τους γοφούς

Το μέχρι που θα φτάσει η τρέσα εξαρτάται φυσικά και από το ύψος που έχετε. 

Επισκεφθείτε το romylos ehop και βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε εξτένσιον μαλλιών, όπως τουφάκια extension κερατίνης και micro rings, tapes hair extensions φυσικές τρέσες με κλιπ, ραφτές κ.λπ. που σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες μας θα αναδείξουν τη θηλυκότητά σας.

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν