Φυσικές αφέλειες χωρίς κούρεμα

Οι αφέλειες συνιστούν ένα απόλυτα θηλυκό κούρεμα. Είναι chic, αναβαθμίζουν αμέσως ένα look και προσδίδουν ένα σοφιστικέ και αθώο ύφος, που μπορεί να κάνει κάθε γυναίκα ακαταμάχητη! Οι αφέλειες, είναι μία τάση που ανήκει στα κλασικά trends στο κούρεμα και έχουν διατηρήσει τη γοητευτική τους φύση και αποτελούν πάντα έναν τρόπο να ανανεώσετε το κούρεμά σας.

Παράλληλα όμως θεωρείται και μια μεγάλη αλλαγή που οι περισσότερες γυναίκες, δεν παίρνουν εύκολα την απόφαση να πραγματοποιήσουν. Το κεφάλαιο «κούρεμα», είτε αυτό σημαίνει απλά κόβω μερικά εκατοστά από τα μαλλιά μου, είτε είμαι έτοιμη για τη «μεγάλη αλλαγή» στο hair look μου, είναι κάτι που οι περισσότερες γυναίκες το σκέφτονται όχι μία, αλλά πολλές φορές.

Ακόμα οι αφέλειες για να δείχνουν όμορφες και να κολακεύουν το πρόσωπο πρέπει να είναι περιποιημένες. Κι αυτό είναι κάτι που απαιτεί χρόνο. Πρέπει κάθε γυναίκα να τις φτιάχνει κάθε μέρα αλλά και να τις πιάνει, όταν πέφτει για ύπνο ή όταν γυμνάζεται.

Οι αφέλειες μακραίνουν πολύ γρήγορα και αυτό συμβαίνει επειδή κόβοντας τα μαλλιά τόσο κοντά, η τρίχα δυναμώνει και παίρνει τα πάνω της. Όσο περισσότερο τις κόβετε, τόσο πιο συχνά μακραίνουν. Καταλήγετε λοιπόν να τις χτενίζετε σε φράντζα ή να τις πιάνετε με ένα τσιμπιδάκι ή γενικώς να εκνευρίζεστε γιατί δεν ξέρετε τι να τις κάνετε. 

Για τις γυναίκες λοιπόν που φοβούνται τις έντονες αλλαγές στα μαλλιά τους και για όσες δεν θέλουν να σπαταλούν χρόνο στο καθημερινό τους χτένισμα, οι αφέλειες extension αποτελούν την ιδανική επιλογή. 

Τα Κομμωτήρια Romylos All About Hair, σας προσφέρουν αφέλειες από 100% φυσικά μαλλιά, μεγάλης αντοχής και άριστης ποιότητας. Χωρίς να χρειαστεί να κόψετε τα μαλλιά σας, εύκολα και γρήγορα τοποθετώντας τες με τα ειδικά clips που διαθέτουν, τις φοράτε σε μηδενικό χρόνο και πραγματικά αλλάζετε look. 

Επισκεφτείτε το eshop μας και βρείτε αφέλειες extensions σε διάφορα χρώματα με ποιότητα μαλλιών 100% Remy Human Hair. Tα Hair Extensions των κομμωτηρίων Romylos All About Hair εξασφαλίζουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε και την ποιότητα που αξίζετε! Ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας αλλά και το στιλ σας, βρείτε τις πιο ιδιαίτερες αφέλειες extensions που θα σας ανανεώνουν για φέτος και θα σας βάλουν στην καρδιά της μόδας, αφού όπως και να το κάνουμε οι αφέλειες είναι must!

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν