7 Nail arts για το 2017

manicure - pedicure

Κάθε γυναίκα που επιθυμεί να περιποιείται και να φροντίζει την εμφάνισή της δε μπορεί να παραλείπει τα άκρα!

Κάποτε, σε αντίθεση με τη σημερινή εποχή, οι γυναίκες συνήθιζαν να μην τα φροντίζουν. Σήμερα όμως, όχι μόνο τα φροντίζουν αλλά το πεντικιούρ και το μανικιούρ έχει αναδειχθεί σε μορφή τέχνης που ονομάζεται nail art.

Έτσι, η γυναίκα είναι πάντα περιποιημένη και η αυτοπεποίθησή της βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα. Κάθε εποχή του χρόνου έχει τις δικές της τάσεις νυχιών σε χρώματα, σχέδια και μήκος. Γνωρίζετε όμως ποια είναι τα nail arts για το 2017;

Μείνετε ενημερωμένες και διαβάστε παρακάτω το εκπληκτικό άρθρο για τα nail arts του 2017!

1. Σκουρόχρωμα βερνίκια νυχιών

Σκουρόχρωμα βερνίκια νυχιών

Η νέα τάση στο nail arts όπως βλέπουμε επιβάλλει τα σκούρα χρώματα όχι μόνο στο μακιγιάζ αλλά και στα άκρα. Σίγουρα σαν σκούρο χρώμα σκεφτήκατε το μαύρο! Υπάρχουν όμως διάφορα χρώματα όπως το μπλε, το καφέ, το μοβ και το βουργουνδί.

Πάντα όμως να προσέχετε να είναι σκούρο! Να έχετε επίσης υπόψιν σας πως τα σκούρα βερνίκια συνδυάζονται πολύ εύκολα με τα ρούχα σας.ριγέ νύχια

2. Ριγέ σχέδια νυχιών

Οι ρίγες στο nail art έχουν για μια ακόμη χρονιά την τιμητική τους καθώς είναι στη μόδα από πέρυσι τον χειμώνα. Μπορείτε να τις κάνετε είτε με διακοσμητικές μεταλλικές ταινίες είτε με ένα απλό και λεπτό πινελάκι. Ακόμη και μια απλή χρυσή γραμμή στο κέντρο μιας ματ βάσης, μπορεί να κάνει το νύχι σας ακόμη πιο κομψό και φινετσάτο.

3. Εναλλακτικό γαλλικό μανικιούρ

γαλλικό μανικιούρ

Αυτή η τάση αγαπήθηκε από την Άνοιξη που έγινε must και θα συνεχιστεί και το φθινόπωρο! Το πιο βασικό εδώ είναι πως μπορούμε να παίξουμε με τα χρώματα. Για παράδειγμα, πιο σκούρα χρώματα να συνδυαστούν με γυαλιστερά βερνίκια ή ασπρόμαυρα σχέδια, που είτε έχουν άσπρο τελείωμα είτε άσπρη βάση.

Όποιο και αν επιλέξετε να είστε σίγουρες που αναδεικνύουν διαφορετικότητα και κομψότητα.

4. Ασημί νύχια

ασημί νύχια

Τα ασημί νύχια αγαπήθηκαν τόσο πολύ την Άνοιξη που θα συνεχίσουν να είναι trend και τον χειμώνα αλλά και σε όλες τις εποχές το 2017.

Η καλύτερη επιλογή είναι ένα μεταλλικό βερνίκι σε όλο το μήκος των νυχιών. Επίσης, θα μπορούσες να κάνεις μόνο σχέδια με το μεταλλικό χρώμα και να δώσεις έτσι μια λάμψη στο μανικιούρ σου και τα νύχια σου να δείχνουν πιο μακριά.

5. Δίχρωμο μανικιούρ

Δίχρωμο μανικιούρ

Στην αρχή του άρθρου αναφερθήκαμε στα μονόχρωμα νύχια, αλλά για την συγκεκριμένη τάση απαιτούνται δύο διαφορετικά χρώματα και ο συνδυασμός τους δεν θα έχει κανένα περίεργο ή ιδιαίτερα έντονο αποτέλεσμα. Εάν από την άλλη δε θέλεις να είναι και απλό, μπορείς να κάνεις ένα gradient μανικιούρ επιλέγοντας δύο αντίθετα χρώματα.

6. Glitter  μανικιούρ 

Glitter  μανικιούρ

Φέτος το glitter θα είναι παντού, ακόμη και στα παπούτσια. Ένα trend της δεκαετία του ’80, που θα ξυπνήσει πολλές μνήμες από την τότε μόδα. Ακόμη και αν δεν ήταν στη μόδα, δε θα μπορούσαμε να το αποφύγουμε λόγω των εορτών.

Για εσάς που μπορεί να μην σας ενθουσιάζει και πολύ το glitter, θα μπορούσατε αντί να έχετε όλο το μήκος του νυχιού με glitter, να το χρησιμοποιήσετε για σχέδια στο μανικιούρ σας.

 7. Marble nails arts

Marble nails arts

Το εφέ αυτό ώστε να έχουν τα νύχια σας εμφάνιση με αυτή του μαρμάρου ήταν must το 2016 και θα συνεχίσει ακόμη να είναι. Το προτιμούν πολλές γυναίκες οι οποίες θέλουν κάτι διαφορετικό στα νύχια τους αλλά ταυτόχρονα και κάτι πιο φυσικό.

Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού στα κομμωτήρια Ρωμύλος στην Αθήνα και ανανεώστε το look των άκρων σας με κάποιο nail style του 2017!

Δείτε περισσότερα:

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν