Πώς να κάνετε ξανθές ανταύγειες στα μαλλιά σας

υπηρεσίες ομορφιάς

Πως να βρείτε ποια απόχρωση του ξανθού ταιριάζει στο δικό σας στυλ

Φίλες μου γεια σας και πάλι, σήμερα θα ήθελα να θίξω το αγαπημένο θέμα όλων των γυναικών που δεν είναι άλλο από τις ξανθές ανταύγειες!

Το ξανθό πάντα είναι το πιο εμπορικό χρώμα και έχει ταυτιστεί με την γυναικεία σεξουαλικότητα και το αγαπημένο χρώμα των ανδρών σχετικά με τα γυναικεία μαλλιά.

Κακά τα ψέματα αλλά το ξανθό είτε πρόκειται για συνολική βαφή είτε για ανταύγειες έχει μεταμορφώσει άγνωστα κοριτσάκια σε σταρ του σινεμά. Πάρτε για παράδειγμα την Αλίκη Βουγιουκλάκη που για να γίνει γνωστή εκτός από τις πολλές ταινίες που έπαιξε αναγκάστηκε να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της στο προσφιλές και γνωστό μας ξανθό!

Ξανθή βαφή ή ανταύγειες;

ξανθές ανταύγειες

Επειδή η εποχή που έφτανε ένα μπουκαλάκι οξυζενέ για να αλλάξετε το χρώμα μαλλιών σας πέρασε, σήμερα οι γυναίκες προσανατολίζονται σε πιο εκλεπτυσμένες και ορθές μεθόδους για να αλλάξουν το χρώμα των μαλλιών τους.

Η κλασσική ερώτηση λοιπόν είναι να τα βάψετε όλα ξανθά ή να κάνετε μόνο ανταύγειες;

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και ποια τα μειονεκτήματα από το να κάνετε μόνο ξανθές ανταύγειες;

Βασικά θα πρέπει να σας επισημάνω ότι το καλύτερο αισθητικά αποτέλεσμα επιτυγχάνετε με την ριζική βαφή σε ξανθό ή σε μια απόχρωση του ξανθού.

Όμως το συχνό styling και οι συχνές βαφές καταστρέφουν την τρίχα, και τη ρίζα. Έτσι προτείνουμε συνήθως πιο ήπιους τρόπους αλλαγής χρώματος μαλλιών όπως το να κάνετε ανταύγειες.

Είναι οι ανταύγειες ασφαλής για τα μαλλιά μου;

ξανθές ανταύγειες 2

Οι ανταύγειες σήμερα με τα κατάλληλα προϊόντα που υπάρχουν είναι πάρα πολύ ασφαλής για τα μαλλιά σας και μπορείτε να κάνετε ακόμα και κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Ειδικά άμα έχετε λεπτή τρίχα ή εύθραυστα μαλλιά, μπορείτε με τις ανταύγειες να τα ανοίξετε και να τα ξανθύνετε αρκετά ώστε να έχετε παρόμοιο αποτέλεσμα με το να τα βάφατε ξανθά.

ξανθές ανταύγειες 4

Μερικές συμβουλές για τις ξανθές ανταύγειες

Επειδή έχετε κάνει ξανθές ανταύγειες δεν σημαίνει ότι τα μαλλιά σας δεν θέλουν ξανά βάψιμο. Θα πρέπει να συμβουλεύεστε πάντα τον επαγγελματία κομμωτή σας σχετικά με το χρώμα, την απόχρωση και το πότε θα ξανακάνετε ανταύγειες και ρεφλέ κάθε μήνα για να διορθώσετε τις γνωστές ανεπιθύμητες κιτρινίλες.

Πριν ξεκινήσετε με τις ξανθιές ανταύγειες θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι θα σας πάει το ξανθό χρώμα. Έτσι άμα είστε αρκετά καστανή ή έχετε πολύ σκούρο πρόσωπο, καλό θα ήτανε να  συμβουλευτείτε τον κομμωτή για το ποιος τόνος  σας ταιριάζει. Άλλωστε για όλες τις επιδερμίδες υπάρχει ο σωστός τόνος ξανθού.

Όπως υπάρχουν για το γκρίζο 50 αποχρώσεις ή και περισσότερες, έτσι και για το ξανθό υπάρχουν ακόμα περισσότερες οι οποίες καθορίζονται από το χρώμα του δέρματος, την προσωπολογία και άλλα χαρακτηριστικά που ίσως να μην τα γνωρίζετε αυτή τη στιγμή.

Μα θα μου πείτε επειδή δεν γνωρίζετε ποια απόχρωση του ξανθού δεν θα πρέπει να κάνετε ανταύγειες;

Όχι βέβαια γιατί ο κομμωτής γνωρίζει από πριν!

Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και ξεχωριστή περίπτωση και θα πρέπει να αντιμετωπίζετε διαφορετικά. Γι αυτό άλλωστε υπάρχουν και τα κομμωτήρια και τα εξειδικευμένα προϊόντα για τα μαλλιά σας.

Αυτό που θα πρέπει πάντα να έχετε στο νου σας είναι ότι οι συνδυασμοί των χρωμάτων για να κάνετε ανταύγειες είναι άπειροι και ίσως το κούρεμα σας ή το χτένισμα σας να μην ταιριάζει με τις ανταύγειες που θέλετε να κάνετε.

Καλό θα ήταν να συνδυάσετε τις ανταύγειες με το κατάλληλο κούρεμα και χτένισμα για να πετύχετε το κατάλληλο αποτέλεσμα!

Κλείστε ένα ραντεβού σήμερα σε ένα από τα κομμωτήρια μας

romylos all about hair

Κομμωτήριο 1

Βαλτετσίου 5 & Υακίνθου 19
15343 Αγία Παρασκευή, Αθήνα
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210-6008937
E-mail: info@romylos.gr  

Κομμωτήριο 2

Αγίας Τριάδος 7
15343 Αγία Παρασκευή, Αθήνα
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210-6397861
E-mail: info@romylos.gr

Επίσης μπορείτε για οποιαδήποτε απορία να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Δείτε περισσότερα για τις ξανθές ανταύγειες στα μαλλιά σας

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν