Μoroccanoil λάδια μαλλιών

Είναι γνωστό ότι η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας. Το ίδιο γίνεται και με τα μαλλιά μας. Όταν είναι υγιή και επαρκώς εμπλουτισμένα με τα κατάλληλα θρεπτικά συστατικά, φαίνονται πανέμορφα! Τι γίνεται όμως όταν η εξωτερική τους εμφάνιση δεν είναι καλή; Τι κάνουμε όταν το σπάσιμο των μαλλιών, για παράδειγμα, δημιουργεί προβλήματα στα απαλά, λαμπερά και τέλεια μαλλιά μας;

Το μυστικό για λαμπερά και μεταξένια απαλά μαλλιά, στην ουσία δεν είναι μυστικό. Είναι η αγωγή της Moroccanoil, το έλαιο που θα βοηθήσει τα μαλλιά σας να παραμείνουν υγιή λαμπερά. Προσφέρει μια μοναδική περιποίηση και ένα ιδιαίτερο styling στα μαλλιά σας χάρη στα αυθεντικά υλικά που χρησιμοποιεί.

Η Moroccanoil είναι μια εταιρεία που χτίζει τη φήμη της από τα θετικά σχόλια που μεταφέρονται από στόμα σε στόμα , στο δρόμο, στα στούντιο αισθητικής και στα κομμωτήρια , στα Spa και στις σελίδες των περιοδικών! Κάθε προϊόν Moroccanoil, είναι σχεδιασμένο ώστε να είναι απλό στη χρήση, αποτελεσματικό, με αυθεντικά υλικά : Έλαιο Argan , κερατίνη, ωμέγα 3, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά. Ασπίδα προστασίας από τον ήλιο, καταπολεμούν την υγρασία και το φριζάρισμα. Ιδανικά για όλους τους τύπους μαλλιών. Το βασικό του συστατικό είναι το αργανέλαιο όπου είναι αντιοξειδωτικό, πλούσιο σε βιταμίνες και άλλα πολύτιμα συστατικά, και βοηθά σημαντικά στην ανάπλαση των κυττάρων και την αύξηση της ελαστικότητας της τρίχας.

Το λάδι Αργκάν θεωρείται ένα από τα σπανιότερα λάδια καθώς χρειάζονται 100 κιλά αποξηραμένων φρούτων (παραγωγή 6-8 δέντρων) και 8 έως 10 ώρες σκληρής εργασίας για 1 έως 1,2 λίτρα λαδιού. Όλα τα στάδια της εργασίας γίνονται από ένα συνεταιρισμό γυναικών του Μαρόκου που μετέδωσαν τον τρόπο επεξεργασίας από γενιά σε γενιά διατηρώντας αναλλοίωτη την τεχνική (μόνο χειρωνακτική ) μέχρι σήμερα. Κάποια από τα πιο γνωστά προϊόντα είναι:

 

Moroccanoil Oil Treatment

Το Moroccanoil Oil Treatment είναι ένα εργαλείο φροντίδας, styling και τελειώματος με μία μοναδική φόρμουλα από έλαιο Argan που απορροφάται αμέσως από την τρίχα, προσδίδοντας λάμψη και μεταξένια τελειότητα σε όλους τους τύπους μαλλιών.

 

Moroccanoil Oil Light Treatment 100ml

Το έλαιο Argan είναι το πιο ισχυρό φυσικό αντιοξειδωτικό, πλούσιο σε βιταμίνες και άλλα πολύτιμα συστατικά. Περιέχει Ωμέγα-6 και βιταμίνη Α που βοηθούν την ανάπλαση της δομής των κυττάρων και την αύξηση της ελαστικότητας της τρίχας. Περιέχει επίσης βιταμίνη Ε και φαινόλες που προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες και τις επιδράσεις του περιβάλλοντος.

 

Moroccanoil Oily Scalp Treatment 45ml

Επανορθωτική θεραπεία για αντιμετώπιση της λιπαρότητας της επιδερμίδας και των μαλλιών.

 

Moroccanoil Color Complete Protect & Prevent Spray 160ml

Το σπρέι προστασίας και πρόληψης moroccanoil Color Complete Protect & Prevent Spray λειτουργεί ως μαλακτική χωρίς ξέβγαλμα για γρήγορη προστασία έναντι της απώλειας χρώματος από περιβαλλοντικούς παράγοντες.

 

Moroccanoil Dry Scalp Treatment 45ml

Επανορθωτική θεραπεία για αντιμετώπιση της ξηροδερμίας και του κνησμού.

 

Moroccanoil Smoothing Mask 500ml

Θεραπεία βαθιάς θρέψης και ενυδάτωσης. Προστασία από το φριζάρισμα. Ιδανική ατίθασα μαλλιά.

 

Moroccanoil Restorative Hair Mask 75ml

Θεραπεία βαθιάς αναδόμησης, ιδανική για κατεστραμμένα και βαμμένα μαλλιά.

 

Moroccanoil Mending Infusion 75ml

Το Morocanoil Mending Infusion είναι ένα εκχύλισμα επιδιόρθωσης που ενώνει στις σπασμένες άκρες και συμβάλλει στη σφράγιση της ψαλίδας. Ιδανικό για ευαίσθητα ή κατεστραμμένα μαλλιά.

Στα κομμωτήρια  ROMYLOS - All About Hair  μεταξύ άλλων σας δίνεται η δυνατότητα  επιλογής ανάμεσα από ολοκληρωμένες λύσεις περιποίησης και φροντίδας για τα μαλλιά, τα νύχια και το δέρμα σας και στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές.

Ανακαλύψτε τη δύναμη του Moroccanoil

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν