Περιποιηθείτε τα μαλλιά σας μετά τις διακοπές και τη θάλασσα

θεραπείες μαλλιών

Η θάλασσα είναι απολαυστική το καλοκαίρι όσο και ο ήλιος και η ηλιοθεραπεία. Ωστόσο, η καθημερινή έκθεση στον ήλιο και στην θάλασσα ταλαιπωρούν τα μαλλιά σας σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Μπορεί οι ακτίνες UVB να είναι απαραίτητες για την ενδυνάμωση των μαλλιών, ωστόσο η ζέστη, το νερό, ο θαλασσινός αέρας και ο έντονος ήλιος απορροφούν την υγρασία από τα μαλλιά, με συνέπεια  να τα κάνουν πιο ξηρά, εύθραυστα και θαμπά, κάνοντάς τα να φαίνονται αδύναμα και ταλαιπωρημένα.

Αφού επιστρέψετε από τις διακοπές σας, θα πρέπει να φροντίσετε και να περιποιηθείτε τα μαλλιά σας για να τα επαναφέρετε στην αρχική τους μορφή.

Βάλτε μια μάσκα ενυδάτωσης για τα μαλλιά σας

μάσκα ενυδάτωσης

Μπορείτε 1-2 φορές την εβδομάδα να εφαρμόσετε στα μαλλιά μία μάσκα ενυδάτωσης. Έτσι τα μαλλιά σας θα αποκτήσουν την υγρασία που έχασαν από τον ήλιο και θα φύγει και η έντονη θαμπάδα.

Μπορείτε να συνδυάσετε την μάσκα ενυδάτωσης με κάποια άλλη υπηρεσία κομμωτηρίου σε ένα από τα κομμωτήρια Ρωμύλος.

Καθαρίστε τα μαλλιά σας από την ψαλίδα

Καμία μάσκα ενυδάτωσης όμως δεν θα μπορέσει να φέρει τα σωστά αποτελέσματα άμα δεν ασχοληθεί και ο έμπειρος κομμωτής με τα μαλλιά σας. Όλα τα μαλλιά δεν είναι ίδια και θα πρέπει κάθε περίπτωση να αντιμετωπίζετε διαφορετικά.

Η βάση είναι η σωστή κουπ στα μαλλιά σας. Για να φρεσκάρετε, λοιπόν, την εικόνα τους, μια βασική προτεραιότητα είναι να κλείσετε ένα ραντεβού με τον κομμωτή σας, ο οποίος θα κόψει τις κατεστραμμένες άκρες, θα απομακρύνει την ψαλίδα και θα επιμεληθεί την κουπ.

Ένας πολύς καλός τρόπος για να απομακρύνετε την ψαλίδα και τις κατεστραμμένες άκρες από την θάλασσα και τον ήλιο είναι και το split ender Pro!

Το Split Ender pro είναι ένα έξυπνο μηχάνημα, παγκόσμια πατέντα που έχουμε φέρει απευθείας από Αμερική στα κομμωτήρια μας στην Αθήνα για να καθαρίσουμε την ψαλίδα με ακρίβεια, ταχύτητα και χωρίς να κοντύνουμε τα μαλλιά περισσότερο από όσο χρειάζεται.

Μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού σήμερα κιόλας για να δείτε αμέσως την διαφορά με το split ender Pro.

Κάντε μια θεραπεία κερατίνης

Η θεραπεία κερατίνης είναι μια κλασσική πλέον θεραπεία για το ίσιωμα των μαλλιών σας η οποία προσδίδει έντονη λάμψη και δύναμη στο τριχωτό της κεφαλής.

Η κερατίνη βοηθά ενάντια στο σπάσιμο της τρίχας, χρειάζεται όμως προσοχή κατά τη χρήση της πρέσας. Η υπερβολική θερμότητα καίει την τρίχα και οδηγεί στο σπάσιμο. Η κερατίνη βοηθά επίσης στην αποκατάσταση της τρίχας αλλά ακόμη κι αν τα μαλλιά σας είναι υγιή μπορεί να τα δυναμώσει και να τα κάνει πιο ανθεκτικά.

Τι μπορούν κάνουν οι άντρες για τα μαλλιά τους

ανδρικά μαλλιά

Η περιποίηση των μαλλιών είναι και μέρος της καθημερινότητας και του άντρα. Άμα τα μαλλιά σας έχουν αδυνατίσει και χρειάζονται περιποίηση, μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού στα κομμωτήρια μας για μια σούπερ περιποίηση μαλλιών.

Μπορείτε να βάλετε μια μάσκα ενυδάτωσης για να επαναφέρετε την φυσική υγρασία των μαλλιών σας και μετά να πάμε στο κλασσικό ανδρικό κούρεμα

Κόψτε πρώτα τις άκρες και κάντε ένα σωστό κούρεμα και δώστε στα μαλλιά σας τη χαμένη τους φόρμα.

Επίσης μπορείτε να κάνετε και περιποίηση γενιών ή και να καλύψετε τα γκρίζα μαλλιά με ένα προϊόν covers.

Δείτε περισσότερα για την περιποίηση των μαλλιών σας:

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν