Βραδινά χτενίσματα: Για μακριά και για κοντά μαλλιά

υπηρεσίες ομορφιάς

Μια γυναίκα θα πρέπει να είναι πάντα κομψή και όμορφη! Το στιλ μιας γυναίκας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη προσωπικότητα της γι αυτό και θα πρέπει να είναι από την κορυφή που είναι και το πιο σημαντικό μέχρι και τα παπούτσια της, γεμάτη στιλ καθώς και να τονίζει την διαφορετικότητα της.

Η αλήθεια είναι ότι όταν έχει προηγηθεί κάποιο εντυπωσιακό χτένισμα στα μαλλιά μιας γυναίκας φυσικά δείχνει διαφορετική καθώς της προσθέτει παραπάνω στιλ από ότι έχει.

Τα βραδινά χτενίσματα όμως είναι αυτά που μπορούν να σε απογειώσουν και να σε κάνουν να μην περνάς ποτέ απαρατήρητη.

Βέβαια τα βραδινά χτενίσματα είναι αρκετά απαιτητικά και ο σκοπός τους είναι να δώσουν βαρύτητα στην προσωπικότητα και τη διαφορετικότητα της κάθε γυναίκας. Τα βραδινά χτενίσματα είναι κατάλληλα για ένα γλέντι γάμου, μια δεξίωση καθώς και μια νυχτερινή έξοδο.

Κάθε γυναίκα όμως έχει και διαφορετικά μαλλιά. Δεν χτενίζονται όλες οι γυναίκες το ίδιο καθώς υπάρχουν χτενίσματα για μακριά αλλά και για κοντά μαλλιά.

Βραδινά χτενίσματα για μακριά μαλλιά

Τα μακριά μαλλιά είναι εύκολα να χτενιστούν διότι υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι χτενίσματος. Υπάρχουν χτενίσματα χαλαρά, απλά και ανέμελα καθώς και περίπλοκα ιδανικά για όλες τις ώρες και τις περιστάσεις. Οι επιλογές που έχετε είναι άπειρες και η φαντασία σας μπορεί φυσικά να δημιουργήσει και ακόμα περισσότερες.

Μπορείτε να έρθετε στα Κομμωτήριά μας και να ζητήσετε να σας κάνουμε ανέμελες μπούκλες, ολόισια μαλλιά, πλεξούδες, αλογοουρές,  τα half-up και βέβαια τους περίτεχνους αλλά και απλούς κότσους. Ένα τέλειο, εντυπωσιακό βραδινό χτένισμα περιλαμβάνει όλα αυτά.

Μπορείτε κι εσείς λοιπόν να βάλετε τη φαντασία σας να δημιουργήσει μοναδικά βραδινά hairstyles  συνδυάζοντας όλα τα παραπάνω κι εμείς θα πραγματοποιήσουμε την κάθε επιθυμία σας

Μπορείτε φυσικά να πάρετε και ιδέες από τις φωτογραφίες πιο κάτω με τα βραδινά χτενίσματα για μακριά μαλλιά. 

Δείτε 2 πιο εντυπωσιακά βραδινά χτενίσματα για μακριά μαλλιά:

χτενίσματα

1. Βραδινό χτένισμα με κότσο

Όλα τα χτενίσματα μπορούν να εντυπωσιάσουν αλλά ένα συγκεκριμένο χτένισμα τονίζει έντονα την θηλυκότητα της γυναίκας καθώς δεν είναι άλλο από το βραδινό χτένισμα με κότσο.

Το χτένισμα με κότσο προσδίδει ένα πολύ κομψό στιλ με φινέτσα και απόλυτη γοητεία σε μια γυναίκα. Βέβαια, το συγκεκριμένο χτένισμα δεν ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, η αλήθεια είναι ότι οι κότσοι έχουν απαιτήσεις καθώς τραβούν τα βλέμματα τόσο στη περιοχή του προσώπου όσο και στα μαλλιά.

Γι αυτό το λόγο προτιμώνται συνήθως από γυναίκες που είναι σίγουρες για τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

Τα βραδινά χτενίσματα με κότσους μπορείτε να τα επιλέξετε για διάφορες περιστάσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως είναι μια δεξίωση, μια νυχτερινή έξοδο ή και ακόμη για έναν γάμο. Οι επιλογές είναι πάρα πολλές με αποτέλεσμα το στιλ αυτό να καλύπτει τις προτιμήσεις και στις πιο απαιτητικές πελάτισσες.

πλεξούδες

2. Βραδινό χτένισμα με πλεξούδες

Κάθε γυναίκα λατρεύει τις πλεξούδες στα μαλλιά της. Τα βραδινά χτενίσματα με πλεξούδες είναι από τα αγαπημένα κάθε γυναίκας και το κυριότερο είναι ότι πάντα θα είναι στη μόδα.

Ένα τέτοιο χτένισμα μπορείς να το κάνεις από το πρωί και να το έχεις μέχρι την βραδινή σου έξοδο, καθώς θα είσαι πάντα στη τρίχα.

Ένα χτένισμα με πλεξούδες είναι ιδανικό και για νυφικό χτένισμα. Είναι ρομαντικό και παράλληλα σικάτο, καθώς μπορείς να κάτσεις και πλεξούδες με κότσο για μια πολύ εντυπωσιακή βραδινή εμφάνιση.

Δείτε περισσότερα βραδινά χτενίσματα για μακριά μαλλιά:

βραδινά χτενίσματα βραδινά χτενίσματα 2 βραδινά χτενίσματα 3
βραδινά χτενίσματα 4 βραδινά χτενίσματα 5 βραδινά χτενίσματα 6

Δείτε 2 πιο εντυπωσιακά βραδινά χτενίσματα για κοντά μαλλιά

Τα κοντά μαλλιά πλέον έχουν γίνει τάση. Τα κοντά μαλλιά σας κάνουν να δείχνετε πιο μικρή, πιο στιλάτη ενώ τα μαλλιά στην πραγματικότητα είναι και πιο υγιή, διότι δεν μπορείτε να τα περιποιηθείτε όπως όταν είχατε μακριά μαλλιά.

Στο βραδινό χτένισμα στα κοντά μαλλιά σας δεν μπορείτε να κάνετε αυτά που κάνατε όταν είχατε επίσης μακριά μαλλιά. Μπορείτε να διαλέξετε εσείς τι είδους βραδινό χτένισμα θέλετε διότι επίσης είναι πολλά αυτά που θα σας αρέσουν.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με το τύπο σας και το στιλ σας. Ροκ, κλασσικό, ρομαντικό ακόμη και εκκεντρικό, καθώς οι επιλογές είναι πολλές και εδώ.

χτενίσματα για κοντά μαλλιά

1. Βραδινό χτένισμα με πλεξούδες

Είναι εύκολο να διαχειριστείς τα κοντά μαλλιά.

Το βραδινό χτένισμα με τις πλεξούδες είναι πολύ εντυπωσιακό σε κοντά μαλλιά. Οι πλεξούδες δείχνουν εντυπωσιακές ακόμη και αν έχετε καρέ κούρεμα.

Η πλεξούδα στο πλάι από μόνη της αποτελεί πάντα μια αξιόπιστη επιλογή. Αν αγαπάτε τόσο τις πλεξούδες μην διστάσετε να μας το πείτε κι εμείς θα σας κάνουμε να μην περνάτε ποτέ απαρατήρητη.

Βραδινό χτένισμα

2. Βραδινό χτένισμα με κότσο

Υπάρχει τρόπος να πετύχεις εντυπωσιακά χτενίσματα και στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Μπορείς να πετύχεις σικάτους κότσους ακόμη κι αν έχεις ένα πολύ κοντό καρέ! Το βραδινό χτένισμα με κότσο σε κοντά μαλλιά σου προσδίδει δυναμισμό και έντονη προσωπικότητα.

Τολμήστε κι εσείς να κάνετε κάτι διαφορετικό στα κοντά μαλλιά σας και θα δείτε ότι υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι ώστε να εντυπωσιάζετε στις βραδινές σας εξόδους.

Δείτε περισσότερα βραδινά χτενίσματα για κοντά μαλλιά:

βραδινά χτενίσματα για κοντά μαλλιά βραδινά χτενίσματα για κοντά μαλλιά 2 βραδινά χτενίσματα για κοντά μαλλιά 2
βραδινά χτενίσματα για κοντά μαλλιά 3 βραδινά χτενίσματα για κοντά μαλλιά 5 βραδινά χτενίσματα για κοντά μαλλιά 6

Τα κομμωτήρια Ρωμύλος μας και οι κομμωτές του θα είναι στη διάθεση σας για ένα βραδινό χτένισμα είτε έχετε μακριά είτε κοντά μαλλιά.

Εσείς δεν έχετε παρά να επικοινωνήστε μαζί μας και να κλείσετε ένα ραντεβού τώρα.

Δείτε περισσότερα για τα χτενίσματα:

 

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν