Έχουν «χρώμα» οι ηλικίες?

υπηρεσίες ομορφιάς

Έχουν άραγε χρώμα οι ηλικίες?

Τα κομμωτήρια Romylos – All About Hair απαντούν:

Όταν πρόκειται για τα μαλλιά ΝΑΙ.

Το χρώμα των μαλλιών έχει τη δύναμη να μας κάνει να δείχνουμε μεγαλύτεροι ή μικρότεροι. Όσο μεγαλώνουμε, τα χαρακτηριστικά του προσώπου χάνουν την έντασή τους και γίνονται πιο επίπεδα. Το σωστό χρώμα στα μαλλιά μπορεί να ισορροπήσει αυτήν την κατάσταση. 

Οι colourists των κομμωτηρίων Romylos – All About Hair πιστεύουν ότι για να πετύχουμε κάτι τέτοιο τα μαλλιά πρέπει να έχουν ένα πιο απαλό και σχετικά φωτεινό χρώμα. Αποφεύγουμε τις ακρότητες και τις πολύ έντονες αποχρώσεις γιατί κάνουν το πρόσωπο να δείχνει κουρασμένο. Για τον ίδιο λόγο αποφεύγουμε τις έντονες ανταύγειες.
Πιο συγκεκριμένα: 
20+ Λέμε ΝΑΙ στις έντονες αποχρώσεις
20 plus color hair

Στην ηλικία των 20 η επιλογή χρώματος είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι. Μπορούμε να τολμήσουμε τις έντονες αποχρώσεις όσο ακραίες και αν φαντάζουν, αφού η φρεσκάδα της ηλικίας αυτής το επιτρέπει. Επιπλέον η ξεκούραστη επιδερμίδα αποτελεί ιδανικό φόντο για τα έντονα και πρωτοποριακά χρώματα που προτείνει η μόδα. 

30+ Επιλέγουμε φυσικές αποχρώσεις.

30 plus color hair

Στο κατώφλι των 30 το ζητούμενο είναι οι ζεστές αποχρώσεις που πλησιάζουν το φυσικό χρώμα των μαλλιών και τονίζουν το κύρος την προσωπικότητά μας . Η απόκλιση θα πρέπει να είναι 1-2 τόνοι.Αποφεύγουμε τα πάρα πολύ ανοιχτά χρώματα διότι δείχνουν ψεύτικα και απαιτούν συχνή βαφή, αφού οι ρίζες που βγαίνουν τονίζουν την μεγάλη διαφορά. 

40+ Φωτεινά και «φυσικά» χρώματα για λάμψη στο πρόσωπο.

40 plus color hair

Οι αποχρώσεις θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο φυσικές και φωτεινές με πινελιές από ανταύγειες που προσθέτουν φυσικότητα και λάμψη που αντανακλά στο πρόσωπο.Το ζητούμενο είναι να αναδείξουμε τα ξεκούραστα σημεία του προσώπου και τα διακριτικά Flash πετυχαίνουν αυτό ακριβώς. Η απόχρωση που θα επιλέξουμε πρέπει να περιορίζεται σε ένα τόνο πιο ανοιχτό ή πιο σκούρο από το φυσικό μας.

Cutting Tip: Διαλέξτε ένα κούρεμα που θα είναι σχετικά ουδέτερο ώστε να σας δώσει πολλές επιλογές. Έτσι θα μπορείτε να αλλάζετε το ατημέλητο λουκ κάθε μέρα. Σε αντίθετη περίπτωση, ένα στυλιζαρισμένο κούρεμα, θα καθορίσει αναγκαστικά και τον τρόπο χτενίσματος.

Styling Tip: Να αποφεύγετε τα σινιόν, τα τραβηγμένα χτενίσματα και τις μπούκλες. Τα πιο ανέμελα λουκ βοηθούν τις γυναίκες να δείχνουν πιο μικρές. 

Η λέξη κλειδί λοιπόν είναι «φυσικό». Μπορείτε να περιποιηθείτε τα μαλλιά, να τα χτενίσετε στο κομμωτήριο, να πιάσετε ή να τα αφήσετε να πέφτουν στους ώμους, αλλά θυμηθείτε να αποφύγετε το στυλιζαρισμένο. 

Τέλος δεν αμελούμε την ενυδατική και θρεπτική φροντίδα των μαλλιών με μάσκες αναδόμησης της τρίχας και διατήρησης του χρώματος!

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν