Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τα extensions

tape hair extensions μαλλιών

Ψάχνεις extensions και μένεις σε Αγία Παρασκευή, Γέρακα, Χαλάνδρι ή Χολαργό; Τότε δεν έχεις παρά να διαβάσεις ότι ακριβώς χρειάζεται να γνωρίζεις πριν πάρεις την επιλογή να κάνεις μόνιμα extensions και έπειτα να έρθεις να τα αποκτήσεις στο Romylos!

Πώς να διαχειριστείς τα extensions στο λούσιμο:

Αρχικά, χτένισε τα μαλλιά όσο είναι στεγνά και έπειτα χώρισέ τα σε δύο με τρεις διαφορετικές τούφες. Έπειτα, κάνε απαλό μασάζ από τις ρίζες προς τις άκρες, δίχως έντονο τρίψιμο, δίνοντας προσοχή στις ενώσεις των extensions. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείς σαμπουάν με χαμηλό Ph και conditioner με ήπια σύνθεση. Προσπάθησε να σκουπίζεις απαλά τα μαλλιά με πετσέτα, ενώ πριν τα στεγνώσεις, ξέμπλεξέ τα με μια χτένα, απαλά και από κάτω προς τα πάνω.

extensions στο λούσιμο

Πώς να τα διαχειριστείς στο χτένισμα:

Αυτό που πρέπει να γνωρίζεις είναι πως οι θερμαινόμενες συσκευές για styling δεν είναι φιλικές με τα extensions. Εάν δεν υπάρχει άλλη επιλογή, τότε προσπάθησε να τις χρησιμοποιείς προσεκτικά και όσο λιγότερο γίνεται. Από εκεί και πέρα, τοποθέτησε μικρές ποσότητες σιλικόνης στις άκρες των μαλλιών και στεγνώσέ τα με φυσικό τρόπο. Σίγουρα μην πλησιάζεις το πιστολάκι στις ενώσεις των extensions και φρόντιζε να χτενίζεις τα μαλλιά πάντα από την άκρη προς τη ρίζα.

Πώς να τα διαχειριστείς με τη βαφή:

Να τονίσουμε πως στη συγκεκριμένη περίπτωση ενδείκνυται να επισκεφτείς το κομμωτήριο, αφού στο Romylos θα γίνουν όλα πιο απλά χωρίς να χρειαστεί να κάνεις τίποτα. Το βέβαιο είναι πως δεν επιτρέπεται το ντεκαπάζ, αφού τα extensions έχουν ήδη προβεί σε επεξεργασία και κινδυνεύουν να καταστραφούν. Αν τώρα η απόχρωση των φυσικών μαλλιών σου δεν ταιριάζει με το χρώμα που έχεις επιλέξει, τότε θα πρέπει να είναι πιο ανοιχτή, ώστε χρησιμοποιώντας τη βαφή να καταφέρει να σκουρύνει ακριβώς όσο πρέπει, ώστε να φτάσει μέχρι το δικό σου φυσικό τόνο.

extensions

Πώς να τα διαχειριστείς πριν τον ύπνο:

Σε καμία περίπτωση να μην αμελείς πριν ξαπλώσεις να χτενίζεις αλλά και να ξεμπερδεύεις τα μαλλιά σου. Πρόσεξε να μην κοιμάσαι με βρεγμένα μαλλιά, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να μπερδευτούν τα extensions και να καταστραφούν οι ενώσεις. Ένα tip είναι πριν ξαπλώσεις να τα δένεις σε μια χαλαρή κοτσίδα. Ιδανικά, επέλεξε μια μεταξωτή μαξιλαροθήκη ώστε να ελαχιστοποιήσεις την τριβή της τρίχας.

Αν λοιπόν μένεις σε Αγία Παρασκευή, Γέρακα, Χαλάνδρι, Χολαργό ή και οπουδήποτε αλλού και αναζητάς μια σοβαρή λύση στα extensions μαλλιών, στο Romylos είμαστε έτοιμοι να σου την παρέχουμε!

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν