Ακύρωση παραγγελίας

Έχετε τη δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία σας μέσα σε 12 ώρες από την υποβολή της.
Για να ακυρώσετε την παραγγελία σας, στείλτε email στο eshop@romylos.gr αναγράφοντας τον αριθμό της παραγγελίας σας και το όνομα με το οποίο την πραγματοποιήσατε ή καλέστε στο +302106397864, Δευτέρα-Παρασκευή 09:30-17:30. Εάν δεν επιθυμείτε αντικατάσταση προϊόντων, θα επιστρέψουμε τα χρήματα στην κάρτα σας.

Επιστροφή παραγγελίας και δικαίωμα υπαναχώρησης

Μπορείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας, μέσα σε 14 μέρες από την ημερομηνία που θα την παραλάβετε. Το παραπάνω δικαίωμα υφίσταται μόνο σε περίπτωση που το προϊόν ή τα προϊόντα βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση,χωρίς να έχουν τεθεί σε λειτουργία ή να έχουν χρησιμοποιηθεί ή να έχει υποστεί φθορά η συσκευασία ή το προϊόν καθεαυτό. Τα έξοδα αποστολής της παραγγελίας για την επιστροφή της, επιβαρύνουν αποκλειστικά κι εξ' ολοκλήρου τον πελάτη καθώς και τα έξοδα που έχει επιβαρυνθεί η επιχείρηση για την αποστολή του προϊόντος. Σε περίπτωση επιστροφής δέματος, επιβαρύνεστε με τα μεταφορικά της αρχικής αποστολής*.

*τα οποία υπολογίζονται 3,90€ αντί των 2,40€, τα οποία και ισχύουν μόνο όταν γίνεται κανονικά η παραλαβή του δέματος.

Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 14 ημερών ή σε περίπτωση που το προϊόν δεν είναι στην κατάσταση στην οποία το παραλάβατε,  τότε το romylos.gr δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση ή την επιστροφή χρημάτων.

Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις, θα πρέπει το επιστρεφόμενο προϊόν να συνοδεύεται απαραίτητα με την απόδειξη λιανικής πώλησης. Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το www.romylos.gr, είτε μέσω email από τη σελίδα επικοινωνίας, είτε τηλεφωνικά στο +302106397864, Δευτέρα-Παρασκευή 09:30-17:30.

Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αίτησης ακύρωσης. Ωστόσο, μπορεί να καθυστερήσουν να επιστραφούν τα χρήματα εάν δεν ληφθούν τα προϊόντα ή απόδειξη για την επιστροφή τους.