Δεν είναι ανάγκη να συμβιβαστείτε στο στυλ σας αφού μπορείτε να έρθετε στο κομμωτήριο μας και από το Γέρακα

Τα κομμωτήρια Romylos – All about hair με δύο χώρους ομορφιάς στην Αγία Παρασκευή, εξυπηρετούν όχι μόνο τα Βόρεια Προάστια της Αττικής, αλλά και όλη την Αθήνα.

Η ποιότητα των υπηρεσιών μας και οι εξαιρετικά προσιτές τιμές μας, μας έχουν βάλει στην καρδιά σας και δεν είναι λίγες οι φορές που πελάτες έρχονται από τον Άγιο Στέφανο μέχρι και τον Γέρακα για να κάνουν ένα απλό κούρεμα ή μια βαφή με ανταύγειες.

Ποια είναι τα κομμωτήρια Romylos – All About Hair;

Τα κομμωτήρια Romylos – All About Hair βρίσκονται στην Αγία Παρασκευή από το 1982.

Η ομάδα μας αποτελείται από προσεκτικά επιλεγμένα άτομα, με υψηλό επίπεδο εμπειρίας και ευθύνης. Η ομάδα μας εμπνέεται από τις σύγχρονες τάσεις της μόδας και δεσμεύεται να βρει το κατάλληλο style για κάθε τύπο πελάτη.

Οι πρωτοπόρες υπηρεσίες μας όπως το Weekly Newsletter και η υπηρεσία φύλαξης παιδιών μας καθιστούν μοναδικούς στο είδος μας.

Αν και βρισκόμαστε στην Αγία Παρασκευή, έχουμε πάρα πολλούς φίλους και πελάτες που έρχονται κάθε μήνα από τον Γέρακα, είτε γιατί βρήκανε σε μας αυτό που έψαχναν είτε γιατί τους άρεσε ο χώρος και ο επαγγελματισμός μας.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι πάρα πολλές όπως:

Κούρεμα και χτένισμα

Περιλαμβάνουν λούσιμο με conditioner, χαλαρωτικό μασάζ και στέγνωμα. Δείτε τις επιμέρους κατηγορίες για λεπτομέρειες και επικοινωνήστε μαζί μας για ραντεβού.

Ανταύγειες

Επιλέξτε ανάμεσα στην κλασική μας τεχνική με αλουμινόχαρτα για ανταύγειες που δίνουν λάμψη στο χρώμα σας ή δοκιμάστε διαφορετικές τεχνικές για να αναδείξετε συγκεκριμένα τμήματα των μαλλιών σας. Μπορείτε να κάνετε στα κομμωτήρια μας ανταύγειες Balayage, Ombre, Sombre, Bronde, Babylights, Lowlights, Highlights.

Υπηρεσίες ομορφιάς

Φρύδια καθάρισμα / σχηματισμός
Αποτρίχωση προσώπου με κερί και με κλωστή
Μανικιούρ (απλό-ημιμόνιμο βερνίκι),
Πεντικιούρ (απλό-θεραπευτικό)

Δωρεάν WiFi

Για να ανεβάσετε το αγαπημένο σας look στο facebook!

Κλείστε ένα ραντεβού σήμερα σε ένα από τα κομμωτήρια μας

Κομμωτήριο 1 Βαλτετσίου 5 & Υακίνθου 19

15343 Αγία Παρασκευή, Αθήνα Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210-6008937  E-mail: info[@]romylos.gr

Κομμωτήριο 2 Αγίας Τριάδος 7 15343 Αγία Παρασκευή, Αθήνα Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210-6397861 E-mail: info[@]romylos.gr Επίσης μπορείτε για οποιαδήποτε απορία να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Δείτε περισσότερα για κομμωτήρια στον Γέρακα και για τα Κομμωτήρια Ρωμύλος: