Πείτε τέλος στην ψαλίδα με το Split Ender Pro!

θεραπείες μαλλιών

Τo Split-Ender PRO είναι μία εφεύρεση, η οποία φροντίζει τα μακριά μαλλιά, απομακρύνοντας την ψαλίδα μέσα σε μόνο λίγα λεπτά. Το πρώτο επαγγελματικό εργαλείο το οποίο αφαιρεί την ψαλίδα κι όχι το μήκος!

Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να καθοδηγεί τις άκρες των μαλλιών στις λεπίδες σε ευθεία κατεύθυνση, καθαρίζοντας τις ταλαιπωρημένες άκρες και διατηρώντας το μήκος.

Η νέα τεχνολογία Surgy-Trim™ System™ περικόπτει με ασφάλεια τις άκρες των μαλλιών, όπου ξεκινάει η ψαλίδα και τα κατεστραμμένα μαλλιά, διατηρώντας παράλληλα τα πανέμορφα, μακριά και υγιή μαλλιά, διασφαλίζοντας ότι όλα τα άκρα (με ψαλίδα, κατεστραμμένα ή ξηρά) τριμάρονται και παραμένουν υγιή.

Το Split-Ender με τη μοναδική ευρεσιτεχνία που είναι  κατοχυρωμένη με δίπλωμα “Hair Plate” είναι ειδικά σχεδιασμένο για να καθοδηγήσει τις τρίχες να ρέουν ομοιόμορφα.  Κάθε τρίχα οδηγείται με ασφάλεια σε ευθεία κίνηση, αναγκάζοντας την καθεμία να σταθεί κατ ‘ευθείαν επάνω όταν φθάνει στην κορυφή του.

Αυτό το σύστημα παρέχει οι λεπίδες να κόβουν την άκρη από περίπου 1/8″(0,3 εκατοστά) έως 1/4» (0,6 εκατοστά), ανάλογα με την ρύθμιση που επιλέγετε και όπου το κόψιμο των τμημάτων της τρίχας που καίγονται, είναι ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά και όπου  είναι πιο πιθανό να βρεθεί και η ψαλίδα. Όλα αυτά – με παράλληλη διατήρηση του μήκους των μαλλιών και αφήνοντας  όμορφα και υγιή μαλλιά.

Πλεονεκτήματα του Split Ender Pro:

  • Ψαλιδίζει το τέλος της τρίχας, όχι το μήκος!
  • Περικόπτει με ασφάλεια τις άκρες των κατεστραμμένων, σπασμένων, εύθραυστων μαλλιών και την ψαλίδα μέσα σε λίγα λεπτά.
  • Ευκολότερη, ταχύτερη και ασφαλέστερη χρήση από το ψαλίδι.
  • Αφήνει μια υγιή λάμψη και μεταξένια αφή στα μαλλιά σας
  • Περικόπτει τις άκρες 150.000 τριχών με ακρίβεια σε 30 λεπτά ή λιγότερο.

Δείτε το Split Ender Pro σε χρήση από τα κομμωτήρια Ρωμύλος:

Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού στα κομμωτήρια Ρωμύλος στην Αθήνα και δοκιμάστε το Split Ender Pro!

Διαβάστε επίσης:

Κάντε ένα σχόλιο

Όλα τα σχόλια εποπτεύονται πριν δημοσιευτούν